33
  • asysoft
    És rendesen lekezeli minden játék ezeket, olyan pl a PS1-es Red Alert, mintha csak egy PC-n tolnám? Mindenesetre nyilvánvalóan van igény a PC-re, mint játékplatformra, s ezt a gépet ezen igények kielégítésére szánják. (Mondom, konzolt hagyjuk, akik ilyen gépet vesznek maguknak, nyilván számolnak a konzollal is, esetleg amellett tartják, pl repszimekhez, RTS-ekhez (PC-re nagyobb a választék) vagy Crysishoz:))
  • Penge4
    Le vagy maradva. Nekem az utolsó konzolom sima PS1 volt, de már rég van hozzá billentyűzet és egér is (stratégiai és lövöldözős játékokhoz), sőt ugyanúgy kormány meg minden. Aki meg olyan hatalmas gamer az főleg azért veszi meg, mert ma már minden arra jön ki leghamarabb.
  • asysoft
    Talán amiatt, mert ez a gép játékosoknak készült-aki ilyet vesz, az nyilván amiatt veszi, mert nem akar konzolt (vagy van neki, és hatalmas gamer, vagy mondjuk pl stratégiai játékokkal játszik, s így a konzol kiesett, netán PC-fanról van szó, akkor meg ugye felesleges magyarázni:))
  • Tetsuo
    Én inkább egy 24"os EIZO-ra szavazok! Kicsit szebb a képe, mint az Applenak! :)
  • Penge4
    Miért? Játékra sokkal jobb minden tekintetben. A Mac meg munkára sokkal jobb, mint a PC. A kettő olcsóbban kijön, mint ez. Ez másfél milla, az meg a MacPro olyan 800 000HUF körül megvan, egy XBOX 360 meg olyan 100 000 körül. Ja, és akkor még veszek mellé egy 30"-os Apple Cinema Display-t, amivel ugye ég és föld a játékélmény és még mindig árban vagyok.
  • 00 Blue 00
    Sorry Penge4 nem neked akartam válaszolni, csak a fentebb említett config-ra írtam!!!
  • 00 Blue 00
    Ez egy szar ennyi pénzért, már nem azért!
  • asysoft
    Konzolt ne keverjük ide. Szerintem Mac Pro sem veszi fel ezzel a versenyt, mivel azt munkára tervezték, s nincs felkészítve több VGA fogadására.
    "a Mac nem PC, sokkal tartósabb..." Szerintem meg egy EFI-s alaplapot tartalmazó, OS X-et futtató PC designos házban. Minősége szerintem semmivel sem lehet jobb pl egy HP-nál vagy egy IBM-Lenovonál.
  • Penge4
    Még jobban is, ha vesz mellé egy konzolt. Manapság már XBOX-ra és PS3-ra sokkal hamarabb kijönnek a játékok, mint PC-re. Itt van például a GTA4 is...

Ja, és MacBook Pro helyett inkább MacPro. Lehet bennem van a hiba, de valahogy ódzkodom az ilyen egyben lévő összeállításoktól (MacMini, bármilyen notebook, iMac...stb). Tudom, a Mac nem PC, sokkal tartósabb, de vajon helyettesítene egy MacBook egy asztali gépet, ami nálam általában 0-24-ig tartó üzemidőt jelent?
  • BiroAndras
    "1024*768-ban szűrők nélkül"

Úgy ne csodálkozz. Próbáld 1600x1200-ban 8xFSAA-val. De lassan a 2560x1600-as felbontás is elérhető lesz.
  • asysoft
    És az is kielégíti a hardcore játékosok igényeit?:)
  • Su0my
    Apple MacBook Pro. Ennél sokkal jobban megéri. harmadennyiért.
  • Tetsuo
    Sok mai játékkal ki lehet használni.. full HD-ben, esetleg több monitoron, full grafikával, sok ember szereti a 100fps feletti tartományt és nem elég neki 30. (Ugyanis ezek csak átlag számok, pl soxor ha tobzódnak az effektek, érezhetően lecsökken még a 100fps is.)
  • Tetsuo
    Az árban nincs benne a monitor..
  • Akuma
    A gépemet 1024*768-ban szűrők nélkül épphogy megakasztja, ami már lassan 3 éves alkatrészekből áll... nemtudom pontosan, lehethogy már öregebb is a gépem.
  • Penge4
    Hát ha például a Test Drive-ból indulok ki, akkor 2 év múlva már lehet, hogy lesz olyan, ami erősen akadni fog rajta.
  • marositech
    Hölgyeim és Uraim!
    Ez kérem az idióták gépe.
    Ha valaki vesz ilyet, gondoljon arra, hogy van ennél jobb és olcsóbb is.
    Csakhát mikor gondolkozik az ember...
  • wareszsg
    Jó ötletnek tartom, hogy cégek csináljanak konfigokat, de nagyobb mennyiségben kevesebbe kellene kerüljenek. Ha ennyi pénzem lenne, összeraknék két ugyanilyet(ha az egyik lefagy, ott a másik :) )
  • Arnoux
    Nemazért de most melyik játékkal tudják kihasználni ennek a gépnek a teljesítményét?
  • BiroAndras
    Hol a 2. monitor? Egy ilyen géphez az már alap. Pláne ennyiért. Ráadásul ahogy nézem legfeljebb 21-es.
    A bill. is elég béna. Komoly játékgéphez G15 illik.
  • Akuma
    6000 dolcsi, én 3000ből összedobnék egy hasonló teljesítményű konfigot :-)
  • Kurt97
    jaja megvan ssry
  • Kurt97
    no ez mennyi lesz?
  • Gladiator
    És ez most miért olyan nagy szám? Én is ki tudom találni, hogy a legerősebb procit, meg videókártyát rakják bele, meg 4 giga memóriát, meg mindenből a elgjobbat, azt puff, feltaláltam a legjobb gépet játékosoknak...
  • Tetsuo
    Nna ez a nagy biznisz! Lenyúlni a sok pénzes idiótát. Én is ilyesmit akarok majd csinálni..
  • Tetsuo
    Remélem úgy veszed! :P (csak vicc vót) :D
  • Penge4
    Azért 4 giga ramot igazán elviselt volna.
  • ffxi
    Minimálbérből is lehet. Hitelre :P
  • Ari18
    Szép és jó,csak ennyi pénzért még a hülye is összerak egy ilyet hanem jobbat.
  • Zro
    Kellemes darab :)
    Mennyit fogyaszthat szegényke :)
  • asysoft
    Lehet, de kétlem, hogy ezt minimálbéren élők vennék bárhol is a világban...
  • bertino
    ausztriában több 100 ilyen talál gazdára
    ausztriában nem 60e ft az átszámított minimálbér b@sszameg...
  • InfectedMann
    ~másfél milla? az szép :D