25
Világbajnok lett Angyal Zoli
-
#25 30-an indultak! Nem csak ő egyedül hanem még sok francia 2 amerikai és még sokan mások. A másik nagy esélyes a magyar Herczeg Balász "Mókus" volt ő lett a második.
Több info Nagyon jó kis szombatom volt Kaposújlakon volt megrendezve. Aki nem volt az bánhatja. Ezen a háten vasárnap pünkösdi kupa lesz Kunmadarason ahol ott lesz Mókus akkor Angyal Zoli "Szemöldök" és persze még sokan mások! -
Hajnalcat #24 Nem ismerem. -
Vlala #23 Leütötte, mint a ...-t. Furcsállnám, ha nem nyílna topic a Gumeeban ilyen címmel. -
Lyan Kyj #22 Nálam ő a bajnok -
#21 csak ő XDD -
#20 Hányan indultak? -
#19 Asse tudom kijaza Angyal Zoli. De nem is erdekel. -
#18 ya,ki is vettem favból :( -
#17 A mester él és virul (de nem ír a topikjába =( ) -
#16 ASD_asdadasd
A streetfightról arra asszociáltam hogy ketrecharc xD Aszittem ketrecharcosokról van szó. xD
"3 éve még motort sem látott!" erre meg aszittem hogy annyit eddzett, hogy nem volt ideje sem hogy egy igazi motort lásson pl az uccán. xD -
#15 Barátom ez a topik így egy halom szerencsétlenség...
Sehol egy érdemi info, 3nap és topic-death...
Max az elős kommentedre mindenki beóbégathatja, hogy YEEEEEY!
-
zoolee #14 Yeah... -
#13 elég béna topicnév... -
F1re #12 elolvasvan a hszedet azt hittem talalok vami jo kis streetfightos videot
vami ehez hasonlot link
aztan rajottem ez nem az a street fight -
#11 nem orosházi a gyerek? -
FLeK0 #10 who? -
gyuri12 #9 jajj de jó! gratulálunk néked zoli! de ide egy zoli rajongó sem fog egy ilyen gágyi topigot nyitni!:D close -
#8 hudejo, topik close thx ;) -
#7 :D -
#6 -> sport/általános
lágszóró -
#5 karaj -
#4 -
#3 ye -
smartdiablo #2 link -
smartdiablo #1 Aki szereti a streetfightert az biztos tudja hogy Világbajnok lett Angyal Zoli
Szarráverte a mezönyt
3 éve még motort sem látott!