11
-
winnie #11 "úgyis csak az maradna fent amelyiknek jó a története. Nem úgy, mint manapság a soxar sorozat, amibe ölik a pénzt de csimpánzok írják a sztorit."
ez ellentmondésnak tűnik, hiszen a sok sz*r sorozat van még, mert fentmaradtak, vagyis jó a történetük. de akkor nem sz*rok. vagy egyszerűen csak rossz sorozatokat nézel. azt viszont nem értem. miért nem jókat? -
BandiG #10 Sztem csinálhatnának ilyen grafikával sorozatokat. Legalább több lenne és úgyis csak az maradna fent amelyiknek jó a története. Nem úgy, mint manapság a soxar sorozat, amibe ölik a pénzt de csimpánzok írják a sztorit. -
PoisonBorz #9 Ezen a poszteren se ötleteltek sokat...
(a SW poszterek szokott színvonalához képest) -
Loverman #8 nem kéne ezt a 3d-t erőltetni, a sima Clone Wars az Episode 3 előtt tök jó volt -
Nyiri #7 Szerintem jo volt. Pont megfelelt. -
#6 Én arra kövekeztetek, hogy ha ilyen bozralmas lesz a 3D -s grafika akkor akár se kezdjék ergo biztos jobb lesz ennél.
Anno a Clone Wars ha nem tűnt volna fel senkinek rajzolt volt, olyan volt mint egy Anime. Erről ennyit. -
winnie #5 a clone wars-nak korrekt grafikála volt anno? -
Lami #4 Mivel még csak eza poszter került nyilvánosságra ebből ítéltem, mert ugyebár a poszternek ez volna a célja. Azt ne mondd hogy szerinted korrekt grafikája van így ez alapján. Természetesen azt aláírom, hogy biztosan szebb lesz a sorozatbeli grafika. -
#3 nekem leginkább a komédiával van bajom. Az sw minden csak nem vígjáték, inkább csinálnák a beígért élőszereplős sorozatot -
#2 Miért te már láttad, hogy fog kinézni?
Ha a poszterről ítéled meg, hogy úgy fog kinézni majd a sorozat is akkor sztem valami baj van odaát. -
Lami #1 Ilyen ocsmányságot még tényleg nem láttam tévében, de nem csak ott. De hátha szebb lesz a sorozat. De persze ettől még lehet jó kis sori mer a rajzfilm változat is teccett.