Kitűzték a Terminátor sorozat premierjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na a YouTube is hamarosan lehúzhatja a rolót ... Amúgy az elõzetes alapján nem kizárt, hogy a fantáziátlanabb részeken ( amcsi stílust meg nem hazuttolva ) behatóan kitérnek majd a szerelmi szálakra is <#wow3>#wow3> . Amúgy föltûnt már neketek is, hogy mostanában minden sorozat gimikben játszódik ? Régebben az egyetem volt a divat <#ravasz1>#ravasz1> .
Nagy Terminátor fan vagyok, és nagyon nem tetszik amit ezzel a jó kis történtettel müvelnek manapság. Nehezemre eset lenyelni a T3 at is, most meg jön ez a sorozat...
oké hogy szépek csinosak a fõhösök de nem látom bennük a régi karaktereket. Semmi hasonloság, csak a nevük. A termintor meg nevetséges. Kockásabb szinész kellet volna, vagy több koksz.
Tuti balsikere lesz ahogy mostanában levetített nagy filmek folytatáûsai.
oké hogy szépek csinosak a fõhösök de nem látom bennük a régi karaktereket. Semmi hasonloság, csak a nevük. A termintor meg nevetséges. Kockásabb szinész kellet volna, vagy több koksz.
Tuti balsikere lesz ahogy mostanában levetített nagy filmek folytatáûsai.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nincsenek túl jó elõérzéseim a sorozattal kapcsolatban, bár Summer Glau-t jó újra látni a Firefly után. Egyébként a Firefly asszem az egyik ok, amiért utálják sokan a Foxot. Azt is leállították az elsõ éved után, pedig az egyik legjobb Scifi sorozat, amit eddig láttam.
Amit nem értek az az lenne, hogy mit értenem az alatt,hogy bekerült a 2007/08-as mûsorrendbe de a nézõknek egészen tavaszig, várhatóan márciusig kell várniuk a TSCC-re, mivel csak az évad második felében tervezi elkezdeni a FOX.
Ez alatt azt kell érteni, hogy augusztusban kezdik el forgatni a sorozatot és várhatóan akkor kedik el majd mûsorba adni, amikor az évadnak legalább a felénél járnak (forgatás szempontjából), ami kb. 2008 márciusára tehetõ?
Ja és aki még nem látta volna: The Sarah Connor Chronicles TRAILER
Ez alatt azt kell érteni, hogy augusztusban kezdik el forgatni a sorozatot és várhatóan akkor kedik el majd mûsorba adni, amikor az évadnak legalább a felénél járnak (forgatás szempontjából), ami kb. 2008 márciusára tehetõ?
Ja és aki még nem látta volna: The Sarah Connor Chronicles TRAILER
nekem úgy tûnt, hogy szerelmes lett egy idõ után Claire-be...
Egyébként kicsit durván hangzik ez a sorozat sztorijából, hogy lesz benne megint egy visszaküldött terminátor, mert ugye T1 és T2 filmeket még szeretjük és logikusak, de már kicsit xar ez a sok ,,visszaküldünk még pár gépet az idõben " cucc.
Egyébként kicsit durván hangzik ez a sorozat sztorijából, hogy lesz benne megint egy visszaküldött terminátor, mert ugye T1 és T2 filmeket még szeretjük és logikusak, de már kicsit xar ez a sok ,,visszaküldünk még pár gépet az idõben " cucc.
és tényleg buzit játszott, nem csak az ügyeletes kurva mondta rá?
Clairel volt, õ vette fel kamerára ahogy leesik a hidról, meg ilyenek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Szerintem õk cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet."
értem én, de ettõl még õk a legbevállallósabb csatorna, amelyik a legnagyobb kedvenceket is gyártja. a nézõk meg nem mindre kapnak rá.
értem én, de ettõl még õk a legbevállallósabb csatorna, amelyik a legnagyobb kedvenceket is gyártja. a nézõk meg nem mindre kapnak rá.
Én nézem a hõsöket, de nem tudom ki az a zach? <#confused>#confused>
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"így nem is értem mi ez a fox-fóbia"
Szerintem õk cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet.
Szerintem õk cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
félek anya!! mammii segítség!
a cancel nem a fox bûne, hanem a nézõké fõleg, meg aztán tudjuk, hogy a másik 4 csatornából 3 többet "cancelel", mint a fox, így nem is értem mi ez a fox-fóbia. (az nyilván nem bûne a fox-nak, hogy ennyi nézõkedvenccé váló sorozatot csinál - az más kérdés, hogy a nagyközönség inkább mást választ)
úgyis canceled lesz egy évad utána, ahogy ismerjük a fox-ot.
Most nemtudom hogy sírjak, vagy nevessek