17
-
#17 Majd úgy fogják hírdetni az árverésen, az utolsó fellelhető gagyigép a 21. század elejéről. Az összes többi megtalált szerkezet legalább egy beépített mókuskerékkel fejlettebb volt. -
IJK #16 Kár hogy nem az én padlásomon veszett el... Bár veszek most egy olcsóbb kompaktot, eldugom a pincében,aztán az ükonokáim legalább jól járnak. -
#15 ő meg a titkos katonai szuperfejlesztésekre, ill a kartellek által visszatartottakra gondolt.. (még jó h fordítok oda-vissza ;)) -
Gabe Dearborne #14 Ha ez nem lett volna annak idején, ma nem kattogtathatnád a digitális gépet. Tessék tisztelni az ősöket, mert nélkülük nincs haladás. -
babajaga #13 És ezt hol tapasztaltad? Csukcsföldön? -
#12 a kiforrott piacon lévőkre gondolt.. valszeg -
#11 Akkor jelenleg a kereskedelmi forgalomban lévő összes műszaki cikk gagyi. -.- -
babajaga #10 Az a berendezés gagyi amely a maga idejében létező műszaki színvonalat nem éri el. -
#9 télleg? aztaqrva! aszittem az 5perc lett rövidítve 10-15sec-re -
Atees1987 #8 168 év mulva a te géped lesz gagyi, se holografikus kivetitő, se 4dimenzió :) -
Atees1987 #7 bazze XD -
babajaga #6 Elötte levő gép 1-1 1/2 órai expozíciót igényelt. Ennél 5 percre csökkent a napsütéses időben az expozíció.Azért egy portrénál nem volt mindegy.Ezért olyan jó minőségű Petőfi dagerrotípiája. -
pzssoft #5 valószínű az eladó kicsit újabb eszközre fogja befektetni a pénzt.
viszont cikkben megemlíthették volna, h a jóval rövidebb expoziciós idő mit is takar? -
bossgolem #4 hány fps? :D amúgy érdekes, hogy mennyit képes egy ember kiadni egy ilyen muzeális akármiért...én annak a híve vagyok, hogy ezt a pénzt inkább a jövő számára fejlesztésekre stb. fordítanák. -
Flashy #3 hát ez nagyongagyi, se digitális zoom, se videofelvétel. -
gyuri12 #2 te szemétláda pont ezt akartam kérdezni!:D -
#1 Hány megapixeles? Elég jó az ár/érték aránya