tank-o-box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomas10
akkor lehet hogy hiányzik az a fájl és akkor meg kell keresned

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

:) azért kérdeztem mert nálam nem indul Vista alatt MSVBVM50.DLL-t hiányol

Pistike 007
Én csak azért nem játszom vele mert nem indul el a gépen.<#beka3>

tomas10
nem tudom de a gép igénybe minden operácios rendszert felsoroltak de vistáról szó sem volt de hát max 5 perc alatt letöltöd aztán kiderül

Vista alatt nálatok elindult?

tomas10
letöltöd a demót aztán keresel különbözõ torrentoldalakon cracket aztán teljes is

Dragooon
az, aki már sehogy sem tudja elkölteni a pénzét-.-

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DJ Skyline
annyira nem rossz, 10 percig nem unatkozik az ember, amíg végig viszi! :D öcsémnek jó lesz!

mondjuk tényleg jó kérdés ki az aki ezért kifizet $20-t

nagyon gagyi gém! ilyenekkel neten szoktam játszani flash-ben!:D de mind1... inkább én is maradok az uninstallnál:)

wantonly
Kipróbáltam, szerintem nem egy nagy eresztés.

Van ez a kis pálya ahol lõdözni kell az ellenséges tankokat, mindezt úgy, hogy csak 4 irányban lehet mozogni, ez elrontja az egészet.

Mondjuk ingyenes játéknak jó lenne, de ez csak egy demo, a teljeset meg kell vásárolni. A graf annyira nem rossz és tényleg pici (5Mb), de attól még gagyi.

Uninstall. <#idiota>
RIZLA
omg!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Czdano
Hát elég érdekes ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Sárga és zöld tank, tégla, beton, vízakadályok? :)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ScarY MAN
áááá le lehet tölteni? hejj

wantonly
Link vagy valami? :)
vegicsek
Ez nem az a nintendos játék, amivel órákat el játszogattunk a haverokkal?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

tomas10
ez egy szupi tankos játék.szép grafika és csak 50 mb