Age of Empires III: TAD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az gáz.
Nem érte meg. Az Asian Dynasties a leggyengébb. Kifejezetten untam...
Köszi
bölömbika
Miért nincs?Fórum-magyarítást keresek-Age Of Empires III - The Asian Dynasties!Azért próbáld meg ittItt

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Nincs ilyen topic
bölömbika
Kérj ITT segítséget!Fogsz kapni!!!

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Magyaritás: http://kds.magyaritasok.hu/
Kár, hogy én nem tudom feltelepíteni...
AtiRadish
Az alapjatekbol nem erhetok el a 2 kiegeszito kampanyai, a kiegeszitok exejevel tudod csak oket elkezdeni.

Tud nekem valaki segíteni?
Megöltem Amelia Black-kel a francia Beaumond-ot, és kiírja, hogy vége a játéknak. Kb. 1 éve, amikor játszottam vele, még egy rakás pálya hátravolt, és végig sem tudtam vinni.
Miért írja ki, hogy vége, és nem adja be a másik két képfájl játékait?
http://www.dit.hu/shop_termek.aspx?termek_id=941&termek=AgeOfEmpires3

akcios több ezer forint kedvezmény
TitaniumRR
Egy gyõri cég 6.900,- Ft-ért árulja, ami egy picit sok, ahhoz képest, hogy az alapjáték 2.000,- Ft-ért Exclusive verzióban kint van.

Budapesten tud-e valaki 2-3.000,- Ft-ért beszerzési forrását ennek a kiegészítõnek?

CDgalaxis, PCDome, 576KBtye nem árulja sajnos.

Captain Sonar 2024 Remake

Ja azt tényleg jó lenne tudni mert nekem is kéne

Nem tudja valaki, van e magyarítás a játékhoz? Nekem az angol verzió van meg, de jó lenne ha magyar lenne.

Serial: KDJMG-PF9JB-BYQ3V-H697Q-CWGHC.
Tessék!HAsználd egészséggel!
Amúgy meg Google a barátod!😄 😛
Hali nem tudok ehez a kiegészitöhöz serialt

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Sziasztok, ti se tudtok a TAD-ban az indián civilizációkkal lenni, illetve ellenük harcolni? Pl: Azték-Kínai vagy Japán-Irokéz csata...
Dragooon
easyn nem móka<#smile>
hard<#eljen>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

inter94
kell

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Sziasztok!
Megtudná nekem vki mondani kell e ehhez az alap játék?
Köszönöm
AtiRadish
Vegigvittem, de csak easyn, lehet nekiesek meg a heten mediumon.

Ezt akartam mondani, hogy már kint van, szóval lehet szedni😊
De most kivételt teszek, elkezdtem tölteni már most 😄

Hál isten már nem 😊 De egyet nekem még mindenképp kell, mivel éjszaka szoktam letölteni 😛

FrezeR
már nem kell párat aludni, meg is jött 😛

Nah már csak párat kell aludni és itt a warez verzió <#eplus2>

Dragooon
én még nem néztem meg, holnap kipróbálom ^^
letöltés annak aki lusta keresni..

Dragooon
<#smile>

Alap h nyomom, sztem (is) qrva jó.
Idáig is tele volt egy csomó taktikai lehetõséggel, de ez még tovább nõtt. <#eljen>

FrezeR
na senki nem nyomja a demóval?😊
én kipróbáltam eddig kellemes volt, a víz pedig naagyon jól néz ki!😊

Hazudnék ha azt mondanám nem múlt el, de ezek az új dolgok engem naon lázba hozztak 😛

Dragooon
én már annyira nem. ettõl függetlenül kipróbálom egyszer, de elhagyott az az ageofempires3 õrületem, ami nagyon sokáig megvolt.😛😊

Nem tom h vaygtok vele, de én már baszottul várom 😛

Nah, jelenjen már meg 😛

Van infó róla hogy mikor esedékes?

Baszkidevárommá

Aki átbasz, az basszon bét is!

Dragooon
új képek!

hát.. kíváncsi vagyok...

Koszos a monitorod 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

The Asian Dynasties a mostani ígéretnek hihetõen ez év õszén fog megjeleni <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
Elég elmosódottak az amberkék. :/

[/spam]&#8482;

Dragooon
nemtom, valami olyasmit olvastam, hogy idén kijön..

Dragooon
nem, nem én, csak linkeltem. innen van a cikk ^^

te írtad ezt a cikket?😮 jólett! jobb mint az esgén!😄

Pheaper
hmmm mikor lesz ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Dragooon
hát kíváncsi vagyok..

Dragooon
Úgy tûnik, jön egy újabb aoe kiegészítõ idén. Ennek a címét olvashatjátok fent is.
Egy cikk az internetrõl:

A gyarmatosító Európa, a megszállt Újvilág után a Távol-Keleten találjuk magunkat egy fejlettebb kultúra nyomában.

