GeForce 9 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább egy G92 8800 GTS-t vegyél.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
na mind1 legalább lejebb megy a 8800GTX ára(remélhetõleg)
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
az user hozzá nem értésébõl romolhatott el
ismerõsõm már 60-100 Ati Hd38xx kártyát adott el és eddig 1db-ot se vittek neki vissza ha jól tudom
legalábbis mikor 50db-ot eladott akkor megkérdeztem és akkor mind jó volt
Powercolor Asus Gigabyte Sapphire His volt nála
de én se találkoztam eddig a 6 év során hibás ati vga-val
1 ment tönkre amit olyan hiba volt hogy 8x-es vga lett rakva 2x-es alaplapba így több V-ot kapott és ezért megsült de ez nem a kártya hibája volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
pedig azt hiszik mindent tudnak
Viszont a tanárom azt mondta, hogy hülyeség miszerint a kivétel erõsíti a szabályt. Ha csak egy ember volt, akinek ugyanolyan konfigban jól ment, akkor bizony a többi elszúrt valamit.
Kedves SB1 ne vedd magadra, de boltban dolgozom és láttam már sok szervizes problémát, ezért bízvást állíthatom, hogy a userek nagyobbik része (min. 70%) tényleg NEM tud rendesen feltelepíteni, nem csak a drivereket, de még az OS-t sem. Azt hiszik elég nyomogatni a tovább meg OKÉ gombokat. Szóval ha nekem annyi ezresem lenne, ahányszor HW problémára hivatkoztak, miközben simán elszúrták szoftveresen a gépet, akkor nagyon nagyon gazdag ember lennék. 😊
Mihez kell érteni? Drivertelepítéshez???
Na, látom veled nem érdemes foglalkozni..."te hazudsz"...jó lenne, ha inkább azon gondolkoznál el miket illik beírogatni, minthogy minden topikot, minden nap teleraksz képekkel meg infókkal,de saját ötletet, hozzászollást még nem nagyon láttam tõled, na mind1, téma részemrõl lezárva, mindenki mástól bocsi a OFF-ért !
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
erre csak azt tudom mondani te hazudsz vagy nem értesz hozzá
mert ilyen hibája nem igen volt senkinek se aki értett hozzá
az más kérdés rosszul raktad be vagy hibásat kaptál
Melegedésrõl csak annyit, hogy a mostani karim melegszik úgy, mint a 3870-es, pedig van egy kis különbség a kettõ között...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az nem lenne gáz, de nem szabvány felfüggesztésekkel, ezért se normális másik hûtés nem rakható rá (vagy nagy mértékû barkácsolással, ahol jó eséllyel elszabta a user a kártyát), se cserélni nem lehetett amikor megadta magát. Alaplapokon ugyan ez pepitában 😞
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
mert ha értenél hozzá akkor az derülnek
ki az intel milyen jó
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A Microsoft egy felmérést készített, amelynek keretein belül vizsgálták, hogy az új operációsrendszer, azaz a Windows Vista rendszerösszeomlását leggyakrabban melyik gyártó szoftverei okozzák. A felmérés a 2007-es viszonyokat tükrözi, az eredmények mindenképpen meglepõek: a rendszerösszeomlások 28,8%-a az Nvidia szoftverei miatt következett be - áll a Microsoft által nyilvánosságra hozott jelentésben.

és jó tuningolhatóak is

pl világítósakat 😄

szarrátuningolják a vga-t azt marad az 1slotos cooler
BFG Technologies announced today the BFG NVIDIA GeForce 9600 GT OC2 512MB PCI Express 2.0 graphics card for a suggested retail price of $249.99 USD.

mert szvsz lényegtelen
azon van a hangsúly hogy lenyomhatja
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