Amerikában befejeződött a Hősök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ti komolyan veszitek, hogy átváltozott csótánnyá? 😄DDD Szegény srác félreértelmezett valamit 😊. (egy metafora szerû dolgot)
Az ilyen szpojlerezõ fost@licsk@ kretének miatt nem szabad beleolvasni egyetlen sorozattal kapcsolatos hír kommentjeibe sem.
addigra elfelejted ezt a mondatát mire odajut a sorozat xD
A türelem rozsdát terem.
Spoiler
azért, mert Mohinder nekivezette az emelõdarút mikor a háztetõn menekült(Dr. Whiteman-én) aztán Sylar leesett...de mivel már ugye kinyírta Claire-t és elvette a képességét regenerálódott és átalakult csótánnyá...
azért, mert Mohinder nekivezette az emelõdarút mikor a háztetõn menekült(Dr. Whiteman-én) aztán Sylar leesett...de mivel már ugye kinyírta Claire-t és elvette a képességét regenerálódott és átalakult csótánnyá...
A türelem rozsdát terem.
Befognád a pofád? Majom. Én pl a Tv2-õn nézem és köszi, hogy lelõtted a poént.
BAROM.
BAROM.
Törölt felhasználó
Azt nem értem hogy a végén hogy változott Slylar csótánnyá ???
Én most néztem meg, az tény hogy nem volt benne semmi nagy meglepetés (a cliffhanger utáni történésekbõl (gy.k. második évad elsõ része) azért szerintem még kinéz valami nagy durvaság), ettõl függetlenül hozta azt a hangulatot, amiért méltán a legnépszerûbb sorozatok egyike.
na énis többet vártam volna mint befejezés, de ez van :S nem mondom el mire számítottam max ha max MO-on is lemegy végig.
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
nem feltétlenül akkor lesz, csak látta egy oldalon és képszpénznek vesz mindent, amit a neten olvas. (ld. a 01.01-i sorozatepizód dátumok)
Húúú, de nagy hír.
A találkozunk a második évaddal szeptemberben 😊
A találkozunk a második évaddal szeptemberben 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Utóirat: Dexter is jól volt lezárva 😊
Jó hülyén fejezték be, fõleg a Sylar-es rész a végén: broáf. Egyébként még mindig jobb mint a Prison Break vége, azon majdnem elsírtam magam. Remélem a Lost tuti lesz szerdán, mert már kezdem elveszíteni a hitem.
Egyedül a Battlestar Galactica volt jól lezárva, az tetszett.
Egyedül a Battlestar Galactica volt jól lezárva, az tetszett.
mert A mással volt elfoglalva
Ha megengedi a cikk írója: helyesen "Amerika letudta a 23-at" nem pedig " Amerika letudta a 23.-at". Valamint ha jól emlékszem az elsõ kötet címe "Genesis" nem "Genezis", de ebben nem vagyok biztos.
Van blogom is: http://mefi.be/
és a Generációk mikor ér ide? majd csak jövõre?
a cliffhanger fogalmára gondolsz? arra gondolok, hogy mindig úgy szokták befjezni az évadokat, hogy hagynak gondolkodnivalót a nyárra, nyitva hagynak egy szálat, egy kérdést.
winnie nem vágom ezt a cliffhangert, lehet, hogy csak én vagyok a láma de nem esik le a tantusz. Felvilágosítasz?
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Csak augusztusra fejezõdik be MO-n??? <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Pedig suli után valamikor júniusban, júliusban szinkronosan egyben le kaartam darálni.. <#szomoru1>#szomoru1>
Pedig suli után valamikor júniusban, júliusban szinkronosan egyben le kaartam darálni.. <#szomoru1>#szomoru1>
a cliffhanger jó volt, amúgy a rész gyenge nálam😊
sajnáltam, hogy míg az elõzõ részekben voltak ütõs pillanatok, itt semmi meglepetés nem volt - aki lett volna, annak meg kiírták a nevét a vendégszereplõk között😊
sajnáltam, hogy míg az elõzõ részekben voltak ütõs pillanatok, itt semmi meglepetés nem volt - aki lett volna, annak meg kiírták a nevét a vendégszereplõk között😊
Érdekes befejezés volt, aki megnézi látni fog néhány logikai bakit. Miért kellett B-nek segíteni A-n, mikor A is meg tudta volna tenni azt a dolgot. Nem akarok neveket írni, egyébként tényleg nagyon jó évad volt.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
én kb. 20 perce néztem meg, nem akarok spoilerezni, szal csak ennyit mondok: jó ütõsre sikeredett, bár én többet vártam tõle...
egész pontosan szept. 24-én lesz az új rész, én azt nem bírom kivárni!
egész pontosan szept. 24-én lesz az új rész, én azt nem bírom kivárni!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Süti, hogy tömören fogalmazzak.