Hétszáz dollárért most bárkiből lehet hacker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Windows olyan, mint az autó. Nem elég csak megvenni, költeni is kell rá. Vagy a saját magad idejébõl, vagy megfizetni másokat..
700$, ne vicceljenek, akinek kell és ilyneeken töri a fejét az lewarezolja :-)
nem tudom hogy fog megélni, pláne hogy a rendõrség is zargatni fogja
Tetsuo
A mai világban evidens h védelmet használsz, aki meg nem, az így járt. Nem tudom sajnálni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

GulaSoft
Számtalan magyar pc?? Egyszer feldugtam a gépemet a routerre közvetlenül, 2 pércenként visított az avast, hogy a 81..... címrõl kártevõ akart felmenni a gépemre! Ip alapján megnéztem a szolgáltatót, a legtöbb t-online volt. Felhívom az ügyfélszolgálatot, mondom nekik, hogy ha kérik kigyûjtöm nekik, aztán figyelmeztesség a felhasználókat. Válasz: nekik ehhez se idejük, se kedvük nincs, mindenki vigyázzon a saját gépére.
Na amíg ilyen a szolgáltató hozzáállása addig a semmi nem fog változni. Meddig tartana nekik is futtani egy figyelést, és kizárni a szolgáltatásból az ilyen gépeket. A fertõzõ egyéneket is kiemelik a társadalomból, pedig létezi az emberi szabadság joga, ami az egyik legerõsebb jog.
Fertõz a géped? Email, aztán kizárni, és fordulj szakértõhöz ha ezt nem akarod 5 percel a winfos feltelepítése után újra átélni. Ja hogy akkor már nem is lenne olyan olcsó a winfos üzemeltetése??