5047
Az nVidia G90-sorozat
-
#4527 Melyik a jobb a 9800GTX, 9800GTX+ vagy 9800GX2 ? Csak érdeklődök -
rumkola #4526 itt valami nem stimmel.... -
Ari18 #4525 pl 965 már csöppet régi,procid sem sok,persze alapon.húzzál rajta. -
#4524 Nincs 64 bites rendszered, nemhasználja ki mert gyenge a procid stbstb. -
XeroX #4523 Továbblépve azon, hogy 512Mb -osnak látszik, akkor ez miért van ?
3DMark06 - 9800gx2 1024MB - 12.350 Pont
3DMark06 - 8800GT 512MB - 11.900 Pont
Win XP Sp3 mindenből a legfrisebb (nem beta) driver.
Nem kéne kicsit többet mennie ???
Hol a hiba ? Help....
Thx
-
Livius #4522 Egyébként milyen oprendszered van? Mert ha 4GB ramod van akkor biztos hogy nem fog 1GB grafikai memórát használni, ha nem Vista 64bited van. -
rumkola #4521 minek veszel ilyet, ha azt sem tudod mi-merre?
:D -
#4520 a szorzót nem látja a rendszer csak a típust. Az én kártyámra is 1gigát ír ki, pedig 2gigás... -
XeroX #4519 Ez világos. 2x512=512 ! -
vasziszdasz #4518 Mivel ez egy SLI kártya, értelemszerűen 2x512 ram van rajta. -
Livius #4517 Ahogy látom a configodban az van írva hogy 2*2GB-d van RAM-ból. 64bites rendszer kell és látni fog mindent szerintem. Szerezz be egy Vista 64bitet. -
XeroX #4516 -
XeroX #4515 -
XeroX #4514 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Vettem egy 1 Gb -os 9800Gx2 es kártyát, de az oprendszerek csak 512 Mb -osnak látják.
Ez a természetes vagy gixer van a lecsóban ?
Thx -
rumkola #4513 táp milyen, vga milyen? -
#4512 Hi!
Egy 9 szériában a single GPU is tudna PhysX-t? Mert nekem lehet Engedélyezni a control panelben :D -
lamerrichard #4511 Hali
Tudom nem ide kapcsolódó téma de szerintetek mi lett a baja a haverom gépének???
Bekapcsoljuk a gépet, és a monitort 5mp után a monitor gombja el kezd villogni,nincs kép, a gépnek csak a hűtőjét lehet hallani, és a gép 20mp után újraindul és megint kezdődik előlről. Mi romolhatott el a gépbe?? A nyáron rakatta össze. -
rumkola #4510 mi az a hd jáék?
:))))))))))))))) -
The Best #4509 sziasztok a 9800gt at tudja már kezelni a hd jatékot?
-
strebacom #4508 Miiii akkor te nem tudod mi az a húgyé-szaré wazze fejlöggyé még...de amúgy sem adnám oda idegennek ha 10db lenne belöle vannak haverok akiknek ingyen is odaadnám, mert a barátaim ebben a szar világban.....de a többitinkább nem vázolnám, bocsánat töled ne haragudj rám!!! -
#4507 igazából nem tervezek vásárolni csak hogy így húgyé-szaré van lehet kellene. mennyivel jelent ez ocsóbbat a bolti árnál kb? 10-20e? -
strebacom #4506 Na öszintén mennyit szánnál rá..., de ezt csak priviben légyszi!!! -
#4505 ha tudsz még szaré-húgyé x2-t akk szólj nyugodtan :) -
strebacom #4504 Lehet hogy igazad van,nem ismerem a mostani drivereket csak onnan hogy van sok haver akinek ATI-ja van és ök mondják...a másik, hogy elöbb volt nekem 4870-em mint neked szülinapod....most egy x2-t szalasztottam el szaré-húggyé..de ami nem múlik....kérdezzed meg csak a Solten tesóóót...
ne haragudj ha durva voltam, bocsánat...
