73
Ocean\'s 13
-
zoolee #33 Háát..elvárnám, hogy szinkronos legyen...
Am, ha az előzőek diijg azok voltak, akkor ez is az lesz. -
Csaba007 #32 Bemutató dátuma: 2007. július 26.
Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik
Feliratos lesz vagy szinkronos szerintetek??? moziban -
#31 Ezt várom!! A 11 cool volt, a 12 csalódás, de ahogy olvasom ez megint jó lesz -
zoolee #30 Höm, mert itt úgy van., hogy a 11 ben ugye van ocean és annak 11 embere, a 2 ben van még 1...
így 1 szerű...XD -
eLiXir #29 Második Ocean's 12 ? :) mily kreatív -
zoolee #28 A 11 az az első része volt. -
eLiXir #27 Oceans's 11et láttam tegnap, meg régebben is, az melyik rész volt és ez hanyadik ?-? [tudatLAN] -
mod #26 Várom én is! -
#25 remek film lesz,várom ! -
#24 remélem nem fogják elcseszni, várom már
-
zoolee #23 Alpachino. -
#22 jaja,szten is ekcsépeklt volt a 2.
ki a 13.? -
#21 Július 26. Amcsiknál június 8-án lesz a premier. -
zoolee #20 Hűű, sztem olyan júli 1 környéke, áltban 1 hónap az amcsi verzsöntöl számítva... -
Csaba007 #19 Pontos dátumról mikor adják nállunk??? Valaki tudja? -
Csaba007 #18 Ja ez jő ötlet! -
zoolee #17 Hehe..Ez tök jó...
Az még teccene, ha a valós nevek alatt ott lennének a nevek....
Ocean,rusta stb..stb... -
#16 jó lett (Y) -
#15 csináltam egy bannert a topicknak, mert jó jöbőt jósolok a topicknak :)
-
zoolee #14 Nekem a 11 a kedvencem, de remélem ez is olyan jó lesz....
Nektek ki a kedvencetek???Nekem Saul. -
#13 Kedvencem benne a kis gumicsontú ázsiai cirkuszi mutatványos pali. Ő nélküle nem menne olajozottan a bankrablás:D -
#12 1etértek. Az első rész hihetetlen jó volt, a második meg nem mondom hogy sz@r volt, hanem inkább közepes. 3. részt én is nagyon várom már, Al Pacino szerintem is jó húzás volt. Poén lett volna, ha De Niro játszaná a kirabolandó kaszinó góréját... :D -
#11 +fav
Én nagyon szeretem őket. :) -
#10 Az 1. rész sztem is jobb volt a másodiknál, nekem nem volt annyira bejövős a rókázás. :)
Remélem a 3. méltó lesz a folytatásra. -
Csaba007 #9 A júniusi ajánlóban nicns benne szóval nem lesz júniusban nállunk:( -
#8 áhh,már várom :)
nekem tetszett az 1. és a 2. is -
Csaba007 #7 Hivatalos oldal!
Előzetes!
Imdb! -
Csaba007 #6 A Premiere Magyarországon ha jól tudom Június 8! De nem biztos -
Csaba007 #5 Ja Las Vegas!
A 2 tényleg dögunalmas volt de az 1 az jó volt!! -
#4 A második rész számora csalódás volt. Annyira elrontották,hogy az valami hihetetlen.
A harmadik részben megint Las Vegasban fosztogatnak?
AL Pacino miatt érdemes lesz megnézni -
Csaba007 #3 -
Csaba007 #2 Még nincs fóruma gondoltam nyitok neki! -
Csaba007 #1 A rendezői székben ismét Steven Soderbergh ül, aki az előző két részt is direktálta, a forgatókönyvet pedig Brian Koppelman és David Levien írta, akik már több olyan filmen is dolgoztak együtt, amik a szerencsejáték ingoványos talajára kalauzoltak el minket, mint például a Pókerarcok. A színészgárda most ugyan szegényebb lett egy Julia Robertsel, de cserébe megkapjuk az élő színészlegenda Al Pacinot. A történet szerint a nyolc szélhámos most Las Vegas éjszakai életébe veti bele magát, amit persze nem lehet elképzelni kaszinók és azok kifosztása nélkül. A június 8-án debütáló film igen kellemes meglepetés lehet, ha felül tudják szárnyalni az előző két rész hangulatát és az új környezet és Al Pacino arra enged következtetni, hogy túl fogják. :)