5047
23001954630.jpg\"

Az nVidia G90-sorozat
  • 19DAve93
    Hy
    Majd nyáron akarok venni egy 9600gt. Szerintetek akkor menyibe fog kerülni? És 400W elég neki? Nem nagyon akarom most lecserélni a tápot...
    előre is kösz
  • cumfu
    jaja ez elvileg nagyon jó: gigabyte superb 460
  • kifli
    fsp vagy gigabyte superb 460 (fsp beles)
  • cumfu
    nemtom mi legyen én nem is nagyon értelek. 2 Slotos mind2 kártya?! a 9600GT befért ez meg 2 mm miatt nem fog? Tápból FSP, chieftec, cooler master vagy amibe van túlfeszültség védelem!!!
  • snowkid16
    Úgy ütközik, hogy van egy ASUS M2-VMX SE alaplapom azon van egy 16x slot, meg 2x 1x(?, modemkártya stb.) slot. Na és én megmértem a XFX 9800GTX+ paramétereit az alaplapban, és a Palit kari is egy 16x slot ot foglal, meg egy 1x slot-ot. Ha betuszakolnám a 9800GTX+-ot akkor pont nem férne be 2mm(!) miatt, mert a modemkártya egyik prücök,fog kinek-mi megakadályozná :(. Most kéne vennem egy új alaplapot is? :S Vagy most mivan, nem lehet megoldani máshogy? Tápegységből milyen fajtát ajánlanál?
    A Palit cég nekem is ismeretlen, egy nagy béka van a geforce karim dobozán. Amikor megvettük, azt mondta az eladó a másik embernek, hogy nincs valami gyári szám vagy valami szám, és olyan boldog voltam, hogy nem is figyeltem oda annyira. Most nem tudom mit tegyek :s. A palit kártyám kicsit több,mint fél éves, tavaly júliusban vettük.
  • cumfu
    ja mex xilence az nagyon halk meg jó is meg halk is meg ha világít akkor szép, de sztem világítani felesleges
  • cumfu
    Te ez a Palit ez milyen márka? Mennyi idősen ment tönkre? ja és a táp elég neki, de ha nem minőségi tönkrevághatja a gépet de ez benn volt a pakliba eddig is. (nekem sincs márkás tápom) Ja és hh ütközik? Azért mert 2 slotos?
  • snowkid16
    Ez faxa, most néztem, hogy a modem kártyába ütközne :S a kari, mit tehetek?
  • snowkid16
    És Illetve milyen ház hűtést ajánlottok? Xilence?
  • snowkid16
    Hello!
    1.Na, szóval most halt meg a 9600GT-m és a számítógépház kft tönkrement. Nem tudjátok ilyenkor mi a helyes?
    2. Egy XFX 9800GTX+ XXX 512MB -et szeretnék venni, és szerintetek ez jó? 500W-s Sinan tépegységbe raknám!
  • pitjou
    web.tvnetwork.hu/pityubusa/gamerhud.jpg
  • pitjou
    © pitjou
    ma 21:42 | privát | válasz erre | #4634

web.tvnetwork.hu/pityubusa/everest.jpg

• cumfu
    egyik se jó
  • pitjou
    web.tvnetwork.hu/pityubusa/everest
  • pitjou
    web.tvnetwork.hu/pityubusa/gamerhud
  • cumfu
    elég ha csak feltöltöd valahova és a linket másolod be :D
  • pitjou
    Ja a tápomat a második nap hazavágta, volt itt olyan csillagszorózás hogy majdnem elsirtam magam hogy kukába dobtam a pénzt, mert lévén vasárnap este hirtelen nem volt mit betennem helyette, és igy másnapig szűz lettem olyan szűkűlést okozott a rinya.
    Másnap vettem egy 460-as Gigabyte superB-t.
  • pitjou
    Nem hangos megy éjjel is és nem zavaró.
    Nemtudom a gyári adatokat mert a gamerhudot egyből feltettem és ezt adja defaultnak.kár hogy nem tudok képet feltenni mert probáltam a gamehudról meg egy everest képet belinkelni de tul nagy a file méret.
  • cumfu
    és ez alapból 700/1715/900-on megy? A gyári hűtése mennyire hangos? Lehet ilyet veszek
  • pitjou
  • pitjou
    http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=16784 (VGA)
    http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/gigabyte-ga-ma770-ds3-p22655953.html (Alaplap)
    Teljesen uj a konfig, tehát nem volt elötte ati driver.
    180.48 as legujabb WHQL illesztő van fent, és a Gamerhud pedig a VGA eredeti cd-jén volt fent, tehát elviekben semmi extra.
    Egy dolgot csesztem el: Asus 22"-VW 230D 16:10 monitor ami sajnos nem DVI-os és imitt amott 75Hz-n is vibrál picit.A dobozon rajta van hogy overclockos tehát nem igazán értem.A Crysis 2nél visszavettem a felbontásból és az azóta jó, de a Colin Dirtnél van hogy egész nap játszok vele 1024x768 ban 16:10 képarány 4szeres élsimitás 75Hz és minden oké.Aztán játszok valami mással és visszatérek a Colinhoz és ugyanazon a pályán vagy nem érzékeli a kormányt, vagy elindul és kifagy.
    Aztán safe módba ujrainditom a Colint visszaállitom a grafikát 1024x768-a és megint megy egész nap.

