Feltárnák a lehetetlenek hegységét
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne is haragudj, te t elõttem egy senki vagy, amíg ilyen aláírással jelensz meg a fórumon. Most függetlenül attól, hogy milyen véleményed van Anettkáról, ez az aláírás derogáló, és teljesen szalonképtelenné tesz téged. Így a véleményed is nulla.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ettõl az egész kutatósdit azértn em tartom jó dolognak, mert ebbõl a világból már kiveszik minden, ami még rejtély, és misztikum. 😞 Hol vannak már a lakatlan csendes-óceáni szigetek különös mutánsfajokkal, vagy a szibériai kráter legendája, az egyiptom királyok völgyének múmiái, stb. 😞 Nekem ezek a dolgok baromira hiányoznak a mai világból.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ne légy már ennyire béna, megadta a kulcsszavaakt. Guglizz!
http://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_6.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_6.htm
Szte kamu. Mint a legtöbb ufós könyv.
félek olyat találnak amit nem tudnak megmagyarázni vagy olyat ami eggyértelmû dolog...
Epp most akartam belinkelni Lovecraft-tol az emlitett muvet.
Az Õrület Hegyei!!!!! <#csodalk>#csodalk>
nem, ott van a védelmi rendszer :p😊
Keressetek rá az Operation High Jump szavakra. Ez egy hadmûvelet, amit az USA Haditengerészete indított 1946 ban a Déli-sark felderítésére. 4600 fõ, repülõgéphordozó, egyéb kisebb mérõhajók szal egy kisebb flotta. Elindultak, h majd 5-6 hónapig ott kutatásokat fognak végezni, de 1 hónap után szinte menekültek onnét.
Miért?
Olvassátok el a cikkeket...
Miért?
Olvassátok el a cikkeket...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ott van a csillagkapu elásva
Alien Vs Predator...<#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ja,ja.
Ja,ja.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
1 kicsit várnak aztán kiolvad az egész 😞. Utána pedig lehet szabadon tanulmányozni.
az a borzalom pont nem magyaráz meg semmit.. már a története is abszurd.. hogy a fenébe építhette 3 olyan civilizáció amelyek nem is éltek egy idõsíkban.. viszont a Lovecraft féle vonal valóban izgi lenne 😄
No várj, az Õrület Hegyeiben van egy hegylánc, amit csak a repülõbõl hátranézve látnak és taszítja végleg õrületbe szegény fõhõst. Akkor ez most melyik hegység?
Jobban belegondolva viszont annyira nem vicces, hogy majd egy évszázada mind Poe, mind Lovecraft megénekelt egy olyan helyet, amire a tudomány csak most talált rá.
Jobban belegondolva viszont annyira nem vicces, hogy majd egy évszázada mind Poe, mind Lovecraft megénekelt egy olyan helyet, amire a tudomány csak most talált rá.
hehe, nekem is ez jutott az eszembe :p
"Az Antarktiszt 15 millió éve borítja jég, a harmadik versenyben levõ elmélet szerint ez a vastag jégtakaró a felelõs a hegyek kialakulásáért"
Hát én nem vagyok egy szakértõ se geologus se ilyesmi de ez nagyon nagy baromságnak tünik. Az sincs bizonsitva hogy a jégtakaró ennyí ideje van ott.
Hát én nem vagyok egy szakértõ se geologus se ilyesmi de ez nagyon nagy baromságnak tünik. Az sincs bizonsitva hogy a jégtakaró ennyí ideje van ott.
Gondolom láttátok az Alien Vs Predator-t ???
Asszem a film mindent elmagyaráz
Asszem a film mindent elmagyaráz
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Látom vágod a lényeget. 😊
Lovecraft egyik írása a Õrület hegyei is a Anktartiszi hegyvonulat feltárásal foglalkozik... Egy kutatócsapat mengy oda és... 😊
Muszaj pont a deli sarkon asni? Nem orulnek, ha egyszer csak egy Shoggoth kopogtatna az ajton 😊
Úfókat kihagytad.
magyarokat kell kiküldteni, tuti hogy 10perc alatt kitalálják, hogy mitõl lett... <#mf2>#mf2>
www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés
← ElőzőOldal 2 / 2