Rém rendes család Budapesten: mindig van lejjebb

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én az elsõ két részt láttam, annyi elég is volt belõle, egyzserûen nem jött be ráadásként még a szöveg is teljesen szó szerint ugyan az, mint az eredeti, filmben. Egy szóval bukta<#levele><#levele>

Kártyafüggetlen mobilok nagy választékban. Cégünk komplett bolthálózattal rendelkezik: http://www.gsmstudio.hu

hát igen...<#levele>ezért nem szabad egy alapból vicces sorozatot parodizálni alacsony költségvetésbõl...

A türelem rozsdát terem.

én azon csodálkozom, hogy 410 ezer ember még mindig nézi... szerintem ez k.rva sok :-)

A cool-on megy minden hétköznap este 😊

Ha esze van a csatornának akkor nem adják ki dvd-n.

Chrisx
Legjobb lenne ha lecserélnék az idõpontot a 4400-al mert mindig emiatt a szar miatt kell fél 12-ig várnom.

nekem is tetszik. én is csípem. igaz h teljes konverzió, de én elnézném naponta esténként a sima amicsi rémrendest is, de azt nem adjéák, csak vmikor délkörül. szal így halott. így nézem a magyr verzsönt. de nekem tetszik. mellesleg mikor elõrébb volt nem 400ezren nézték hanem a duplája nézte 10-tõl. asszem 800ezer körül. ilyen késõn van h már én sem nézem! 😞
5 percig birtam ezt a nem is tudom minek nevezzem sorozatnak nevezett valamit.. semmi poén, semmi egyediség nulla. el bandi 4ever😊)

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Sztem jópofa, nekem tetszik.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"Talán nem kéne ilyen késõre tenni. "

azért teszik késõre, mert már hamar is bukott és nyilván nem fogják feláldozni a fõmûsoridõt arra, hogy elvigye a nézõket másik csatornára. ilyenkor késõre kell tenni.
Talán nem kéne ilyen késõre tenni. A másik meg az, hogy a 4400-at bebaszták tök késõre. Egyeseknek munkába kell menni másnap...
Biztos valami hiper jó szerzõdés tartja életben ezt a sorozatot. Bár abban igaza van, hogy én is megnéztem a tegnapi részt, pedig nem bírom a magyar remake-et. Lehet vagyunk páran, akik az eredeti részek tiszteletére és a szüntelen remény, hogy talán majd most ez a rész, ülünk és nézzük ezt a ...
mogyi925
Tiszta Index.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

legjobb képet választották 😄😄
még egy ilyen debil gyereket... 😊