32
  • Thomas Noble
    Nekem az irányítószámom 4623
  • karesz115
    Én is megnéztem volna, csakhát adamadd1 a 23-as IQ-jával elvette a kedvem...
    Kösz hog elmondtad a végét. Kifejezhetetlenül hálás vagyok.
  • szily12
    Megnéztem ezt a filmet és szerintem kurvakurvajó
  • Mirtil
    én meg 1985-ben születtem - 1+9+8+5=23
  • winnie
    annál szeirntem még a number23 is sikeresebb volt:)
  • humaninsect
    Eternal Sunshine nem komoly szerep volt és nem jól sült el?
  • dtm
    23 évesen néztem meg a number 23-at, és pont 23 óra 00-kor lett vége a filmnek, utána meg 23szor mondtam el, hogy "aztak*rva"...[#wow3
  • adamadd1
    A bank kártya számom 5014 2536 0015 2660 vagyis 5+0+1+4+2+5+3+6+0+0+1+5+2+6+6+0=46 vagyis 2x23
  • adamadd1
    ekkor csinálták ujra a diákom: 2005.10.06 vagyis 2+0+0+5+10+0+6=23
  • adamadd1
    A könyvtár kód:3007 3180 és 1x van rajta a nevem: 3+0+0+7+3+1+8+0+1=23
  • adamadd1
    A klubkártyám:3679 és 2x van rajta a nevem vagyis 3+6+7+9-2=23
  • adamadd1
    jah és az uztlevelemben ezek a számok találhatók:1109210 vagyis 11+0+9+2+1+0=23
  • adamadd1
    Jah és én meg 1993.01-ben születtem!!!!
    1+9+9+3+0+1=23
  • adamadd1
    23-as szám!!!
    szerintem jóh lett nekem pont a végén lévő folrdulat tetszett h a saját könyvét olvasta!!!
    Márpedig ez az igazi thiller aminél csak a végénél derül ki minden vagy esetleg ki se derül!!!
    És azt tudtátok h:A Dohányzás halált okozhat - ebben a mondatban a betük összege 23!!!!
    És azt h a :2081 szeptember 3-án. lessz a teljes napfogyatkozás Mo-n és a számjegyek összege 23? 2+0+8+1+9+3=23
  • jefferson83
    Csak 45 :P
  • blendeguz
    A23-asszám-Komor,sokkolóthrillerJimCarrey-vel
    A cikk címében a karakterek száma (a szóközöket leszámolva) 46, vagyis 2*23!
  • Tecnamo
    Tudtad h 10.13.án születtem, és az első barátnőm február 23.án született? :D
    A fene, énis kezdek begolyózni?
  • Szolnokboy1
    Ceasar-nál a 23-as szám ott van jelen, hogy 23x szúrták meg mire megmurdelt (ebből csak egy volt halálos)
  • Bounti
    Nekem az volt a legszembetqnQbb hüjeség a filmben, hogy Caesar halálát is 23-ra rakták, hát itt senkisem tanult törit? Vagy senki nem nézte meg a folytassa Caesart? "Óvakodj Március idusától!!!" Idus=közép (15)
    Ez egy pocsék kis hiba nemde?
  • Sozo
    A "The Truman Show" is remek film volt, és abban is nagyon jól alakította a komoly karaktert.
  • artschiatwork
    zsír film, tényleg nagyot alakított benne.
  • echo
    szerintem az ember a holdon komoly film és a legjobb a világon(mármint a komolyakból, mert amúgy a a dumb és dumber persze üti). A makulátlan elme vagy mi, meg szerintem csak közepes(mondom ezt úgy, hogy ráadásúl csajjal láttam).
  • echo
    Az a baj vele, hogy tudja, hogy a Dumb és Dumberrel szinte átugorhatatlanul magasra tette a lécet, és ez nyomasztja.
  • Mr. Perfect
    Esetleg ő húzta magára a sok (egyébként a maga nemében elég jó) bugyuta filmmel?
  • Matyóhímzés
    Az Egy makulátlan elme örök ragyogása az egyik legjobb filmje volt, de azért olyan nagyon komolynak az sem mondható...igaz nem is vígjáték.
    Vártam ezt a filmet, mert Carrey nagyon jó színész, csak ritkán sikerül kitörnie a skatulyából, amit ráhúztak.
  • Inquisitor
    Jókat nevettem a T. cikkíró számmisztikai példáin, mert pontosan rámutat mekkora hülyeség az egész, és mi mindent bele lehet magyarázni. :D
    Imádom amikro valaki fejtegeti pl. hogy ez meg ez a bibliában ennyi betü, meg annyi szám, az nem számít, hogy az eredeti anyag görögül vagy arámi nyelven írodott és még sacc per kábé sem ott vannak az ABC betüi, mint latinban ...
    Vagy az ilyen "univerzális" számoknál sose kérdez vissza senki, hogy "na de melyik számrendszerben"? :)

Sajnálom, hogy gázos a film, Carry-nek kéne már valami kiugrás komoly filmekben, mert jó színész.
  • winnie
    "az "Egy csolálatos elme örök ragyogásában" hogy ilyen szerepet is el tud játszani..."

szerintem puskázd ki a kritikából a címet, mert ez most nem sikerült:)

• GregSB
    Carreynek nem ez az első komoly szerepe, már évekkel ezelőtt bebizonyította az "Egy csolálatos elme örök ragyogásában" hogy ilyen szerepet is el tud játszani...
  • Sance231
    Szegény Michael Jordan...
  • Griphons
    "A szkript mint már említettem úgy veszi, mintha a néző kihagyta volna az utolsó 20 év filmes termését és olyan dolgokat állít be meglepőnek, amik a legkevésbé sem azok... "
    Ez azért lehet, mert az amerikai társadalom... hogy is mondjam finoman... buta mint a lapát.
    Jim Carreyt még nem láttam ennyire komoly szerepben, kiváncsi is vagyok rá, úgyhogy meek letölteni ;)
  • valamit
    Carrey szerintem is jól játszik benne. A forgatókönyv meg valóban kicsit erőltetett a film második felében már. Pl. hihetőbb lett volna, ha a pszichológus írta azt a könyvet, mert mondjuk, hogy Carreyt az őrületbe kergesse, a feleségét meg lecsapja a kezéről mondjuk, vagy azért írta volna, hogy beugorjon neki valami amnéziája, ami által aztán lehet vinni a börtönbe, vagy vmi hasonló...