Isten hozott egy új világban

Az Age of Empires III az Újvilág felfedezése és iszonyatos küzdelme után új területre helyezõdik át a hangsúly. Az egy óceánnal elválasztott, magas kultúrával rendelkezõ Távol-Keletre fogjuk hadainkat immáron vezényelni. A Kolumbusz korában nagy szerepet játszó Kelet-Indiai Társaságból sejthetõen az ázsiai népek az európaiakkal erõs kereskedelemben fognak állni. A szomszédos kontinens mintegy 3 darab néppel fogja gyarapítani az Age of Empires III civilizációinak számát: noha ez még nem hivatalos lista, de történelmi tényekre alapozván nyílván gondolhatunk a hatalmas Kínára, a kereskedelemben erõs Indiára, és az európai hatást megkedvelõ Japánra. A történelmüket a 15. századtól a késõ 19. századig járhatjuk be, az ellenállási idõszaktól a legyõzésig. A távol-keleti népek kereskedelemben lesznek fõként erõsek, a fejlesztõk szerint õk honosítják meg a játékban egy új, finomított kereskedelmi rendszert.

Történelmileg mit is kapunk?

Minden ember bizonyára tudja, hogy ezek a távol-keleti népek sokkalta jobban megelõzték az európai civilizációkat. Elõbb találták fel a papírt, a nyomtatást, a tûzijátékot, a pajzsot és a hatalmas harci gépeket. Az utóbbiakból megannyit vissza is fogunk kapni a játékban, ezek sorsáról még nem tudunk semmit. Az európai kalandvágy és az évszázados népek közötti összeköttetés új irányba terelik a gyarmatosítókat. A fejletlen indiánok, és Amerika kifosztása feltöltötte a kincstárukat, de a Selyemút és a Levantei-kereskedelem kiszívta Európa aranykészletét. Britannia és a többi nyugati ország ezt nem engedhette meg magának és utat, de fõként hadi ösvényt nyitott kelet felé.

A három civilizáció új küldetésekkel fogja gyarapítani a meglévõket. Brian Reynolds ígérete szerint mindegyik 5-5 darab misszióval fogja meghódítani a játékosok szívét. A kampányok körüli történelemhûségrõl a fejlesztõ nem mesélt semmit, így csak vakon remélhetjük, hogy hiteles lesz, amit az izzadó történelem tanáraink magyaráztak el abban a szûkös 45 percben. A játékban további bónuszokkal fognak gyarapodni ezek a népek: többféle csoda közül választhatnak (pontosan 15-bõl) – amelyek a régebbi Age of Empires-ekbõl fognak visszatérni – és merõben megváltoztathatják a csata kimenetelét. Brian szerint nem mindegy, hogy melyiket választjuk, de többet nem mesélt róla.

A távol-keleti civilizációk erõsen fognak hagyatkozni az európai népekre. Az ázsiaiak a játékban is kultúrában lesznek fejlettebbek, mint haderõben. Minden egyes nép rendelkezni fog egy konzulátus épülettel, amelyben kiválaszthatja majd, hogy melyik európai néppel lesz lojális, kivel fog kereskedni, kitõl fog katonai segítséget hívni és kiktõl fogja az adott bónusz dolgokat megkapni.

További ígéretek

Az Age of Empires III rész hatalmas sikert ért el, és még az elsõ kiegészítõje is képes volt tartani a tökéletes hangulatot. A The Asian Dynasties is hasonlóra készül. A már csodálatos grafikus engine tovább fog szépülni. Feltételezhetõen a fizikai számításokat továbbra is Havok 3 nevezetû motor fogja adni. A játékban való kihívás is merõben meg fog változni: aki bátor lesz, s feltekeri Hard módra az erõsséget, annak igazi küzdelemben lesz része. Természetesen a Normál és a Könnyû mód sem fog veszteni varázsából, az AI itt is meg fog minket izzasztani, Brian szerint. A többjátékos módban nem ígért nagy változásokat, de a gyorsbillentyûk továbbra is az online játék nagy részét fogják kitenni. A fejlesztõcég továbbá tökéletesíteni szeretnék az itt felmerült, játékosok kívánságát. Szó esett továbbá egy még körül nem írt kereskedelmi módról (amirõl már korábban is írtam), új játékbeli elemekrõl, új gyõzelmi lehetõségek és új „random map” stílusról.

Zárszó

Az Age of Empires III – The Asian Dynasties a mostani ígéretnek hihetõen ez év õszén fog megjeleni a Big Huge Games tolmácsolásában. Igen! Nem félreírás, ugyanis az Ensemble Studios megbízása alapján dolgozik a Rise of Nations játékok fejlesztõje – õk is remek kapcsolatot ápolnak a Microsoft-tal, de fõképp azért õk pötyögik a forráskódot, mivel az Ensemble a Halo Wars nevezetû, a Halo világában játszódó RTS-sel van elfoglalva. Az új kiegészítõ – szám szerint a második – erõsen fog alapozni az elõzõ részekhez, s sokkalta több stratégiai gondolkodást fog igénybe venni a játékostól. A csapatban olyan neves fejlesztõ is van, mint a külföldi lapoknak már interjút adó Brian Reynolds, aki részt vett a Rise of Nations, a Sid Meier’s Alpha Centauri, és a Civlization II fejlesztésében.

és persze egy kép: