5
  • Brainpumper
    #5
    onnantól hogy ki van építve a rendszer a befolyt pénznek csak egy kis része megy a karbantartásra meg a dolgozók kifizetésére, a nagy rész tiszta haszon tehát a levegőt árulja neked szinte ez a kartellcsoport és nem tudod kikerülni őket. Nekem miért nem lehet saját mobilcégem?
  • Bijesz
    #4
    Nem jól látotjátok. Ezek az aktív sim kártyák számai.

    De ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek van legalább egy telszáma, hanem azt, hogy
    több az előfizetés mint a lakásság lélekszáma.

    Ez lehetséges az olyan eszközök miatt amik sim kártyát használnak a kommunikációhoz (pl. riasztók, lift vészcsengők stb...), de a céges sim kártyák száma is hozzájárul ehhez (pl. ügyeletes telefonok, gsm adapterek, stb..)
    Saját telefonja is sokaknak van a céges melett, plusz sokaknak megmarad egy előfizetés egy hűségnyilatkozat miatt például. Arról nem is beszélve, hogy vannak akik az anonimitás miatt veszegetik a prepaid csomagokat.


  • Kurt97
    #3
    hát szerintem ez 1994 óta eladott SIM-ek száma. rengeteg nyugdíjasnak nincs, és (még!!) 10 év alatt is igen ritka. báár...
  • GABOR16
    #2
    Elvileg ezek "csak" a jelenleg aktív kártyák: "2007 áprilisban az előfizetői szám - azaz a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas SIM kártyák száma..."
  • concrete
    #1
    <b>Száz lakosra több mint száz mobiltelefon jut </b> - A 10 millió előfizetőre több mint 10 millió telefon jut. 1 millió előfizetőre több mint 1 millió telefon jut. 100.000 előfizetőre több mint 100.000 telefon jut. 1000 előfizetőre több mint 1000 telefon jut. Minden egyes telefon előfizetőre több mint 1 telefon jut.

    Nem kéne végre az aktív kártyákat számolgatni, az összes eladott SIM helyett?