Emailezés teljesen szabadon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ettõl a Visto névtõl ijedtem meg nagyon<#idiota>
vmire kisértetiesen hasonlít, amit nem igazán szeretek....
Munch
Hát, ha az megsüt, szerintem simán meghallja a muter az üvöltõ üzenetet. xD

Szia...van egy oldal ahonnét teljesen ingyen lehet napi 30 msm-t küldeni...az foglalkoztat nagyon, hogy ezt õk ingyen hogy oldották meg.

Van pár variáció.

1: reklámokból tartják fenn magukat, a szolgáltatónak 6Ft-ot fizetnek üzenetenként minden esetben...ez csak ott bibis, hogy 27 ezren használják, és felhasználónként 30 üzi az naponta komoly pénz amit semmilyen sms vagy netes reklám nem tud kompenzálni.

2: Elõre pár millió Ft-ot kifizettek, és ez csak csali, hogy sokan regisztráljanak az oldalra, hogy majd késõbb egy iwiw szerû összeget zsebelhessenek be.

3: Angliában pár szolgáltatónál valóban teljesen ingyenes az sms küldés, beszereztek pár ilyen kártyát és gsm modemet, beállítottak pár szervert, és az angol ingyenes hálózatot használva küldözgetnek sms-t...a magyar háló meg köteles ingyen továbbítani ami ott ingyenes.

4: A kiküldött sms-t nem a küldõ hanem a fogadó fizeti. Ezt lehetõvé teszi az sms szabvány, bár itthon ha jól tudom le van tiltva...külföldrõl viszont küldhetõ ilyen aranyos sms magyar mobilra mi szépen elfogyasztja a mobil egyenleget.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Ehhez kepest a legtobb sony ericsson telefon tudja a push mail-t, csak nem a blackberry felet hanem a szabvanyosat. A problema az, hogy kell hozza egy szerver, ami elkuldi az ertesitest a levelrol. Innentol mar sima pull modban olvashatoak a levelek, vagy akar webes feluleten keresztul is. Tehat semmi mas nem kell csak egy smtp-sms konverter szerver. A cikkben emlitett ceg a webes feuleten kivul az ertesito sms-t es a tarhelyet adja a reklamokert cserebe. Minden mast a felhasznalo fizet. (hozzareres dija es egyebek) Ennel sokkal egyszerubb es teljesen ingyenes lenne tcp-n ertesiteni a felhasznalokat akar szabvanyos smtp kapcsolaton at, de a legtobb szolgaltato letiltja ezt, tuzfal moge kenyszeritve a mobilokat.

ps: 1998-ban lattam eloszor ilyet mukodni, persze akkor magantulajdonban levo 'szerverrel'. (egy linux-os doboz es egy gsm modem, meg egy script ami a levelbol sms-t csinalt) Tehat ha van valahol egy sajat linuxos gep es egy gsm modem akkor ez tokeletesen megoldhato hazilag is. Ekkor nincs reklam, de cserebe mi fizetjuk az ertesito sms-t.
most vettem egy vasalót. innentõl vasalás közben is küldök ímélt anyunak.

ahogy kiveszem egyébként az a lényege az egész cuccnak, hogy push e-mail szolgáltatást (sms szerûen jönnek a beérkezõ levelek) tud Blackberry-n kívüli gépekre is, ha valakinek erre van igénye
"A Freedom Mail gyakorlatilag bármilyen készülékrõl lehetõvé teszi az e-mailek küldését és fogadását."

Kávéfõzõrõl, hajszárítóról,porszívóról is?..
Hát igen, és ha kell böngészõ, kell WAP is, ami plusz költség (attól függõne, melyik csomagot választja az ember). Ez ahogy van, hatalmas ostobaság.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Na ácsi. A mobilból adat kifelé csak pénzért megy. GPRS pénzes, SMS /adatmennyiséget tekintve/ iszonyat drága, MMS GPRS alapú...szóval a kérdésem csak annyi lenne, hogy az adatforgalmat ki és hogyan fizeti? Reklámokból nem hinném...akkor igen durva reklám árak lennének. Pl ha sms alapú akkor a szolgáltatónak naponta fizethetnének milliókat..ezt reklámból nem lehet.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

xnorbix
Jelenleg egy mobiltelefonról általában csak úgy küldhetõ e-mail, ha valaki csatlakozik egy szolgáltatóhoz, akinek ezért havonta egy meghatározott összeget fizet. A Freedom Mail használatához viszont csupán egy böngészõre van szükség.

Ennek így mi értelme?
Mér a mobiltelefonon lévõ böngészõhöz nem kell véletlen szolgáltató ????????????????????????????
Egyébként én már régóta emailezek a telefonomon havidíj nélkül. K750i
Csak 23Ft/10Kbyte

PíszLávJuniti
"A Freedom Mail használatához viszont csupán egy böngészõre van szükség."
???
Nem értem hogy mûködik a rendszer. SMS-t küldesz, és azt továbbítja emailként? Ugyan ott vagy, az sms-ért fizetsz. Nem egyszerûbb az ingyenes hotspot + wifi ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ebben igazatok van, de a cikk ettõl egy erõs ferdítésen is alapul:
"Jelenleg egy mobiltelefonról általában csak úgy küldhetõ e-mail, ha valaki csatlakozik egy szolgáltatóhoz, akinek ezért havonta egy meghatározott összeget fizet."
hát nemtudom, én már 3-4évvel ezelött is simán elértem freemail-t mobilról...
fizetni ott se kellett külön.
Igen, a push email (angolul tudóknak ld. pl. http://en.wikipedia.org/wiki/Push_e-mail ) azért sokkal kényelmesebb technológia, inkább az sms-hez hasonlítható a fogadó szempontjából, mint az emailhez... Nekem biztosan bejön, ha ingyenes lesz. A reklámokat meg majd szûrjük valahogy... 😊
de az nem push email!

Gerygrey
Jelenleg egy mobiltelefonról általában csak úgy küldhetõ e-mail, ha valaki csatlakozik egy szolgáltatóhoz, akinek ezért havonta egy meghatározott összeget fizet.

Ez úgy ahogy van egy oltári nagy baromság. Valóban igénybe lehet venni a mobilszolgáltató fizetõs POP3 mailszolgáltatását (vodánál ez kemény 180 Ft havonta, asszem pannonnál 300 körül) ennek az az elõnye hogy a teló POP3 kliensével lehet kényelmesen használni, de böngészõvel ugyanúgy el lehet érni a Gmailt mint bármi más webfelületes levelezõt ingyen, reklám és SMS-macera nélkül.