46
Kutya és ember számára egyaránt nagy odafigyelést igénylő sport
-
#46 Szia!
Nem vagy ám szánalmas. -
Dobronski #45 LolZ -
orovec #44 látogassatok el a http://kutyasport.lapozz.hu oldalra -
#43 Elképzelhető. -
Neoncsoves #42 Nekem nimfa papagájom van.. azzal nem is próbálkoznék. elvinné a frizbi xD -
#41 :D -
#40 nekem beagle...szóval felejtős az ilyen game :D -
#39 Az enyémet Bushy-nak =) A Bushmanból (pedig az ausztrál juhász amerikai fajta) -
#38 jajaja nemláttam:) -
#37 Hogy hívják? -
#36 neeem, csak a labda:) mondjuk a teniszlabdát szereti a levegőben üldözni, meg elkapni:) jah és Shelly a neve:)(szép magyar név egy magyar vizslának:DDD) -
#35 jaja, jó ez a sport, látványos, közönségszórakoztató és nagyon nagy összeszokottság kell hozzá a kutyiddal:) az enyém már a cseresznyét is le tudja szedni:DDD, de ilyen komolyabb dolgokra nemhiszem h tanítani fogom, elég ha szót fogad és nyugton marad néha, mert amúgy meg sose tud 5 percig nyugton maradni:) -
#34 Nem szoktál a vizsláddal próbálkozni a frizbivel? Tényleg, hogy hívják? Az enyém már egész jól érti mit szeretnék csinálni a kis korongal :) -
#33 Köszi=) Itt egy cikk. Igaz hogy már régi, de mégis vant bent néhány dolog. -
#32 szépek;) -
#31 Ő nem az én kutyám, de így néznek ki:
-
#30 hát így most nem ugrik be h h néz ki:) jobb lesz ha linkelsz 1 képet:);) -
#29 Nekem egy aussie-m van. (ismertebb nevén ausztrál juhász) Ismered? Majd mutatok képet... -
#28 -
#27 Az én kutyám az egy rettenet. Minden reggel látom az esti munkálkodásokat. Kegyetlen. 60 centis gödröket fél óra alat... -
#26 jaja:DD mondjuk az enyém már leszokott a cipőkről, lett neki adva egy régi és azzal szokott jáccani, a többit már nem piszkálja, gödröket persze azért muszály ásni:DDD -
#25 Persze, nagy játékosok. Bezzeg ha szét kell rágni a cipőket vagy gödröt ásni akkor nem fáradtak! -
#24 jah ő is tud, ha akar:) mikor levisszük sétáltatni akkor úgy repeszt mint az állat, fel-alá, mint aki megőrült:D, dehát otthon meg lusta mint az állat:DDD pedig nagy udvarunk van:) -
#23 Jaja:) Egyébként a pesti versenyen volt egy drótszőrű vizsla, csak úgy repsztett! -
#22 jahh:DDD
amúgy vizsla, de a képekből már gondolom rájöttél;)
-
#21 Kis alkesz! Borsodi... Van izlése! :D -
#20 az enyém nem a frizbit hanem a sörös dobozt kedveli:):D, meg a sört is nyalogatja belőle:DDD
-
#19 Milyen kutyi? -
#18 ez naggyon kemény, nagyon ügyes kutya:) az enyém már kb 2 labdaeldobás után megunja a játékot:D inkább lefexik pihenni:D de nagyon aranyos:) -
#17 Kicsit tudnak már... -
#16 Ez a freestyle. Minél szebb trükk annál több pont... -
#15 :) -
#14 :)) -
#13 Gúnyosan? -
#12 ez a topik grat -
#11 Ja, jó kis oldal. Egyébként nektek milyen kutyáitok vannak? -
#10 Itt van egy honlap a témáról: Skyhoundz - kutyafrizbi
Bal oldalon az Event rules alatt vannak a szabályok. Régebben láttam egy adást erről valamelyik külföldi csatornán, és nagyon jó sportnak tűnt. -
#9 Bocsi, ez a #4-nek ment =) -
#8 ? -
#7 :D