5047
23001954630.jpg\"

Az nVidia G90-sorozat
  • Blekk Síp
    Na végül rájöttem, hogy nekem a kiterjesztett még jobb mint ha ugyan az a kép menne mind2-n.
  • Blekk Síp
    :D Nyugi :D
    Nah az alapvető gond az, hogy 2. képernyőt csak úgy lehet beállítani, ha egyúttal kiterjesztettre is teszi. (így valóban lehet külön felbontást állítani) Csak ilyenkor ugye "átnyúlik" a kép tehát nem ugyan azt jeleníti meg.
    Ezért csak a klón lenne jó amiben viszont nem lehet külön felbontást állítani.
  • kifli
    ITT januári megjelenést írnak
  • sgamez
    na majd megpróbálom. Köszi az infót
  • solo
    Akkor komolyan fingom nincsen...Akk az lehet még, hogy húzzad le a monitort a kariról.Állítsad be a tv -t elsődlegesnek, a monitort dugd vissza, és talán úgy.
  • sgamez
    Csak egy megjelenítő használata (Egy)
    Mindkét megjelenítő használata (Klón)
    Egyetlen nagy vízszintes asztal (Vízszintes Span)
    Egytelen nagy függőleges asztal (Függőleges Span)
    Egymástól függetlenül konfigurálva (Dualview)

Ezek a lehetőségek vannak a driverben
  • sgamez
    Átraktam dualba, ott a monitor háttérképe (asztal nélkül) külön tudom állítani a felbontást, de a játék képe most is csak a monitoron megy.
  • solo
    Meglehet, nekem magyar nyelvű volt, és ott úgy volt, hogy másodlagos emgjeleítő..
    Próbáld meg.
  • sgamez
    Gondolom a dualview+t mondod
  • solo
    Ugyan ott keresgélj...Látatlanba ez így nekem most nehéz.de keresgélj még egy kicsit...Ott lesz ahol a klónt meg a többit lehet beállítani.
  • sgamez
    Ok. De azt hol lehet a driverében?
  • solo
    ASDF!
    Ha két külön megjelenítőt csinálsz akkor mind a 2 monitoron UGGYAN AZ LESZ!

Én is csináltam már nem 1x a min tévénkkel.
  • sgamez
    Igen bakker, de nemérted hogy akkor még attól a monitoron lesz a játék képe???
  • solo
    ERRŐL POFÁZOK!
    Nem KLÓN ozni kell, hanem második képernyőként beállítani..Mikor utoljára NV-m volt akkor 3 fő opcio volt...Klónozás, jiterjesztett képernyő, és külön (új megjelenítő) hozzáadása.

Most hirtelen nem tudom hogy van.
  • sgamez
    Hátha valaki megoldja
  • Blekk Síp
    Nekem is az a baj, hogy klónozom a képet és nem tudom a monitor és a tv felbontását KÜLÖN állítani.
  • Blekk Síp
    Jé pont ezt a problémámat akartam mostan ide beírni, szval nekem is jól jönne vmi válasz.
  • sgamez
    A kiterjesztett asztalt tudom hogy működik, úgy szoktunk filmezni. Az ok. Játszani szeretnék a 94 cm tévémen. A kiterjesztett asztallal ugye csak a monitoron van kép játékközbe, de én a tv re akarom a képet tenni. Ezért gondoltam hogy Klónozom a képet. Sikerült is, csak a monitornak a felbontása 1680x1050 ezt nemtudja a tv.(max felbontása 1360x760) Vagy leveszem a monitor felbontását is erre, ami elég tökölős minden alkalommal, vagy jó lenne a klónozott kép tv felbontását külön beállítani. Na ezt nemtalálom seholse.
  • solo
    Ejbazdmeg...Ennyire érthetetlenűl írok? Vagy mi a tök van?
    Bár, mivel azt se tudom mi a fenét akarsz, így nehéz elírni...

Leírtam mind a 2 módszert, hogy hogy tudsz terjesztett képernyőt, és 2. kijelzőt is csinálni.

Alap kérdésedre meg válaszoltam.Ahol leírtam, hogy 2. kijelzőként kell beállítani...Ami azt takarja, hogy nem KITERJESZTETT módot kell választani..

