5047
23001954630.jpg\"

Az nVidia G90-sorozat
  • MaSzKa
    én tavaly mikor megjelent a HD3870 itt mo-n Fullos verzióba vettem 56eft-ért

most 54500Ft az ára ugyanott
  • virs lee
    Kezd közelíteni az ára a reális értéke felé. ~~
  • czky
    xD
  • virs lee
    te voltál az egyetlen elégedett GF FX vásárló
    Ahhoz képest hogy sosem volt FX kártyám, biztos úgy van...
  • MaSzKa
    most az ATi a gyorsabb ha nem tudnád

az ATI támogatja jól a HD filmeket ha nem tudnád

az ATI vga-knak van a jobb hűtőjük és halkak is ha nem tudnád

az ATInak olcsóbbak a vga-i ha nem tudnád
  • zoolee
    Ejjbakker..Tudjátok mi a jó?
    Az, hogy míg az ATi rá nem jön, hogy GDDR5 tel, meg szinkronos shder-gpu val nem ér semmit az Nv asszinkronjával, addíg az Nv elhúz a francba.:D
  • Inquisitor
    Az elötte lévő mondatra volt válasz, az ATI által szponzorált játékokról. Azért a HD3690 tesztben is szénné verte HL2 motoros játékok alatt a 8600GTS-t, sőt a 8800GS-t is a kártya. Most azon meg nem érdemes vitatkozni, hogy melyik cég mennyi zsetont meg észt osztogat a fejlesztőknek.
  • Dave0092
    pff. belegondolok, hogy ha amcsiba élnék, akkor 1 havi zsebpénzemből megvehetném a 9800gx2-est, akkor költözék is még ma kifele :)
  • Inquisitor
    Úgy érted itthon volt annyi. A 3850-est meg árulták még 55K-ért, miközben USA-ban kaphattál 26K körül. Ugyan ezen okokból lásd még 8800GT magasan tartott árát.
  • Inquisitor
    "Majd az árára is kíváncsi leszek én annak a 9800gtxnek "
    Ha a kétmagos lesz a csúcskártya, akkor olyan 130-150K közötti árat jóslok neki, anno ennyi volt a 8800GTX, az Ultra eljövetele után.
  • Dave0092
    Amugy 1-2 hete a 3870 es 71 volt, mostmeg már 56, hogy lehet ez :)?
  • Inquisitor
    "Manapság mindenben leszerepel, még az ATI által lefizetett játékokban is. Az ATI fanok kajak olyanok mint a konzolosok, csak nyomják a marketingdumát amivel az ATI eteti őket, és várnak a csodára, ami persze nem jön el."

Hát nem is tudom mit mondjak erre, bár már akkor gyanús voltál amikor kiderült, te voltál az egyetlen elégedett GF FX vásárló. Nem tudom, előlem dugják csak el a teszteket, ahol 2x olyan gyors minden játék NV kártyákon? Mindkét kártya gyártó bepozicionálta árban a kártyákat, kb. annyiba kerül, amilyen gyors. Innentől kit érdekel melyik gyorsabb? Emberek azt veszik amire van zsetonjuk és pont.
  • MaSzKa
  • daf xf
    most hogy húztam a 8500 gtmet.
    olyan 62 fok terhelés alatt.
    Az jó?
    alapbol meg 50.
  • zoolee
    Most leokéztad, hogy ahűtés így van, de akokr ezen most mia hülyeség?
  • zoolee
    Fu, azt nem toom hogy lehet, de asszem az új rivatunerrel lehet külön állítani..Vagy nem toom...
  • Inquisitor
    Azért mert ez egy NV topik, még nem kell hülyeségeket írni ATI kártyákról, igaz értelmes embernek meg nem kell eljinnie, mert utánanéz.

De erre szeretnék reagálni: "Hát, azért maradjunk annyiban , hogy eddíg az NV nél vana legjobb ygyári hűtés címe...(7900 GTX)"
    Ez bizony így van, ezért is szerelik rá mostanság ugyan azt a hűtést HD3870 kártyákra is.

