57
-
#17 Azért ne féljünk lesz középréteg is... :P Akik a gazdagokat fogják szolgálni, kiszolgálni, megvédeni a "pórnép" ellen. Egyébként ha megfigyeljük sok sci-fi filmben is ezt a jövőképet fesi a néző elé. De ha végiggondoljuk a politikai gazdasági eseményeket ez lesz, csak még idő míg "filmszerűen" megvalósul.
Egyébként nemrég olvashattuk a Metro újságban is, hogy a Föld vagyonának 40%-a, a lakosság 1%-ának a kezében öszpontosul. Azért az félelmetes. Ha mondjuk csak családfőket számolunk, akkor ez majdnem olyan, mintha Budapest és környéke családai birtokolnák a Föld vagyonának 40%-át /durván../. Ez szerintem már most is félelmetes, de ez valószínű csak folytatódik. Ha csak nem érzi majd magában mindnenki az elrejtett Robin Hood-ot -
#16 "ruhákba beépített RFID-chipek pedig gyakorlatilag lehetetlenné teszik két ruhadarab összetévesztését.
Ez azert erzitek mire lesz jo? Vege a zoknik osszekeveresenek!!!!!!!! Yeeeeeeeeesss :D
-
UnnameD #15 Hát igen, nekünk az a véleményünk hogy ez borzalmas jövőkép (nekem is ez a véleményem) de a következő nemzedéknek meg a mostani kor unalmas, a hozzájuk képesti jövő meg megintcsak rémisztő, bármilyen is legyen az. Eddig legalábbis így volt.. -
Enlight #14 Ezt akartam írni én is.
Szerintem kiábrándítóan sivár és elgépiesedett világ lesz, ha mindez megvalósul. Emberek vagyunk, a természetből "jöttünk", és elvileg (gyakorlatilag is!) a természetben minden fellelhető, ami normális, harmonikus és kiegyensúlyozott élethez kellhet. Ellenben mi saját magunk által kreált gépekre akarjuk (én ugyan nem) bízni a mindennapjainkat. -
#13 nem elég, hogy idióta barom rajzfilmeket lesnek, játszák a counter strikeot, még a nevelést is átadjuk a gépeknek!
csodálkozunk, hogy agresszívak már a 12 évesek is, meg részegen fekszenek a saját hányásukban?
pedig ezvan. -
HUmanEmber41st #12 MIndez siralmas jövőképet fest.. -
#11 "A gyermekszobában tökéletes rend uralkodik, köszönhetően a ruhákba épített RFID-chipeknek. A rendszer a rendrakás után automatikusan bónuszperceket ír hozzá a csemeték interneten eltölthető idejéhez."
folytatás ami kimaradt:
" és ha el is mosogat ingyen bónt kap a harcoresexwithanimals.net.co.uk weboldalra és csemeténk megnézheti a songoku következő részét is online." -
loga #10 Egyetértek veled!
Tudod nevettem amit írtál, mert humoros de ha tenyleg ez történik akkor meg eléggé szomorú... -
jasszka #9 aza medencében lévő műanyag szék ütős!
ez vmi új japán divat? -
haxoror #8 Mióta lemásztunk a fárol így mennek a dolgok szal... -
L3zl13 #7 "A ruhákba beépített RFID-chipek pedig gyakorlatilag lehetetlenné teszik két ruhadarab összetévesztését."
Wow! Ez ám a jövő!
"A ház egyik helyiségében két plazmakijelző található, melyek segítségével megnézhetjük az e-mailjeinket, tévét nézhetünk, zenét hallgathatunk vagy ellenőrizhetjük a háztartási berendezések működését, a garázsajtótól a klímakészülékig."
És mire kell a második kijelző? :D
És miért kell feltétlenül ugyanabba a helyiségbe a kettő?
"Az első és legnagyobb gondot a hiányzó sávszélesség és a kevés IP-cím jelenti."
Loller, ha olyan nagy probléma lenne a kevés IP, akkor már rég bevezették volna az IP6-ot, aminek már régóta elkészült a szabványa.
És mi mi a francnak kell a kávéfőzőnek publikus IP? Hogy aktív módban tudjon torrentezni, vagy mi? Privát IP-ből meg nemhogy ezret, hanem több milliót is használhatok házon belül.
"A gyermekszobában tökéletes rend uralkodik, köszönhetően a ruhákba épített RFID-chipeknek. A rendszer a rendrakás után automatikusan bónuszperceket ír hozzá a csemeték interneten eltölthető idejéhez."
Ez meg a szanalmas.hu kategória.
-
Torrent911 #6 most is :D -
n0k0m #5 Tv shop kategoriaju cikk. Rakat hasztalan szemet. -
BIZ0906 #4 A gazdagék jól járnak a többiek meg le lesznek szarva -
1488 #3 :D:D:D:D -
Szekely Goree #2 Hat ez nem semmi jovokep, az emberiseg egyresze kiborg lesz a tobi meg ehezik. Kivancsi leszek h mi lesz a vege... -
dawinD #1 Odaiba