Ismerd fel képről az épületet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(nézd ott alul az autókat, azok sokat segíthetnek)
egyik kedvenc városom kedvenc terének szép háza
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ott voltam, katona szégyen ha nem tudnám😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
csak nagyon pengéknek <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem nem a gépekkel lenne kérdésem hanem vmi mással.Szerintetek miért lépked vissza állandóan (10 másodperckenként) a Windowsba mikor játszok vmilyen játékkal? Ja és a gépem konfigurációja miatt bizots nem lehet baj,mert nem vmi gyenge gépem van!
Belépek és egybõl kilép,nem zárja be a játékot csak visszalép a Windowsba...Légyszi segítsetek,mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja!
Elõre is köszi!
© Inquisitor
tegyél Mincsi, mert amúgy is te kellene tegyél..
a szabályokat nem ismertették, csak annyit, hogy: "A szabályok ugyanazok..." Most ebbõl mire következtessek?. Az meg más kérdés hogy az épeszû(én), aki látott már hasonló totyikot, az tudja hogy mik a szabályok.<#idiota>#idiota>
(anyway it was a joke...)
Chaos Anno Domini
\"You are fucking crazy people!\"