14
  • lee56
    Most komolyan ilyen hsz-okért regisztráltál 2004 végén?
  • dez
  • who am I 7
    jó va' dez jókutya.
    Egyébként, ha az lenne a cikk, h az intel igazgató helyettese a reggeli erős feketétől és a mellé mártogatott kiflitől" délutánra cifrafosást kapott, azt azzal magyaráznád, h az ájemdé annyira jó platformot talált ki, h szegénykém azonnal bef0sott eme hír hallatára... egyébként még mindig nem árultad el, h mennyit utal neked az ÁJEMDÉ a mindencikkbe beírásért és védelemért lehet megfenyegetem az intelt, h márpedig én is akarok ilyet, és ha nem akkor rájuk eresztem dez fórumkollegát...és aztán kő kövön nem marad...
  • GABOR16
    Azért ha el is készült a beépített memóriavezérlővel nem tudja csak úgy kihozni, mert teljesen új alaplapi chipseteket kell tervezni mellé...
  • JTBM
    Sajnos most az AMD a hunyó, az intel léphetne, de amíg az AMD rá nem kényszeríti, addig csak éppen annyit lép, hogy az AMD-t még sakkban tartsa...

Az intel már tavaly elkészült jópár újdonsággal, pl. CPU-ba épített memory controller, de ezeket addig nem hozza ki, amíg az AMD nem tud alkotni valami jobbat, mint a Core 2-es.
  • xuldar
    Csodálkoztam volna, ha nem csodálkoznátok :D
  • dez
    Csodálkoztam volna, ha "who am I 7" nem teszi szóvá újfent, hogy én hozzászólok egy hírhez. Látom, már teljesen a mániáddá vált.
  • who am I 7
    csodálkoztam volna ha dez nem szól hozzá whhehewheheh
  • asysoft
    Akkor ez hasonlít az Itaniumos Foxtonra (tényleg, az megjelent már?).
  • dez
    Nyilván belekalkulálták. De egyébként a szilícium és a fém vezetékek elég jól vezetik a hőt, olyan túl nagy különbség nem lesz hőmérsékletben, csak annyi, hogy egy helyről jön a melegítés, 2+ helyett.
  • lee56
    Mondjuk talán ugy meg lehetne oldani ha mindig másik magot húznának tul, és mennének körbe-körbe (mondjuk 4magnál)
  • lee56
    hmmm, nem okoz ez pici problémákat, mármint ha tartósan 100% felett jár egyik mag, a többi körülötte meg akár még visszavett frekin is, a hőmérsékletkülönbségre célozgatok
  • dez
    Az a dinamikus gyorsítás "mindössze" annyit jelent, hogy egyszálas alkalmazásoknál egy magra nagyobb kakaót adnak, miközben a többit kikapcsolják (különben túl sokan fűtenének együtt). Nos ezt az AMD új procicsaládja is tudja, sőt, még egy lépéssel elölrébb jár: nem csak kikapcsolni lehet magokat, hanem egymástól függetlenül szabályozni az órajeleiket.
  • asysoft
    Kíváncsi leszek erre a dinamikus gyorsításra, mennyit számít majd a gyakorlatban.