Ocean\'s 13
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alpachino.
Hûû, sztem olyan júli 1 környéke, áltban 1 hónap az amcsi verzsöntöl számítva...
Pontos dátumról mikor adják nállunk??? Valaki tudja?
Ja ez jõ ötlet!
Hehe..Ez tök jó...
Az még teccene, ha a valós nevek alatt ott lennének a nevek....
Ocean,rusta stb..stb...
Az még teccene, ha a valós nevek alatt ott lennének a nevek....
Ocean,rusta stb..stb...
csináltam egy bannert a topicknak, mert jó jöbõt jósolok a topicknak 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nekem a 11 a kedvencem, de remélem ez is olyan jó lesz....
Nektek ki a kedvencetek???Nekem Saul.
Nektek ki a kedvencetek???Nekem Saul.
Kedvencem benne a kis gumicsontú ázsiai cirkuszi mutatványos pali. Õ nélküle nem menne olajozottan a bankrablás😄
1etértek. Az elsõ rész hihetetlen jó volt, a második meg nem mondom hogy sz@r volt, hanem inkább közepes. 3. részt én is nagyon várom már, Al Pacino szerintem is jó húzás volt. Poén lett volna, ha De Niro játszaná a kirabolandó kaszinó góréját... 😄
+fav
Én nagyon szeretem õket. 😊
Én nagyon szeretem õket. 😊
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Az 1. rész sztem is jobb volt a másodiknál, nekem nem volt annyira bejövõs a rókázás. 😊
Remélem a 3. méltó lesz a folytatásra.
Remélem a 3. méltó lesz a folytatásra.
Chaos Anno Domini
A júniusi ajánlóban nicns benne szóval nem lesz júniusban nállunk😞
A Premiere Magyarországon ha jól tudom Június 8! De nem biztos
Ja Las Vegas!
A 2 tényleg dögunalmas volt de az 1 az jó volt!!
A 2 tényleg dögunalmas volt de az 1 az jó volt!!
A második rész számora csalódás volt. Annyira elrontották,hogy az valami hihetetlen.
A harmadik részben megint Las Vegasban fosztogatnak?
AL Pacino miatt érdemes lesz megnézni
A harmadik részben megint Las Vegasban fosztogatnak?
AL Pacino miatt érdemes lesz megnézni

Még nincs fóruma gondoltam nyitok neki!
A rendezõi székben ismét Steven Soderbergh ül, aki az elõzõ két részt is direktálta, a forgatókönyvet pedig Brian Koppelman és David Levien írta, akik már több olyan filmen is dolgoztak együtt, amik a szerencsejáték ingoványos talajára kalauzoltak el minket, mint például a Pókerarcok. A színészgárda most ugyan szegényebb lett egy Julia Robertsel, de cserébe megkapjuk az élõ színészlegenda Al Pacinot. A történet szerint a nyolc szélhámos most Las Vegas éjszakai életébe veti bele magát, amit persze nem lehet elképzelni kaszinók és azok kifosztása nélkül. A június 8-án debütáló film igen kellemes meglepetés lehet, ha felül tudják szárnyalni az elõzõ két rész hangulatát és az új környezet és Al Pacino arra enged következtetni, hogy túl fogják. 😊
← ElőzőOldal 2 / 2