A rajongók sem menthetik meg a Jerichót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8-10 környékén már a middlefan réteg is kezdte otthagyni
aztán úgy az utolsó 6-8 részre végre tényleg készültek jó részek
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ettõl persze még én is láttam a hazai trendet, amibe én is beletartoztam, szóval ez jogos.
Éppen hogy azért kezdett jól, mert érdekes volt az alapötlet.
Aztán annyira uncsi és nyál részek voltak, hogy a nézõk nagyrésze egyszerûen megunta ...
Csak az a pár hardcore nézte tovább a következõ és következõ részt, hogy hátha végre már jobb részek is jönnek ... és jöttek.
De aki kiábrándult, azt nem lehet könnyen visszacsalogatni.
Ha lett volna S2 és erõsen kezdenek (mint S1 vége), akkor persze a kiábrándultak is újra nézõk lettek volna ....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
régebben haveri körökben népszerû volt a sikosító termékminta egymásnak küldözgetése<#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Ha ilyen családi nyálat akartak csinálni, akkor meg ez a támadásos körítés atomrossz 5let volt😊
Kb kiütötték mind a két típus rajongói táborát ezzel a húzással szvsz..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Valamilyen szinten az írók is hibásak. Ha a kezdeti hülyéskedést rövidebbre veszik, tuti lenne S2.
Posztap barátok közt, harmatgyenge színeszek, csapnivaló forgatókönyv, unalmas/vontatott, gyakorlatilag minden egyes részbe 2x sikerült belealudnom, egy remek alapötlet totális elbaltázása <#levele>#levele> Örökbant neki mindenhonnan <#felkialtas>#felkialtas>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a) a csatornák totál dinkák (hány nagysikerû sorozat élte épphogy túl az elsõ szériát, majd lett kultusz?)
b) nem csak az amcsi nézõknek érdemes sorozatot készíteni (emlékszünk ugyebár nem egy olyanra amelyet pölö a németek mentettek meg, s lett ezt követõen hatalmas siker amcsiban is)
és most lehetne sorolni, hogy idén is hány elsõosztályú sorozatot lõttek le ... hát, inkább mogyoróvajjal megkenegetve kellene õket megsétáltatni egy medveparkban <#eplus2>#eplus2>