27
eltüntek
  • Slayerboy
    #27
    Úúúúúristeen.. hováá tűnt Damon Hill?? Hovaa?
  • gameplusz
    #26
    :D
  • sz4bolcs
    #25
    Azért frankó lenne minden felvetődött kérdés után új topicot nyitni, nem?
    Tudom, privátban is meg lehet kérdezni az ilyet, de ha más is tud hozzászólni?
  • Picar77
    #24
    lol :D
  • Hixer
    #23
    mellékes rossz, hogy elkalandozik az ember, de amit mondtál amellett az is jellemző az SG-re hogy 10 hozzászólás után mindig jön valami "mostmajd-jólmegmondom" jóska és jól letúrja a topikot a rákba, amúgy hozzá eddig nem szólt a témához, oszt távozik, mint aki dolgát végezte, ma is felnyitotta az tudatlanok szemét.

    GRAT B+ .........
  • Zsolti9014
    #22
    úgy érted: hová tűnt Damon Hill? :DDD
  • Palinko
    #21
    és mégis menyire szeretjük. és én is láttam azt a műsort :D
  • Sephi
    #20
    Az a jo az SG-ben hogy indit valaki egy topikot es 10 hozzaszolas utan arrol megy a vita hogy ha egy majomra masik majom fejet rakjuk az miert eli tul.

    GRAT B+ .........
  • Palinko
    #19
    és mekkora ez a mondat:
    "ha a SecondLife-ban vagy a WoW-ban nyaral a ember, habár lassan az accountot is ellopják. "

    csak az a baj hogy tényleg igaz :S

    ui:
    #1
    az anyag nem tűnik el,csak átalakul egyik formából a másikba :S
  • mod
    #18
    Eltűnt személyek
  • akyyy
    #17
    frankestein
  • Hixer
    #16
    azért elájulnál, szóval tökmind1 te nem fogsz emlékezni semmire, csak 4 percük van az embereknek, hogy újraindítsák a lélegzésedet, vagy vegetatív állapotba kerülhetsz. Amint ez kiderült gleccserben 17 perc vagy több.

    Egyébként ez a majomcucc érdekes, meg lehet csinálni, gerincvelőt is össze lehet varrni, vannak idegsebészek, csak kb. lehetetlen lenne gyakorlatilag, inkább azt vizsgálták, amint a szöveg mondja, hogy tudatuknál voltak-e a majmok, szal nem haltak-e meg, arról nem szól a fáma, hogy nem bénultak-e le nyaktól lefelé, pedig valszeg ez történt, összekötötték az izmokat és az ereket, oszt megnézték tényleg csak a vér táplálja az agyat nam hal-e meg ha levágják de gyorsan átteszik. Mondjuk nem sokáig maradt életben a majom, hacsak nem klón, mivel a vére más vércsoportú. Mondjuk sok értelme nincs a kísérletnek, műkszik-e a fej más testen ha kap oxigént+tápanyagot... mekkora hülyeség, és ha igen akkor mivan? nem mintha gyakorlati haszna lenne a fejátültetéseknek.

    Egy kis infó: Az AB0 és Rh pozitív/negatív vércsoportmeghatározás mellett minden ember/állat/egyed vérsejtjein rengeteg különböző marker van, ezért pl. donoroknál általában mindig megnézik ezek közül a legfontosabbakat, hogy egyezzenek és még emellett IS immunrendszer elnyomó szereket kell folyamatosan szedniük azoknak akik kaptak vmilyen szervet. Szóval tökéletes vércsoportegyezés csak klónok esetében van.
  • Vaxi
    #15
    undorító az utolsó mondatod.
  • PíszLávJuniti
    #14
    lost - eltűntek.
  • alert
    #13
    4 perc. Először csak károsodnak a sejtek amik regenerálódhatnak, a 4. perc körül viszont elkezdenek bomlani, rohadni. Az már visszafordíthatatlan. De egy nyári melegben ez 2-3 perc. A hideg pedig konzervál. Volt egy nő aki egy gleccser repedésébe szorult be áramló jéghideg vízbe. 17 percig nem kapott levegőt, ezután húzták ki és túlélte, nem károsodott az agya.
  • csgery
    #12
    MIvan, ha az UFO-khoz van köze?:D Hogyha elrabolják őket az idegenek?:D
  • sz4bolcs
    #11
    akkor ha leállna a légzésem, csak 6 perc múlva kezdenék el meghalni?
  • 0Fritz0
    #10
    Oxigénellátás nélkül az agysejtek 6 perc múlva kezdenek elpusztulni, tehát ennyi idejük van átrakni a levágott fejet a másik testre.
    Vagy már előtte levágták és egy géppel keringtették a vért a fejben.
    Az „összerakás” már macerásabb, ott gondolom kapkodni kellett.

