VfB Stuttgart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kis ízelítõ, hogy mi volt a múlt héten!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
20' J. Cacau
27' M. Mintal
31' sent off J. Cacau
47' M. Engelhardt
Divatcsapatok OLÉ!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én elmondom, hogy nálam mi a pálya. Anno Szabics miatt drukkoltam neki, aztán, hogy elmenrt, már nem. Ennyi. Ám most megkell valljam, örülök a sikerüknek, méghozzá két dolog miatt:
- szép látni, hogy ennyi fáradságos munka után megérett úgymond a gyümölcs és övéké a salátás tál, vagyis a bajnoki cím
- a német labdarúgásnak jól jön egy kis változatosság: ne mindig Bayern, vagy Bremen, hanem Stuttgart is végre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként megvan már az útódja, a Nürnberg hálóõrét, Raphael Schäfer-t szerzõdtette a VfB körülbelül 2 és fél millió euróért.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We Are The Champions ! Amióta az eszemet tudom VfB Stuttgart szurkoló vagyok. Gratulálok nekik megéltem ezt is hogy egyszer bajnokságot nyer 92 után. Hildebrandot sajnálom hogy elhagyja a klubot, nehéz lesz õt pótolni! Ja és szeretném ezuton közölni hogy ha valakinek van meze vagy bármilyen tárgya Stuttgartos, és persze ha eladó is érdekelne ! e-mail címem [email protected] elõre is köszi:
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Hát mindegy,ha ez nálad igy jó...
Egyébként grat a csapatnak a bajnoki címhez,év elején nem gondoltam volna-.- A Hamburgra tippeltem volna Kompnaystól meg mindenestül,vagy akár München Werder...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak abban az idõszakban játszott ott, amikor a bl-ben szerepeltek, és nem is rosszul😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
24 - Exile -Nov.23
The only speedometer is in your head.