60
mennyit teljesítettél most
-
#60 na az más, azt a kurva mikromakrót egyszeruen nem lehet megcsinálni. -
#59 netes anonim vitába bele se probálj menni, semmi értelme:))
egyébként 19 volt előző félévben -
#58 hát ha minden jól megy akkor 18 ebben a félévben (persze még függőben, de a többire nem látok esélyt) -
#57 Meg az is vicces, hogy érettségi topikban mióta sír, hogy nem tud egy tárgyat megcsinálni, és valaki menjen be helyette vizsgázni :D -
#56 hagyd rá gondolom semennyi:)
mondjuk észrevettem, hogy a legtöbb újjonnan nyitott topicba bemegy fikázódni... ennyit tud a srác:) -
#55 Csak viszonyítási alapként, hogy egy "ritka szar helyen" szerzett 11 kredit mennyit ér a te hatalmas elit sulidban :) -
#54 miért érdekel az?:) -
#53 Mennyid is van, kicsicsillag? :) -
#52 nem tudom, de az tuti, hogy hónap végére valahogy össze kell kaparnom a félévre betervezett 36-ot. -
#51 vagy 11et. mindegy -
#50 ne nyiss topikot ha még a cimét sem tudod helyesen leirni.
ritka szar egy hely lehet ahol ilyeneknek 14 kreditet adnak
-
#49 14 -
#48 Én 308-al fejezem be :)
Amúgy ha a cirokseprű egyenlő atomreaktor, akkor az elég jó tárgy volt (főleg 2 kreditért) -
#47 ok, legyen :)
eddig még csak egy egyetemre jártam :) -
#46 mindenhol 30/ félév az ideális -
#45 Elvileg nálunk is.:) A gyakorlat máshogy szól. A tanulmányi és vizsgaszabályzat a felvételről határoz és nem a teljesítésről:) -
#44 Ez valami újfajta táncstílus? .) -
#43 már be van fejezve ;) a vegyészkaron nemtommenyi, gépészen sikerült 372.5kr pontig menni, de megúsztam a túl sok krteditfelvétel miatti fizetést (persze nem Cirokseprűk termodinamikája tárgyat vettem fel sokat, meg Szolnoki kisebbségek a nagyvilágban-t, hanem határozottan szakmaiakat, így nem is lenne szép dolog ezért büntetni...) -
#42 hát nálunk legalább félévente 15-t kell teljesíteni... illetve ki van előre sázmolva, hogy 30 / félév az ideális -
moralosan #41 Hány kredited van? -
blackgamer #40 látom megy a gizdulás :) nekem idén még nem volt sikeres ZH-m
most tanulok mint állat [mindig pengeélen táncol] -
#39 nekem a 2. félév végén 29 kreditem van eddig, és van 6 tárgyam még amiből vizsgázhatok, 1 kreditet csak összehozok valahogy -
#38 képzeljétek már megvan valamennyi kreditem a nemtomhányból ! :)
(lusta megnézni) -
#37 Hála az égnek én 2 félév után rájöttem, hogy az nem nekem való:D
Ez marketing szigorlat:D Marketing 1-2-3 Marketing kommunikáció és nemzetközi marketing és mindezek végén egy szigorlat (arról nem beszélve, hogy záróvizsga tárgy is) -
davos80 #36 32? -
#35 nekem már szigorlat sincs -
#34 Nálunk 3 tantárgyból (analízis, diszkrét matek, lineáris algebra) kell először kollokválni, és csak aztán lehet szigorlatozni belőlük a 0 kreditért. :P -
#33 BTW kredit miatt nem kell aggódni. Pláne nm a kezdőknek:)
Első szemeszterben 18 kreditem volt másodikban 21 aztán volt olyan félév ahol 52 meg 48
Szóval ha az elején lusta vagy a végén van szopás:D -
#32 Nálunk az adott tárgynál nincs kredit. Szóval adott tárgy teljesítéséhez csak szigorlat van. A tárgyból nem kell külön kollokválni. A szigorlat meg 4 félév anyaga. -
#31 Bocs, újraszámoltam... 74 az, nem 64... -
#30 Hát... Nekem az elmúl 2 félév során 64-e sikerült felvenni. Ebből a mostani félévben 39. Ézt teljesítani is fogom. 15 már meg is van, a többi meg, meg lesz. Bár mostnanság kevéssé érek rá tanulni. :D -
#29 Én 0-án állok ebben a félévben és hajtok a kemény 20-ra persze csak ha össze jön:D amugy matek és számtek szigó nálunk is ,,ingyenes"... -
#28 az ETR szerint még csak 10 a 36-ból -
#27 A NAGYARCÚ ZR:
err.. a vegyészkaros kreditjeimet kérdezed, vagy a gépészt - - - - loál :P
-
Dave John #26 majd ha átrugdosnak filteren akkor +5 ^^ -
#25 hány kredit az addig oké de mennyi idő alatt ? :-) -
feamatar #24 nekem eddig 23 de még relatíve n00b vagyok; bár hogy most mennyit szerzek az khm kérdéses...
a szigorlat nálunk is 0 kredites -
#23 ja, nem...csak a 2. próbálkozás -
#22 jah.
hát hogy 3. tárgyfelvételre mész :D -
#21 micsoda? Absinthe + sör..(sok)
de tényleg gáz, hogy a szigorlatot "ingyé" csinálod