Az Intel is csak jövőre újít

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most komolyan ilyen hsz-okért regisztráltál 2004 végén? <#banplz>

<#unalmas>

jó va' dez jókutya. <#ravasz1><#bee1>
Egyébként, ha az lenne a cikk, h az intel igazgató helyettese a reggeli erõs feketétõl és a mellé mártogatott kiflitõl" délutánra cifrafosást kapott, azt azzal magyaráznád, h az ájemdé annyira jó platformot talált ki, h szegénykém azonnal bef0sott eme hír hallatára... <#idiota> egyébként még mindig nem árultad el, h mennyit utal neked az ÁJEMDÉ a mindencikkbe beírásért és védelemért <#mf2> lehet megfenyegetem az intelt, h márpedig én is akarok ilyet, és ha nem akkor rájuk eresztem dez fórumkollegát...és aztán kõ kövön nem marad... <#nyes>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Azért ha el is készült a beépített memóriavezérlõvel nem tudja csak úgy kihozni, mert teljesen új alaplapi chipseteket kell tervezni mellé...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Sajnos most az AMD a hunyó, az intel léphetne, de amíg az AMD rá nem kényszeríti, addig csak éppen annyit lép, hogy az AMD-t még sakkban tartsa...

Az intel már tavaly elkészült jópár újdonsággal, pl. CPU-ba épített memory controller, de ezeket addig nem hozza ki, amíg az AMD nem tud alkotni valami jobbat, mint a Core 2-es.
Csodálkoztam volna, ha nem csodálkoznátok 😄
Csodálkoztam volna, ha "who am I 7" nem teszi szóvá újfent, hogy én hozzászólok egy hírhez. <#bee1> Látom, már teljesen a mániáddá vált. <#wilting>

csodálkoztam volna ha dez nem szól hozzá whhehewheheh

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

asysoft
Akkor ez hasonlít az Itaniumos Foxtonra (tényleg, az megjelent már?).

/*WTF?!*/

Nyilván belekalkulálták. De egyébként a szilícium és a fém vezetékek elég jól vezetik a hõt, olyan túl nagy különbség nem lesz hõmérsékletben, csak annyi, hogy egy helyrõl jön a melegítés, 2+ helyett.

Mondjuk talán ugy meg lehetne oldani ha mindig másik magot húznának tul, és mennének körbe-körbe (mondjuk 4magnál)

hmmm, nem okoz ez pici problémákat, mármint ha tartósan 100% felett jár egyik mag, a többi körülötte meg akár még visszavett frekin is, a hõmérsékletkülönbségre célozgatok

Az a dinamikus gyorsítás "mindössze" annyit jelent, hogy egyszálas alkalmazásoknál egy magra nagyobb kakaót adnak, miközben a többit kikapcsolják (különben túl sokan fûtenének együtt). Nos ezt az AMD új procicsaládja is tudja, sõt, még egy lépéssel elölrébb jár: nem csak kikapcsolni lehet magokat, hanem egymástól függetlenül szabályozni az órajeleiket.

asysoft
Kíváncsi leszek erre a dinamikus gyorsításra, mennyit számít majd a gyakorlatban.

/*WTF?!*/