Ilyen szép lesz a Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem rossz a képek alapján,bár tény hogy a fostos gépem miatt ezzel se fogok a közeljövõben gammázni

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Frosty01
szülinapomon lesz jejdejó

practitioner of the forbidden arts of death

szép is lesz, jó is lesz csak jöjjön már.

psishock
Braghar:
Valahogy nekem is ez a véleményem a StarCraft II shotjait bazselva. A CG intro brutális, de ugye az ingame a minden, ebben meg csak a múvik tudnak segíteni rajtunk ("neagyisten" 1 demo ^_^). Holnap fellövik az ingame movie-t is a sc2/múvi oldalra, majd akkor jobban belelátunk. Javaslom, hogy a hell-t is mozgásban nézd meg.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Hat nem'tom... a kepek nem tul meggyozoek, de azert a jatekmenet csak jo lesz.
psishock
Még a 3. on is? 😉 Amúgy kedved szerint lehet külsô és belsô nézetre váltani. Helyzettôl függôen, ahogy jobban esik.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

eZ hogy FPs? Mindegyik kepen TPS-nek tunik.

psishock
Akuma:
Szép ez, csekkeld ingame-ben 😊
Azon felül rettenetesen hangulatos is, az eddig összeharácsolt infóból. Amúgy biztosan stílus függô is, de aki szereti a futurisztikus játékokat, netán még az akció-rpg is ott van a lehetôségek listáján annak tuti nyerô szerintem.

psishock
Csak hoznák ki minél hamarabb, tavaly is símán az év legjobban várt játéka volt a listámon (az UT3 al együtt 😊, remélem a Blizzard is Diablo III jelent be holnap (bár 90% az eddigiekbôl, hogy Starcraft II, vagy Starcraft MMO lesz a dologból). 1szó mint 100, türelmesen várjuk a minôségi, vérpesdítô akcióval teli PC játékokat. <#worship>

Max Damage
Látszik hogy a volt Diablo készítõinek egy egész nagy csapatja készíti ezt a játékot... már a kezelõfelület is ismerõs 😛 Amúgy nemlesz ez rossz, csak kinek mi jön be...

Asszem a démonok elleni harcra nem sok történelmi példa van, ha kihagyjuk az egyházi etetést.

Amúgy én kifejezetten örülök neki, hogy egy európai nagyváros a színtér, és nem New York unalmas, jellemtelen utcái, vagy valami oregoni redneck falu. Londonnak tényleg van egy igen egyedi stílusa (bár én ilyen szempontból még mindig Varsót favorizálom).

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Dejó, végre, még egy töksötét játék. Szépek a képek, legközelebb matt fekete képekre is csorgassuk a nyálunk 😄
Mozgásban biztosan jobban néz ki, legalábbis remélem. :/
jájj miért pont anglia kezd el forradalmárkodni? az angoloknak nem kellett túl sokszor lázangani,az elnyomóik miatt..inkább hellgate:Hungary kéne😄(GYurcsány-csomag lenne a fõellenségxD)( nem politizálás,csak vicc)

bertino
.jpg képek :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mondjuk 2048x1536-os felbontáson nembiztos h olyan csúnya <#nyes>
"Ilyen szép lesz a Hellgate: London" wow azért érzitek az iróniát!! inkább -ilyen csúnya lesz-
vagy csak az én izlésemmel van a baj...