18
  • Mice
    http://www.miamiherald.com/485/story/143386.html
  • Morden23
    Nem erről van szó, a híradós/fókuszos nem akar téged látni semminek.

Ellenben annak, hogy Pistike otthon normálisan játszik, mint Xmillió másik gyerek, az senki számára nem érdekes, médiahírnek meg annyira izgalmas, mint egy lavór szennyes.
    Viszont amint Pistike vérengző gyilkos lesz, az már érdekes.
  • Wittgen
    Elhihetitek, egy ilyen hír nem fog a médiákban szerepelni, max az apróbetűs rovatban jól eldugva. Az nem módi, hogy a játékos társadalmat, mint egy érző emberek közösségét ábrázolják, inkább mint potenciális tömeggyilkosokat szeretnének bennünket a híradósok és fókuszosok/aktívosok látni.
  • Komolytalan
    Hasonló hír, comment nélkül (ne lehessen flamelni):
    Utolsó kívánság at Frostshock!
  • Komolytalan
    Igen, lelőtték az utcán a nőt. A karaktere annyira volt híres mint egy átlag játékosé, vagyis volt pár játékbeli jó ismerőse/barátja és ennyi. Kicsit több is mint gondolták, ezt jelzi a részvétnyilvánítások száma.
  • Komolytalan
    Lehet hogy valamelyik az ő hajója... Egyébként az eredeti cikkben szó volt arról is - ami szeirntem érdekes kérdés - hogy a karaktere a játékban nem halt meg. A férje fogja eldönteni hogy hagyja-e virtuálisan tovább élni, így emléket állítva neki vagy sem.
  • pitbulllll
    var: Ha már gyász hírt közölsz ízlésesen tedd azt, lehet nem lesz jobb, de nem hinném, hogy egy halál hírhez ilyen képek illenek meg ilyen sorok. "Senki ne ijedjen meg, először mi sem érettük a hírt"

Komolytalan: Nem nem érezné senki sem jól magát ettől, de ha már nincs egy ide illő kép akkor inkább kép nélkül vagy egy fekete gyász szalagos kis képpel közölném a "hírt"
  • Kurt97
    most akkor igazából ölték meg a nőt akinek a karaktere híres volt a gaméban?
  • gyuri12
    jájj végig olvasom a hsz-eket,erre látom,hogy Morden barátom is észrevette,az oda nagyon nem illő képet... bocs,nem olvastam az előző hsz-em előtt a régebbi hsz-eket hejj evribádi
  • gyuri12
    amúgy amikor ezt elmondtam, a haverjaimnak,leszarták...de ha azt mondom,hogy meghalt egy ember,mert sokat játszott,akkor rögtön felkapják a fejüket... hülye emberek is vannak sajnos...
    amúgy sztem rohadtul nem illik ide ez a sok szar kép az eve onlineról! max a nőről tehetnétek be,ez valahogy,olyan nagyon nem illik ide... no mind1 a lényeg,hogy hejj
  • Morden23
    Nem érezném sem jobban, sem rosszabbul magamat. Ez a véleményem, és kész.
  • Komolytalan
    Jobban éreznéd attól ha látnál róla képet? Egyébként itt 1 forrás cikk, itt sincs kép, pedig nem sg: Cikk
  • var
    erre való a net névtelenül fikázzuk egymást, szerintetek a cikk írója órákik keresni fog egy eveonline-os díszünnepéj képet? vagy esetleg ő is előfizetője és ott volt csinálni képeket?
    közölték a hírt kész ez a dolguk
  • Morden23
    "Persze tudjuk az előző tipusú hír sokkal jobban eladható a szenzációra éhező emberek körében"

Az ilyen típusú meg arra, hogy a játékot propagálják vele. Bocsi eSGé, de ha már gyászhír, akkor miért az EVE-ből vannak benn totál kommersz képek, mintha legalábbis egy új patch jött volna ki?

Biztos volt a tiszteletére valami "űrdíszrepülés", vagy 300 egyszerre elsütött plazmaágyú, akkor már inkább azt kellett volna berakni, az ízlés végett.
  • HöfEE
    Van ilyen sajnos, emlékszem mikor Anno a holland Northern Darkness(counter-strike csapat) egyik játékosa, Vivid halt meg autóbalesetben. Az ő halálhírét is elég szomorúan vette tudomásul a játékos scene.
  • KoS
    Nekem az jott le, hogy elesben, sajna.
  • pitbulllll
    "Senki ne ijedjen meg, először mi sem érettük a hírt" <<=== tisztára mint valami poén...
  • pitbulllll
    valaki help nem értem... most élesbe ölték meg vagy abba a rák gameba?