5047
Az nVidia G90-sorozat
-
VL1 #3527 Nemtudom megállapítani mijen márkájú. -
VL1 #3526 A gyári hűtés van a kártyán.
De a 70fok nemnormális akármijen a márkája a tápnak nem? -
#3525 A friss hideg levegő hosszútávon megöli a kártyát.
Tápegység milyen márka? 9600 GT-n a gyári hűtés van? -
VL1 #3524 Mitröhögsz?
Most nincs pénzem tápegységre -
#3523 -
VL1 #3522 Lehethogy rosszhejre írom de légyszi segítsetek szóval van egy 9600gt-m a mit egy 350w-os tápegységgel működtetek és hát 60-70-fokos alapállapotban és egy asztaliventillátorral hűtöm, szóval azt szeretném kérdezni hogy a ventillátor hosszú távon nem-e okoz károsodást a kártyában? -
#3521 Azért ez se rossz!!! -
#3520 tök jól néz ki :) Kár hogy 9600GT... -
#3519 Volt már ? Katt .. : ) -
G18XM8 #3518 Akkor tényleg nem éri meg... -
#3517 55ezet Ft körül lesz az ára. -
G18XM8 #3516 Nevettséges... Biztos, hogy drágább lesz a simánál, de hogy nem éri meg az is biztos, csak marketing... -
#3515 Hehhehh, ez már kész vicc... -
Bircsike #3514 Parasztvakítás felsőfokon.9600 GT -
#3513 van. a 8800gt 512-es is fele annyiba kerül, mint amennyibe tavaly került a gts 640-es és az is gyorsabb. 1 ph teszt.
-
gettobuxa #3512 mármint 2x annyiba? persze hogy van :) -
#3511 "fele annyiba kerül és mégis gyorsabb?"
Nincs ilyen. -
#3510 Most nem igazán vagyok képben VGA-kban, de talán már van olyan GeForce 9-es, ami kb fele annyiba kerül mint az én 8800GTS-em, és mégis gyorsabb? -
Solt #3509 "Ezek mindenkit kiröhögnek, lenéznek, megszűnésre kárhoznak.."
Hmmm... már megint a Feri! -
#3508 Ja leszaroznak mindent de mégis felvásárolják azt ők használják -
#3507 Ezek mindenkit kiröhögnek, lenéznek, megszűnésre kárhoznak.. Ez a kis beszólás Háncsicscsung részéről gondolom az intel-nvidia warhoz kapcsolódik. -
#3506 Az Nvidia felvásárolja a RayScale-t
"A múlt hónap folyamán az Nvidia elnök-vezérigazgatója, Jen-Hsun Huang kinevette az Intelt, amiért az el volt ragadtatva a ray tracing által kínált lehetőségektől.
Erre:
A legfrissebb információk szerint az Nvidia a korábbi véleményének megfelelően cselekedett a minap és felvásárolta a ray-tracing szoftvermegoldásokkal foglalkozó vállalatot, a RayScale-t.
Kineveti, lenézi, majd megveszi? "
-
#3505 Képek a végleges GeForce GTX 280-ról. -
zoolee #3504 Jah, és megkapod a rejtett physx mapot. -
#3503 Az új Geforce-okban lesz PhysX támogatás ez azt jelenti hogy pl a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-ben már be lehet majd vele kapcsolni az extrém fizikát meg minden játékban ahol PhysX támogatás van? -
#3502 Hát igen...ez most is így van.Remélem jóárasított lesz az ATI. -
#3501 GeForce 9800 GTX-ek gyári tuninggal -
G18XM8 #3500 Úgy is azt érdemesebb megvenni amelyik olcsóbb lesz. Jelentős különbség biztos, hogy nem lesz. Ugyan úgy fognak futni mind a kettőn a játékok... -
G18XM8 #3499 Na arra én is kíváncsi leszek... Nem cserélek video karit, ha nincs lényeges újítás, teljesítmény növekedés, nem dobok ki plusz 40-50 ezret, azért hogy a Crysisban ne szagasson ha rárakom az aa-t. Így is tökéletesen fut minden, majd ha a játékok már szaggatnak mint az állat, akkor cserélek... -
#3498 Mégsem lesz GeForce 9900-as széria! -
#3497 Általába az szokott lenni.Tetszik ez a kari.majd kíváncsi vagyok mien lesz ha a 4870-et és GT280-at összeresztik és az áruk hogy aránylik a telj.-hez.
Nyárvégén gép vásárlás. -
#3496 Hát ha eléri nálunk akár a 100ezret is azt csakis a magyar kereskedők rettentő mértékű pofátlanságának tudható be.
Mivel 500 dollár az ~80ezer forint!Egyértelmű árbajnok lesz megint az ati! -
#3495 Amíg ki nem adják addig semmi nem biztos, de elvileg ilyen lesz.
-
#3494 ezek hivatalosan megerősitett specifikációk vagy csak találgatás? -
#3493 Amennyiben a dollár ilyen iramba veszít továbbra is értékéből, nem lesz drágább 100-120 ezernél szerintem... -
G18XM8 #3492 Mennyibe fog fájni a GTX 280 kb? -
Az új Geforce már támogatni fogja a Physx technológiát.
Sokkal látványosabbak lesznek a robbanások, ha a játék támogatja. -
#3490 Fú most nézem rosz helyre írtam:D
Konfig biztos hogy elég hozzá,mert eddig futott szépen,pár napja kezdte el ezt,és újrarakás sem segített.Túlmelegedésnél meg csipognia kéne,és nem csipog semmit sem,csak a windos hibát észlelt,és leáll... -
#3489 Konfig? Lehet, hogy a VGA túlmelegszik vagy a RAM hibázik. -
#3488 Hali
Az oblivion folyton kifagy fél perc után,windowst nem akarok újarakni,azt mondták directx-el lehet valami még,na azzal mit csináljak,hogy esetleg jó legyen?Úgy írjátok le,mintha egy hlyének magyaráznátok,és akkro biztosan megértem;)