Világbajnok lett Angyal Zoli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
30-an indultak! Nem csak õ egyedül hanem még sok francia 2 amerikai és még sokan mások. A másik nagy esélyes a magyar Herczeg Balász "Mókus" volt õ lett a második.

Több info Nagyon jó kis szombatom volt Kaposújlakon volt megrendezve. Aki nem volt az bánhatja. Ezen a háten vasárnap pünkösdi kupa lesz Kunmadarason ahol ott lesz Mókus akkor Angyal Zoli "Szemöldök" és persze még sokan mások!

Nem ismerem.

Leütötte, mint a ...-t. Furcsállnám, ha nem nyílna topic a Gumeeban ilyen címmel.

Picar77
csak õ XDD

()() (^^)

rotator
Hányan indultak?

Sephi
Asse tudom kijaza Angyal Zoli. De nem is erdekel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hunbasser
ya,ki is vettem favból 😞

ReaL MaDRid x siempre

Czdano
<#worship>A mester él és virul (de nem ír a topikjába =( )

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zvaragabor
ASD_asdadasd
A streetfightról arra asszociáltam hogy ketrecharc xD Aszittem ketrecharcosokról van szó. xD
"3 éve még motort sem látott!" erre meg aszittem hogy annyit eddzett, hogy nem volt ideje sem hogy egy igazi motort lásson pl az uccán. xD<#idiota><#idiota><#falbav>

Chaos Anno Domini

plas
Barátom ez a topik így egy halom szerencsétlenség... <#wilting>
Sehol egy érdemi info, 3nap és topic-death...<#rolleyes>
Max az elõs kommentedre mindenki beóbégathatja, hogy YEEEEEY!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Yeah...

antijuve
elég béna topicnév...

ups and downs

elolvasvan a hszedet azt hittem talalok vami jo kis streetfightos videot
vami ehez hasonlot link
aztan rajottem ez nem az a street fight
fifi
nem orosházi a gyerek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

who?

jajj de jó! gratulálunk néked zoli! de ide egy zoli rajongó sem fog egy ilyen gágyi topigot nyitni!😄 close

Prince of Máté
hudejo, topik close thx 😉

akyyy
😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Divergencia
-> sport/általános

lágszóró

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

sweech
karaj

Picar77
<#eljen><#taps><#taps>

()() (^^)

Pheaper
ye

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Aki szereti a streetfightert az biztos tudja hogy Világbajnok lett Angyal Zoli
Szarráverte a mezönyt
3 éve még motort sem látott!