17
Dll áthelyezési hiba!
  • pek1313
    nekem is ez a gondom segitsen már valaki
  • c1114
    Nalam a Sevenmizer program okozott ilyen hibat. Uninstall-lal hoztam rendbe. Mas program is okozhatja ezt a hibat.
  • Dhanus
    A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelően futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.

ez a probléma jutott nekem is...sp3 as verzio van fent a gépemen, furálom is hogy ez elméletileg sp2 es hiba...na és hát amit valaki már javasolt azt is néztem, de nem tudok letölteni semmiféle update-t,elvileg mind meglelhető a gépen...:S...valami más megoldás valaki?
  • Rage47
    még mindig él a topik:)
  • Dark Angel 666
    Voltam zárás előtt
  • LeePí17
    nekem sokáig fent volt..semmi baj nem volt a géppel..ez érdekes..
  • wantonly
    Örülök, hogy segíthettem. :D
  • King of Roads
    és nincs áthúzva
  • marcokeceli
    Kijavította csak nem ezt a hibamat és mar ertem a vista inspirat 1.1-el van a gaz ne rakjatok fel!!!!!!!!!Ő a hunyó!
  • marcokeceli
    Wantonly nagyon szépen köszönöm a linket jó lett!
  • Landor
    na lol!
    pont tegnapelőtt jött elő ez nekem is, ugyanis feltettem a realtek hangkártyadrivert!
    köszi a M$ linket! ;)
  • zeli
    Lehet, de kapsz after zárrás :D
  • Chrystopher
    Lehet vóttam before zárás?
  • Brolly28
    nekem is volt ien

magától helyrejött:|
  • Schwarz
    segítség topik
    vista topik
  • wantonly
    Ezt mondjuk meg lehetett volna kérezni itt is, nem?

Egyébként olvasd el EZT.
  • marcokeceli
    Setup.exe-Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
    A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelően futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.

Na ez az én hibám.A SmartDoc470 programot akartam felaki a gyari ASUS lemezemről.Tegnap felraktam a Vista Inspirat 1.1-et ez lehet talán a gond?