Most, hogy azt driverben hol tudod beállítani fingom nincs,mert 1 éve ATI-m van.
  • sgamez
    Tehát. Játszani szeretnék a tv -n. Van egy 2 monitor kimenetes kártya, hogy csináljam meg. Lécci írd már le.
  • solo
    Hogy mivan?
    Ha klónba csinálod, akkor mind a 2-n ugyan azt látod, ha külön monitorra akkor is ugyan azt, ha pedíg azt akarod, hogy maga a kép legyen nagyobb, szalne 2x ugyan azt lássad, akkor azt kell nyomni, hogy kép kiterjesztése a másik monitorra.
  • sgamez
    Elolvastam, a felbontást tudom állítani külön akkor ha külön kijelzőként állítom be, de akkor hogy tudom átrakni a játék képét a másik kijelzőre?
  • solo
    Elolvastad amit írtam?
    MONDOM NE KLÓN MÓDBA RAKJAD, hanem külön kijelzőként az az a tv is egy külön megjelenítő legyen. és akkor a beállításoknál ki tudod választani külön a tv-t és a monitort is, hogy melyikre milyen beállítást,képfrissítési sebességet szeretnél alkalmazni.
  • sgamez
    Az sikerül, de a lényeg az lenne hogy mind 2 őn ugyanaz a kép legyen. Játékot szeretnék rajta játszani, nemtudom másképp hogy lehetne megoldani
  • solo
    Ne klón módba rakjad, hanem egy 2. kijelző ként állítsad be a tv-t.
  • sgamez
    9600Gt-m van összekötve egy lcd tv vel. Hogy tudnám azt beállítani Klón módba, hogy a monitor és a tv felbontását külön tudjam állítani, mert ha simán klónozom akkor azt a tv nemtudja megjeleníteni (1680x1050). a tv nek 1360x768 at szeretnék beállítani.
  • EasyLife
    9800gx2 kivan nyomva dvi-hdmi kábellel samu lcd tvre spdif es hang kábelt összedugtam alaplapon a kártyával mégse nincsen hang.mit kéne állítgatnom h megszólaljon végre?
  • Abu85
    Mivel a Novodex API továbbra is fejlesztési terület ezért a fejlesztők dönthetnek a régi PhysX kártya támogatásáról. Ellenben az NVIDIA életképes piaci reményeihez a CUDA elterjesztése kell, így ők csak a GeForce PhysX rendszert szeretnék viszontlátni a játékokban.
  • nagyi87
    akkor gondolom már nem nem is fognak csinálni ilyen játékokat mi? ami ezt a kártyát támogatja...
    jó ez a phsyx cucc:D
  • pxxl
    bocs h bekontárkodok

Vista logó csak a DX10 miatt van (elvileg).
  • Abu85
    Megteheted, de már nem kapsz. Maximum használtan szerezhetsz ilyet.
    Amúgy az NV megtehette volna, hogy ír egy CUDA rutint a Cellfactorhoz, de nem volt népszerű a játék.
  • nagyi87
    jah h ez két különbözö dolog?:D
    bemegyek a boltba és kérek egy külön physx kártyát?:P
  • Abu85
    Mert a játék nem támogatja a GeForce PhysX-et!

GeForce PhysX-et ezek a játékok támogatják:
    Unreal Tournament 3 (PhysX patch)
    Ghosh Recon Advanced Warfighter 2
    Warmonger
    Mirror's Edge
    Sacred 2 (PhysX patch)
    Cryostasis
    Terminator Salvation (PhysX patch - ha jön ... egyszer ... valamikor)
    Crazy Machines 2

Ezek a játékok a PhysX kártyát támogatják:
    Auto Assault
    Bet on Soldier: Blackout Saigon
    Bet on Soldier: Blood of Sahara
    Bet on Soldier: Blood Sport
    Cellfactor: Combat Training
    Cellfactor: Revolution
    City of Villains
    Fallen Earth
    Infernal
    Shadowgrounds Survivor
    Stoked Rider: Alaska Alien
    Switchball
    Ghost Recon Advanced Warfighter
    Unreal Tournament 3
    Ghosh Recon Advanced Warfighter 2
    Warmonger
    Mirror's Edge
    Cryostasis
    Crazy Machines 2
  • nagyi87
    és valaki a 4969re?:P
  • Livius
    Win95 ön azért már nem, de win2000-ig mindenhez van még driver, nvidia oldalán lelehet tölteni mindent.
  • hungary27
    thx faszák vagytok ti okosok bárcsak én is egyit tudnék....
  • nagyi87
    win 95ön is elmenne:D
  • hungary27
    Kérdésem:
    Ha vennék 1 Nvidia 9600Gt 512Mb-os Vidikarit akkor az elmenne Xp-n vagy nem?Mert az Nvidia 9600Gt 512Mb dobozán van 1 Vista logo, hogy azt támogatja.
    Elöre is köszz. by Hungary27
  • nagyi87
    hello! 9800 gtx+ om van! ugye ez a kari rendelkezik ezzel a ageia physx-el??!!?? nah felraktam ezt a verzitót:
    9.09.0814 WHQL mert játszani szerettem volna a Cellfactor:revolutionnel de persze ha inditani akarom a pályát akkor kiirja h error mert extrem physx bla bla! és nemértem h mért!persze megprobáltam azt a verziót amit a játék ajánl fel az valami 7.0-ás!
    a beállitásokban van olyan h phsyx kártya támogatás , azt bekapcsolom de ujra kell inditani a játékot és mire visszalép addigra a pipa eltünik azaz nincs bekapcsolva a támogatás:S lehet a játék szar?
    tudjátok ezt lehet letölteni ingyen:) lehet rossz helyröl töltöttem?
    köszi elöre is a válaszokat!
  • solo
    Takaroggy-.-"