Neten a Hősök második évadának előzetese!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért volt benne új infó számomra.. hogy a generations csak az elsõ fele az évadnak. 😊 de nem baj, mindenki lehet alulinformált! 😉

Kmarha
de legalább lelkesen meg akarta osztani az SG olvasóival. 😊 Egy elnõzõ, mosolygos buksi simit azért kaphat tõlünk 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LOL, valószínû, hogy a cikk írója nagy Heroes rajongó lehet, ha még azt se tudja, hogy ez az elsõ évad utolsó részénkek legvége, tehát szó sincs elõzetesrõl.
ciki

Minden jog fenntartva!

InfectedMann
Ez über lol 😊
Még, hogy elõzetes 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

jajj ez a cikk fájt xD

Kmarha
Elözetesnek elözetes 😄 Valamennyire.. 😄

De tény, ha tudná mirõl ir, megkímélt volna egy jóadagnyi csalódástól 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

The Hedgehog
Istenem a cikk írója - kedves Szekeres Viktor - legalább megnézhette volna az évadzárót. Mert az annak az utolsó másfél perce ez a jelenet... Méghogy elõzetes?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kmarha
Ezt csak az nem látta, aki az elsõ évad vége elött kikapcsolt 😛