19
  • GVG
    te hülye vagy....Betty a csúnya lány lesz:P
  • Szuli
    Az apjuk lehetne.... röhej
  • Sadist
    wtf, következő bondlány meg a stréber kiccsaj lesz a harry potterből? :|
  • gplay
    Ez a második Bond film ami érdekel. Nem is rossz arány:D
  • kricsi
    Semmi szex?Nincs meztelenség?Hol élnek ezek?

A Bond filmek arról híresek, hogy nincs bennük ilyesmi...
    Azért szerintem beleférne egy gruppen:D:D
  • Sance231
    Neeeem, nem, ez nem lehet igaz, ez nem, áááááááááááá, persze, NEEEEEEEEM.
  • pilsner
    olsen ikrek mint az új gépállat bond női???
  • Wittgen
    Szerintem azok a nők, akik Bond partnerei voltak a filmekben nagyon nem futottak be, csak azok, akik már az éppen aktuális Bond-film előtt is ismertek voltak, maradtak meg továbbra is az A kategóriás filmeknél (mégha nem is csak amcsi A filmekben játszottak). Gondolok itt Hale Berryre, Michelle Yeohra, Sophie Marceou-ra. A többi nőci feltűnt, majd a videótékák polcain szereplő filmekbe került...
    Olsen ikreknek mindegy, hiszen talán ők az egyetlenek, akik sokadrangú filmjeikből lettek sokkal gazdagabbak, mint jónéhány AAA kategóriás sztárocska. Úgyhogy nekik biztosan nem lenne érvágás, ha a Bond-film után folytatnák eddigi tevékenységüket és nem Spielberggel és Coppoláva, Scorsesevel forgatnának. Bár annyi pénzük van, hogy bármilyen jó forgatókönyvet meg tudnának szerezni, és rendezőbőt is, így biztosan évente tudnának egy sikeres mozifilmet is készíteni. Csak nem akarnak.

Egyébként meg nem értem, hogy ha nem vetkőznek, akkor csak gonoszt játszhatnénak? Szerintem a többi Bond-filmben sem volt meztelen jelenet+a szex is kimerült a smárolásban.
  • ZoliJ
    a smink csodákra képes
  • Hesztia
    Mi az..lesz vmi új zs-kategóriás filmjük, és előtte be kellett dobni egy ilyen pletykát, hátha többen megnézik?
  • Dakkon
    nemtom mit találgattok. mindkettő tök ugyanúgy néz ki! még a hajuk színének árnyalata is ugyanaz! fölösleges! az egyik Mary-Kate, a másik Ashley. sztem különben csúnyák. nekem nem jön be ez a karakter.
  • Reinhardt
    Szerintem meg fordítva.
  • kanduhr
    Milyen fasza lesz amikor majd leadják az RTL Klubon vasárnap este a Két tojás száz bajt csinál után:D
  • NEOreg3
    Mary-Kate a bal, Ashley a jobb oldali
  • Desiderata #5
    "szerintem ilyen feltételekkel csak, mint Bond ellenfelei rúghatnak labdába"

ez az Ian Fleming - Risico novella elérhető valahol magyarul? elolvasnám
  • Loverman
    szerintem egész jól tudnának olyan kétszínű, gonosz ikerpárt alakítani akik elcsavarják bond fejét
  • peterx
    Sose tom melyik melyik tesó
  • 5i
    Dupla 0 dulpa csajjal?
  • bertino
    Goran Visnjic mint rosszfiu ?