    Én inkább abban kételkedem, hogy tudta-e egyáltalán mozgatni a végtagjait és nem-e cseszték szét pl. a gerincvelőt és az idegpályákat.
  • sz4bolcs
    #9
    Én már 1-2 hete nem nagyon néztem tv-t, nem nagyon ismerem ezt a Madeline-s történetet, de azért fel a fejjel, nem minden ember ilyen..
  • sz4bolcs
    #8
    Az kemény. És ezt hogy tudták úgy megcsinálni, hogy életben maradjanak??
    Úgy tudtam, hogy ez a tudomány mai állása szerint is lehetetlen.
  • Hixer
    #7
    egyedül az borít ki, ha befolyásolható embereket akaratuk ellenére kényszerítenek dolgokra, vagy hajtanak rajtuk végre dolgokat. ez iszonyatosan fel tud idegesíteni, minden esetben! Volt pl. nemrég egy eset, hogy apa a két gyerekével utazott át vmi falun, kisgyerek a bicajával direkt eléhajtott, de éppen úgy, hogy ő ne sérüljön meg, szóval a kocsi oldalának ment neki, aztán ott elterült, csávó kiszállt megnézni mi történt, erre jöttek a gyerek "ismerősei" és összeverték a csávót, majd kirabolták, a két gyereke ott nézte a hátsó ülésen. Ez eszméletlenül kiborított, hogy a jószándékot kihasználták.

    Ez a kislány is aranyos, ártatlan, hogy van pofája valakinek beleszólni más életébe, ráadásul így? Elképesztő, az már nem lep meg, hogy egyesek mit képesek művelni magukkal, meg úgy általában mit képes művelni az emberiség a környezetével, de azért eléggé világos, hogy még fajon belül sincs semmiféle tisztelet, összetartozási magatartás.

    Ilyenkor mindig eszembe jut a Mátrix, ahol is Mr. Smith fejtegeti, hogy az emberiség valójában vírus, mert mindent elpusztít maga körül saját fennmaradásáért és semmi együttműködésre nem mutat szándékot, de ez nem teljesen állja meg a helyét, mert én vírus vírust ölni még nem hallottam. Szóval valami elképesztő ez újfajta viselkedés, mind környezettel, mind társakkal szemben.

    Őszintén remélem, hogy megkerül a lány és a háttérben tartózkodók, pedig észreveszik, mekkora fájdalmat okoznak ezzel, és magukba néznek azért. Persze ez nem Hollywood, szal ez nem valószínű.

    Ráadásul vmi Portugáliai nyaraláson volt a család. Hihetetlen, lassan tényleg a legbiztosabb, ha a SecondLife-ban vagy a WoW-ban nyaral a ember, habár lassan az accountot is ellopják.

    Nah tényleg felháborító, és Zeusz villáma csapjon bele abba aki ilyet mert és mer csinálni, és gyorsan fogja föl, mit is akar csinálni, hogyan akar belepofátlankodni mások életébe... nah hajrá Madeleine tarts ki!
    Az meg aki pedofil takarodjon pszichológushoz, vagy fantáziáljon, ne pedig mások épségével játszadozzon, mert ehhez egyrészt joga nincs sehol a földön, másrészt gondoljon bele, mi az ára ha itt élvezkedik mások kárára és vegye észre magát.
  • Adi
    #6
    Szerintem nagyon sok embert szervezetek tüntetnek el illetve én azt se tartom elképzelhetlenek, h orvosi csapatok kisérleteznek az emberen stb..
    Például a viasat expoleren volt tegnap egy müsör, amiben orosz tudos azzal kisérletezett, h volt két majom. (1950-ben!!)
    Az egyik az A másik a B és a A majom fejét rárakták a B majom testére és nézzték, h tudatánál lesz-e az A majom feje a B testén. És igen.
    Aztán ezt már embereken akarták kiprobálni és nem engedték. :O
    Csak hát végülis meddig tart két csövest összeszedni például. Arra nem figyel föl senki szinte!
  • G_ArchAngel #5


    Őt elég sokáig keresték...

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főleg Palik Laci nem találta:)))
  • Harly18
    #4
    "Szóval aki könnyen akar pénzhez jutni annak csak annyi a dolga hogy az információkat elküldi a megadott cimre és övé a nyeremény."

    Ez a mondat elég morbid, nem? Nyeremény??? Jutalom inkább, ez a nyeremény kicsit bántja a szemem, mert ami történt az nem jháték... :(
  • Pheaper
    #3
    jaja ezt a kiscsajt adták vhol tvbe
  • timantes
    #2
    Honlap: http://www.bringmadeleinehome.com/
  • timantes
    #1
    Szevasztok!

    A világon naponta rengeteg ember eltünik. Rengeteg ilyen weboldal is létrejött. Megosztom veletek az egyiket. Aki tud többet az is osszon meg , hátha épp Magyarországon találunk meg valakit.

    Eltünt: Madeleine 4 éves
    Honlap:
    Jutalom: 2.6 millio dollár!!

    Szóval aki könnyen akar pénzhez jutni annak csak annyi a dolga hogy az információkat elküldi a megadott cimre és övé a nyeremény.