Hány kreditet van?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
na az más, azt a kurva mikromakrót egyszeruen nem lehet megcsinálni.

grizzly21
netes anonim vitába bele se probálj menni, semmi értelme😊)
egyébként 19 volt elõzõ félévben

magus
hát ha minden jól megy akkor 18 ebben a félévben (persze még függõben, de a többire nem látok esélyt)

Sadist
Meg az is vicces, hogy érettségi topikban mióta sír, hogy nem tud egy tárgyat megcsinálni, és valaki menjen be helyette vizsgázni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
hagyd rá gondolom semennyi😊

mondjuk észrevettem, hogy a legtöbb újjonnan nyitott topicba bemegy fikázódni... ennyit tud a srác😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Csak viszonyítási alapként, hogy egy "ritka szar helyen" szerzett 11 kredit mennyit ér a te hatalmas elit sulidban 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grizzly21
miért érdekel az?😊

Sadist
Mennyid is van, kicsicsillag? 😊

lee86
nem tudom, de az tuti, hogy hónap végére valahogy össze kell kaparnom a félévre betervezett 36-ot.

¡Hala Madrid!

grizzly21
vagy 11et. mindegy

grizzly21
ne nyiss topikot ha még a cimét sem tudod helyesen leirni.
ritka szar egy hely lehet ahol ilyeneknek 14 kreditet adnak

Gladiator
14

justin
Én 308-al fejezem be 😊
Amúgy ha a cirokseprû egyenlõ atomreaktor, akkor az elég jó tárgy volt (fõleg 2 kreditért)

CattiBrie
ok, legyen 😊
eddig még csak egy egyetemre jártam 😊

[/spam]™

tobias88
mindenhol 30/ félév az ideális
Bucser
Elvileg nálunk is.😊 A gyakorlat máshogy szól. A tanulmányi és vizsgaszabályzat a felvételrõl határoz és nem a teljesítésrõl😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CattiBrie
Ez valami újfajta táncstílus? .)

[/spam]™

ZilogR
már be van fejezve 😉 a vegyészkaron nemtommenyi, gépészen sikerült 372.5kr pontig menni, de megúsztam a túl sok krteditfelvétel miatti fizetést (persze nem Cirokseprûk termodinamikája tárgyat vettem fel sokat, meg Szolnoki kisebbségek a nagyvilágban-t, hanem határozottan szakmaiakat, így nem is lenne szép dolog ezért büntetni...)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

CattiBrie
hát nálunk legalább félévente 15-t kell teljesíteni... illetve ki van elõre sázmolva, hogy 30 / félév az ideális

[/spam]™

Hány kredited van?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

látom megy a gizdulás 😊 nekem idén még nem volt sikeres ZH-m <#idiota>
most tanulok mint állat

tobias88
nekem a 2. félév végén 29 kreditem van eddig, és van 6 tárgyam még amibõl vizsgázhatok<#vigyor>, 1 kreditet csak összehozok valahogy<#szomoru1>
Aquir
képzeljétek már megvan valamennyi kreditem a nemtomhányból ! 😊

(lusta megnézni)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bucser
Hála az égnek én 2 félév után rájöttem, hogy az nem nekem való😄

Ez marketing szigorlat😄 Marketing 1-2-3 Marketing kommunikáció és nemzetközi marketing és mindezek végén egy szigorlat (arról nem beszélve, hogy záróvizsga tárgy is)

32?

autoszimulator
nekem már szigorlat sincs <#wow2>

.: mobilize.hu :.

CaviaR
Nálunk 3 tantárgyból (analízis, diszkrét matek, lineáris algebra) kell elõször kollokválni, és csak aztán lehet szigorlatozni belõlük a 0 kreditért. 😛

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Bucser
BTW kredit miatt nem kell aggódni. Pláne nm a kezdõknek😊

Elsõ szemeszterben 18 kreditem volt másodikban 21 aztán volt olyan félév ahol 52 meg 48<#hehe>

Szóval ha az elején lusta vagy a végén van szopás😄

Bucser
Nálunk az adott tárgynál nincs kredit. Szóval adott tárgy teljesítéséhez csak szigorlat van. A tárgyból nem kell külön kollokválni. A szigorlat meg 4 félév anyaga.

Fantomlovag
Bocs, újraszámoltam... 74 az, nem 64...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Fantomlovag
Hát... Nekem az elmúl 2 félév során 64-e sikerült felvenni. Ebbõl a mostani félévben 39. Ézt teljesítani is fogom. 15 már meg is van, a többi meg, meg lesz. Bár mostnanság kevéssé érek rá tanulni. 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Skynet85
Én 0-án állok ebben a félévben és hajtok a kemény 20-ra persze csak ha össze jön😄 amugy matek és számtek szigó nálunk is ,,ingyenes"...

CattiBrie
az ETR szerint még csak 10 a 36-ból

[/spam]&#8482;

ZilogR
A NAGYARCÚ ZR:

err.. a vegyészkaros kreditjeimet kérdezed, vagy a gépészt - - - - loál 😛

<#banplz>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

majd ha átrugdosnak filteren akkor +5 ^^

Szeressük a zacskós tejet

ReTeK
hány kredit az addig oké de mennyi idõ alatt ? :-)

nekem eddig 23 de még relatíve n00b vagyok; bár hogy most mennyit szerzek az khm kérdéses...
a szigorlat nálunk is 0 kredites

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

whiskeyman
ja, nem...csak a 2. próbálkozás

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Divergencia
jah.
hát hogy 3. tárgyfelvételre mész 😄

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

whiskeyman
micsoda? Absinthe + sör..(sok)

de tényleg gáz, hogy a szigorlatot "ingyé" csinálod

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Divergencia
legalább 3/3 as ?😄

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

nono84
Van még egy 6 kredites meg kettõ 2 kredites + államvzsga :S !

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

whiskeyman

ázz...és reggel 10-re megyek matekszigorlatra...az a baj, hogy be vagyok paszva...de nagyon -.- <#wow2>

Divergencia
nálunk is.. szopás ezerrel, de 0 kred..

Divergencia
még 90 kell a 300amhoz

whiskeyman
jó neked öreg...nálunk a szigorlat 0, azaz nulla kredit -.-

Divergencia
+1 kred hanburgerenként

Sadist
Merész vállalkozás ilyen topikot nyitni ITT 😄

Bucser
nekem még 15 kell a 240-hez aztán vége😄 ebbõl 5 kredit szigorlat😄 a többi "kötelezõen választható" de röhellem ezt a kategóriát.. semmi értelme...

közgáz büfésszakon olyan sok kell?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Oldal 1 / 2Következő →