Szóval ez van.
  • cumfu
    hát ha nem húztad akkor lehet h hibás a kártya, esetleg ha régi az alaplapod egy bios frissítést csinálhatnál, vagy friss driver és ha ATI kártyád volt akkor Win reintall mert driverek összeakadhatnak. Dobj egy linket hogy pontosan milyen a kártyád lécci lehet én is ilyet veszek ha OC-s (gondolom az)
  • pitjou
    Igen a kártyához adják, de én azokat az értékeket nem piszkáltam: 700/1715/900ez az alap.Azért szeretném tudni hogy e nélkül mennyi az alap érték.
  • cumfu
    Ez a gamerhud ez milyen program? Tuningprogram? ha igen és azzal húztad akkor lehet h túlhúztad...
  • pitjou
    Levegyem a gamerhudot,akkor alapon fog menni nem?Azt nem tudom mennyi az alap.
  • pitjou
    A régi kártyám ha nem birt a grafikával laggolt meg lassan ment, de ment.Ez normális hogy ha feljebb veszem a grafikát megfagy?
  • cumfu
    GPU-Z programot töltsed le és nézd meg hogy alapból hány fokos, mennyit pörög a ventilátor és egy komolyabb játék után mennyire megy fel. Ja és egy képet dobhatnál melyik az a gyári hűtő...
  • pitjou
    Gyári hütése van
    Nem tudom hány fokos
  • cumfu
    azt nem tudod hány fokosan fagy ki? Milyen a hűtője? és azt figyeld h hogy fagy ki időközönként vagy hőmérséklet függő!
  • pitjou
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Gigabyte 9800 GT kártyának mennyi az alap értéke, mert most raktam be a karit és, felinstalláltam a GamerHudot és az alapból 1,15 Volt - 700Mhz GPU - 1715Mhz Shader - 900Mhz Memoryra állitotta.Athlon 6000+ És Gigabyte GaMa 770 alaplap 2giga Ram a configom.
    Prblémáim vannak a Colin Dirttel, meg a Cod5-tel. Megfagy mint a dög.
    Segitsetek plz.!
  • DeerHunter01
    az nem sok :S
    HD4850-et néztem ki + egy NTEL CORE 2 DUO 2,5/800/2MB/E5200 procit ami 21 ezer.
    a VGA 45 ezer-be kerül MOST.
  • kifli
    hát azt nehéz megmondani szerintem átlag 5-10%
  • DeerHunter01
    kb mennyivel mennének lejebb?
  • kifli
    hűtőnek bőven jó egy artic cooling freezer 7 Pro
  • DeerHunter01
    köszi.
  • kifli
    hát állítólag februárban lejebb mennek az árak de nemtudom milesz belőle... e7300jó vagy e5200 és egy jó hűtő és az úgy megy 3-3,4ghz-n
  • DeerHunter01
    köszi,procit milyet ajánlanál az ati hd 4850-hez?
    Intel Core 2 DUO E7300 az még belefér árban nekem.
    Mikor várható árcsökkenés VGA-k terén ?
  • kifli
    pixmániáról ne vásárólj franiciábol jön é gariztatni is ott kell...
    meg úgyhalottam hogy a szállítással is vannak bajok
  • DeerHunter01
    elirtam :D
    gtX-re gondoltam.
    PIXMANIA-n 35 ezer.
    onnan megéri rendelni ?
    nem lesz vele gond ?
  • kifli
    hd4850 úgy sokkal többet kellene gondolkodni a kérdésen hogyha azt kérdezted volna hogy 9800gtx+ vagy hd4850 de akkor is 4850 mert technikailag jobb