Csökkenőben az illegális szoftverhasználat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A BSA megbízásából elkészített felmérés a tengerentúlon jelentõs csökkenést mutat az illegális szoftverhasználat terén, mégpedig a fiatalok körében."
Na igen, a bsa készítette, innentõl fogva nagyon megbízható lehet.
Az csak nem jöhet ki, hogy vígan töltöget mindenki, mert az az egész bsa csõdjét bizonyítaná.
Na igen, a bsa készítette, innentõl fogva nagyon megbízható lehet.
Az csak nem jöhet ki, hogy vígan töltöget mindenki, mert az az egész bsa csõdjét bizonyítaná.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nekik az éri meg jobban, ha nõ az eladás és változatlan az ár, és mint látjuk, mûködik is a félelemkeltõs módszer.
Ha én megveszek egy játékot annak nem az az oka hogy félek a vírustól vagy mert anyuci rámszól 😊 hanem mert tetszik. Letöltés után ha egy játék jó azt megveszem, ha rossz akkor törlöm.
Ha én megveszek egy játékot annak nem az az oka hogy félek a vírustól vagy mert anyuci rámszól 😊 hanem mert tetszik. Letöltés után ha egy játék jó azt megveszem, ha rossz akkor törlöm.
Marketing hazugság az egész.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Ha már ilyen szépen csökkent az illegális felhasználás, akkor nyugodtan engedhetnének már az árakon. Ugyanis eddíg az volt a magyarázat, hogy azért ilyen magasak az árak, mert alig veszi meg néhány ember az eredeti szoftvert... Ha minden szoftver ára max 5ezer forint lenne, akkor sztem minimális lenne az illegális szoftverek használata, illetve azok olyanok lennének, amiket csak kipróbálásként szerzett be az ember. Természetesen jóval nagyobb lenne az eladási index is, márpedig az nagyon is sokat számít.
← ElőzőOldal 2 / 2