-
strebacom #4503 Egy Core2 azért jobb lenne de ki kell próbálni és meglátod... -
Miskolc88 #4502 még 1 kérdés:
ha a mostani procimat húznám 2.6-ra akkor ki tudná használni a kártya magát?
vagy új processzort is kéne vennem? -
#4501 driver-el semmi gond szerintem mellesleg az hogy te 8 gépet raktál össze ezzel a kártyával az még nem jelent semmit ati szempontjából. Nekem pl még semmi gondom nem volt 1 driverel sem és kompromisszumok nélkül játszom jelenleg mindennel. 9800gt (régi nevén 8800gt) szerintem kicsit már öreg konstrukció a kompromisszummentes játékhoz. Gondolom nem nagyon volt még ati kártyád legalábbis nem mostanában szal netom a drivergondokról mit tudsz. Ennyi erővel énis elkezdhetném mondani nv drivereire hogy szarok mert hogy fc2-re speciálisan kiadott driverével kékhalál volt a nagytöbségnél ha fc2-vel akart játszani. -
Miskolc88 #4500 köszi a választ.
innen az ár:
www.darkcomp.hu
-
strebacom #4499 Ne gondolkozz, nagyon jó kari a 9800GT és faxán fut rajta minden az ATI felejtös(8 gépet raktam össze ezzel a karival és minden OK) , nem rossz kari az sem, de a driver támogatás egy szar.....ha kompromisszum mentes játékokat akarsz akkor csak is Nvidia....
bövebben a prohardveren találsz hozzá témát....
Ui. jó az ár honnan??? -
Miskolc88 #4498 Lenne egy két kérdésem:
nVidia GeForce 9800GT chipset, 512Mb DDR3 memória, DVI és TV kimenet, HDTV támogatás.
33 ezer FT.
ha a mostani procimat húznám 2.6-ra akkor ki tudná használni a kártya magát?
vagy új processzort is kéne vennem?
hogy futnak ezzel a videokarival a játékok?
érdemesebb ATi-t venni ? pl. egy HD 4830-at?
kicsit sok kérdés igy hirtelen de remélem választ adtok rá.
előre is köszönöm! -
Dave0092 #4497 melegszik. nemjó a paszivhűtés 9600gt-re -
CsőKujts #4496 Ja még annyit nem tudom számit e mindez 2.5 ghz dual core pentiumon. Vista 32-vel. -
CsőKujts #4495 Hali!
Azt az érdekes jelenséget produkálja a 9600 gt-m hogy amikor betöltöm mondjuk a crysist akkor először ad egy totál lebutitott képet és látni lehet ahogy felpakolja a texturákat meg mindent ez tart kb. 1-2 mp ig. Utána se fut teljesen normálisan mert akadozik bár még játszható de messze nem tökéletes amikor akad a hang is szenved ráadásul. Leginkább ezt a crysisnél tapasztalom. Bioshocknál is volt ilyen de annyira rövid hogy szinte észre se lehet venni. De legalább az fut. Meg ezek a villogó fényefektek se normálisak ilyen sávokba vannak elég zavaró. EZ egy passziv hűtéses gigabyte. Szerintetek mi lehet vele a probléma? -
rumkola #4494 Felesleges butaság egyenlőre a physix miatt bármire is pénzt áldozni. Tipikus parasztvakítás kategória.
:) -
#4493 hali!
van egy konfigom:
Asus m2v-mx se alaplap
nVidia 9600GT 512MB
AMD athlon 64 X2 6000+
2GB memória semmibajom nincs ezzel a géppel, csak az új PhysX-ről érdeklődök, Olvastam valahol, hogy ha veszel egy kisebb karit, arra rábízhatod a számolást. Ebben kérek segítséget, hogy melyiket kéne,(most nem nagyon vennék ÚJ gépet, max egy kisebb karit :D)Milyen kis karit tegyek be, Köszi :D -
strebacom #4492 Eltévesztetted a topicot...ez videókártya topic!! -
#4491 köszi -
lamerrichard #4490 + még melyik házventilátor a jobb: a golyócsapágyas, vagy a csúszócsapágyas??
vagy pedig jó-e netről egy ilyet rendelni:COOLERMASTER SAF-S84-E1 8cm -
lamerrichard #4489 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik RAM a jobb:
2x2 GB DDR2 800 MHZ GEIL VALUE KIT 3ÉV GAR
vagy
CSX 4096MB (2X2Gb) DDR2 800Mhz CEC FAN KIT -
#4488 500 as MÁRKÁS!
Pl chieftech,tagan,zalman,fsp,seasonic stbstb...
Amit messziről kerülni kell, az a mercury,codegen,q-tec.