67
VfB Stuttgart
-
Unreal1942 #67 És a csapatok még a pályán se voltak :) -
IXEMGabeo #66 nem azért mondom, de nem csodálom h Európában szinte mindig Németországban van telt ház. Hihetetlen az a hangulat, amit felvettél -
Unreal1942 #65 ja nagyon szar -
IXEMGabeo #64 óó de rossz neked:D -
Unreal1942 #63 Kicsit halott már ez a topik. Viszont mivel épp itt vagyok Stuttgart közelében. Ezért "kényszerből" Stuttgart meccsekre fogok járni.
Kis ízelítő, hogy mi volt a múlt héten!
-
#62 Én a "gyengébbeknek" szurkoltam, nagyon tisztátalan játéka volt tegnap a Stuttgartnak. Meg is érdemelték, hogy kikapjanak.Onnéttól szurkoltam a Nürnbergnek, miután Cacau gyomron vágta szándékosan az ellenfelet. -
#61 ja igen:) -
Gabe18 #60 Amúgy azt a borzasztó csúnya nőt honnan szedték aki az ezüst érmeket tartja a tálcán,azt nem tudom... -
Gabe18 #59 3-2-re... -
#58 hoszabítással a nürnberg nyert 2-1-re -
#57 Stuttgart vs Nürnberg
20' [1 - 0] J. Cacau
27' [1 - 1] M. Mintal
31' sent off J. Cacau
47' [1 - 2] M. Engelhardt -
Gabe18 #56 Kicsit hamar fejükbe szállt a dicsőség... -
#55 undorító amit ez a Stuttgart művel:\ -
Gabe18 #54 A bajnokcsapat éppen agyonrugdossa a Nürnbergi csapatot a kupadöntőn... -
#53 A Mercedes-Benz lesz az új szponzora a csapatnak jövőre.
-
#52 Nah akkor egy kép a bajnokcsapatról:
-
#51 Jövőre már nem játszik? Annál azért jobb kapus ő. -
#50 grat a csapatnak,én meg most kezdem megkedvelni a csapatot:) -
Dexantreal #49 Ezt a gusztis szöveget viszont nem vágom :S, lévén nem követem nyomon a csapat útját. -
Dexantreal #48
Én elmondom, hogy nálam mi a pálya. Anno Szabics miatt drukkoltam neki, aztán, hogy elmenrt, már nem. Ennyi. Ám most megkell valljam, örülök a sikerüknek, méghozzá két dolog miatt:
- szép látni, hogy ennyi fáradságos munka után megérett úgymond a gyümölcs és övéké a salátás tál, vagyis a bajnoki cím
- a német labdarúgásnak jól jön egy kis változatosság: ne mindig Bayern, vagy Bremen, hanem Stuttgart is végre -
#47 Pedig anno Cacau szorította ki a csapatból Szabicsot :/ -
#46 Nyugdijas otthonba költözik... :) -
#45 És mi lesz Canizaresszel a Valenciában? -
#44 Valencia. -
#43 Még nem tudni, hogy hova igazol, de nagy a valószínűsége annak, hogy Spanyolországba szerződik.
Egyébként megvan már az útódja, a Nürnberg hálóőrét, Raphael Schäfer-t szerződtette a VfB körülbelül 2 és fél millió euróért. -
#42 Armin Veh -
#41 Jelenleg ki a Stuttgart edzője? Lemaradtam Trapattoninál. -
#40 Hová megy Hildebrand? -
#39 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#38 szabitss miatt zsureklook nekik :W:SAF:FSAFFSAASF
-
#37 gratula a salátástálhoz:) -
#34 STUTTGART A király !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#33 megy is Augsburgba:)
a Mainz meg a másodosztályba:(( [Nullfünfer,Nullfünfer] -
#32 Grat Nektek ! Jövőre nem esztek ebből, amit ma átéltetek :P:) -
#31 Szevasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We Are The Champions ! Amióta az eszemet tudom VfB Stuttgart szurkoló vagyok. Gratulálok nekik megéltem ezt is hogy egyszer bajnokságot nyer 92 után. Hildebrandot sajnálom hogy elhagyja a klubot, nehéz lesz őt pótolni! Ja és szeretném ezuton közölni hogy ha valakinek van meze vagy bármilyen tárgya Stuttgartos, és persze ha eladó is érdekelne ! e-mail címem [email protected] előre is köszi:
-
#27 hááát idén nem ti nyertetek.:D
-
Gabe18 #26 Azért te tényleg nem egyszerü vagy.Mult évben még a Hamburg ment,akkor azoknak szurkoltál,most hirtelen már 3 éve Stuttgart.
Hát mindegy,ha ez nálad igy jó... -
gyuri12 #25 én a Bayernek szurkoltam hejj:D -
SeLFisCH #24 ide is kellenek a biztonságiak ? :D
Egyébként grat a csapatnak a bajnoki címhez,év elején nem gondoltam volna-.- A Hamburgra tippeltem volna Kompnaystól meg mindenestül,vagy akár München Werder... -
Csesza #23