A 9600GT-ről: Az ára okés, ennyire lehetett számítani (6600GT, 7600GT bevezető ára alapján), a teljesítménye is oké (bár erősen kétlem, hogy a 8800GT teljesítményének több mint 80%-át tudja, a 66-70% esélyesebb), azt hiszem meg van az új legjobb vétel NV oldalán. Kíváncsian várjuk mit lép a konkurencia? Új kártyát adnak ki, vagy leviszik a "csúcs" karik árát? 40K-s HD3870? :D
  • daf xf
    Valaki nemtudja h. a videókarin a szorzót hogyan lehet állítani?
  • Mokus1
    na én sem csapkodoom mert ha a gemin2 leesik akkor mindenek kampo van:D
    amugy a turbocache-re valaki?
  • virs lee
    Ez a "hogyha nem lenne" pontosan hány %-ot is gyorsít az ATI kártyákon?

Azt veszem amelyik gyorsabb
    Én is. Ezért van most Nvidiám. Volt ATI is - amikor még jó volt: 9800pro, x850 xt. De azóta szar lett.
  • daf xf
    Énis valami 9600gt ben gondolkozom.
    A mostanit meg eltadom majd.
  • zoolee
    Nekem olyan volt, hogy rávágram géptetejére, és a CPU hűtő eltörte az alaplapot...XDDDD Még a carbon dvd je is leugrott a motorról az olvasóban
    Amúgy is mind1 volt neki, mert haldoklott már szegény..Azt azutánn lett ez, de erre nagyon vigyázok.:D
  • davidka003
    Csak azt felejtitek el, hogyha ez a "szar" Ati nem lenne, akkor nem lenne verseny és akkor a rohadt gyors Nvidia kártyák sokkal többe kerülnének.
    Egyébként nem vagyok Ati fan. Azt veszem amelyik gyorsabb. Ha a 9600 GT gyorsabb lesz és hasonló lesz az ára a HD 3850-hez, akkor azt veszek valószinűleg.
  • virs lee
    Nekem eddig csak egy 9800pro halt be. Belerúgtam a gépbe és elfordult a Zalman 45 fokot, letépve a GPU sarkát. Ez mondjuk nem tipikus garanciális hiba. :D
  • virs lee
    Manapság mindenben leszerepel, még az ATI által lefizetett játékokban is. Az ATI fanok kajak olyanok mint a konzolosok, csak nyomják a marketingdumát amivel az ATI eteti őket, és várnak a csodára, ami persze nem jön el. Miért is jönne? Trabantból nem lesz Ferrari. :)
  • zoolee
    Azt igen, tuállom.:D
  • virs lee
    És a elvakult ATI fanokat? ^^
  • virs lee
    Hát ha neked a valóság marhaság, akkor miről is beszélünk? ~~
  • zoolee
    Nekem a gef 5 szart be 2 hét alatt..XDValami ventis tuning verzio volt, és elszállt a venit..Elolvadt az alaplap is.:D
  • daf xf
    Majd az árára is kíváncsi leszek én annak a 9800gtxnek .:(
    Melleseleg én nvidia párti vok.
    +x volt ati karim mind a 3szor beszart.
    Szvasz Geforce 4ever!!!
  • Mokus1
    oh ha ilyen a 9600as mi lesz ebből??uristen mekkora állat lesz a 9800GTX az is bőven elég lesz a 3870x2 ellen nem kell ide a GX2
  • Mokus1
    h lehet kikapcsolni a turbocache t a 8600m gt-n??boccs az offért
  • zoolee
    Hát, azért maradjunk annyiban , hogy eddíg az NV nél vana legjobb ygyári hűtés címe...(7900 GTX).
    Amúgy ha valami nemtetszik akkor ezért gyártanak rá más hűztést.:)
  • shrike7973
    Ennyit az atiról..:D:D:D
  • shrike7973
  • zoolee
    Pontosan....

Jah, és mindenki itt nyomul hogy 3870 x2 erősebb az ultránál..
    És mennyivel is? 20-30 % ?
    Elméletileg 1 nyákon legyen már erősebb 50 % kall..Szal az az x2 egy fos..Annyit eszik mint a halál...2 ultrát lehetne belőlle hajtani és az meg elverné mint a ház...
  • zoolee
    És az ATI által sponzoráltakkal mi van? Ott a hl2 amiben nagyon csúnyán leszerepelt eddíg az ati..És nem is kicsit...
  • shrike7973
  • Solten
    Néha f@szán megmondod a frankót...
  • davidka003
    De utálom az ilyen elvakult Nvidiásokat.