17
Dll áthelyezési hiba!
-
pek1313 #17 nekem is ez a gondom segitsen már valaki -
c1114 #16 Nalam a Sevenmizer program okozott ilyen hibat. Uninstall-lal hoztam rendbe. Mas program is okozhatja ezt a hibat. -
Dhanus #15 A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelően futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
ez a probléma jutott nekem is...sp3 as verzio van fent a gépemen, furálom is hogy ez elméletileg sp2 es hiba...na és hát amit valaki már javasolt azt is néztem, de nem tudok letölteni semmiféle update-t,elvileg mind meglelhető a gépen...:S...valami más megoldás valaki? -
#14 még mindig él a topik:) -
#13 Voltam zárás előtt -
LeePí17 #12 nekem sokáig fent volt..semmi baj nem volt a géppel..ez érdekes.. -
#11 Örülök, hogy segíthettem. :D -
#10 és nincs áthúzva -
marcokeceli #9 Kijavította csak nem ezt a hibamat és mar ertem a vista inspirat 1.1-el van a gaz ne rakjatok fel!!!!!!!!!Ő a hunyó! -
marcokeceli #8 Wantonly nagyon szépen köszönöm a linket jó lett! -
Landor #7 na lol!
pont tegnapelőtt jött elő ez nekem is, ugyanis feltettem a realtek hangkártyadrivert!
köszi a M$ linket! ;) -
#6 Lehet, de kapsz after zárrás :D -
#5 Lehet vóttam before zárás? -
#4 nekem is volt ien
magától helyrejött:| -
#3 segítség topik
vista topik -
#2 Ezt mondjuk meg lehetett volna kérezni itt is, nem?
Egyébként olvasd el EZT. -
marcokeceli #1 Setup.exe-Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelően futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
Na ez az én hibám.A SmartDoc470 programot akartam felaki a gyari ASUS lemezemről.Tegnap felraktam a Vista Inspirat 1.1-et ez lehet talán a gond?