17
  • Acheron
    Sztem nem rossz a képek alapján,bár tény hogy a fostos gépem miatt ezzel se fogok a közeljövőben gammázni
  • Frosty01
    szülinapomon lesz jejdejó
  • Loverman
    szép is lesz, jó is lesz csak jöjjön már.
  • psishock
    Braghar:
    Valahogy nekem is ez a véleményem a StarCraft II shotjait bazselva. A CG intro brutális, de ugye az ingame a minden, ebben meg csak a múvik tudnak segíteni rajtunk ("neagyisten" 1 demo ^_^). Holnap fellövik az ingame movie-t is a sc2/múvi oldalra, majd akkor jobban belelátunk. Javaslom, hogy a hell-t is mozgásban nézd meg.
  • Braghar
    Hat nem'tom... a kepek nem tul meggyozoek, de azert a jatekmenet csak jo lesz.
  • psishock
    Még a 3. on is? ;) Amúgy kedved szerint lehet külső és belső nézetre váltani. Helyzettől függően, ahogy jobban esik.
  • n0k0m
    eZ hogy FPs? Mindegyik kepen TPS-nek tunik.
  • psishock
    Akuma:
    Szép ez, csekkeld ingame-ben :)
    Azon felül rettenetesen hangulatos is, az eddig összeharácsolt infóból. Amúgy biztosan stílus függő is, de aki szereti a futurisztikus játékokat, netán még az akció-rpg is ott van a lehetőségek listáján annak tuti nyerő szerintem.
  • psishock
    Csak hoznák ki minél hamarabb, tavaly is símán az év legjobban várt játéka volt a listámon (az UT3 al együtt :), remélem a Blizzard is Diablo III jelent be holnap (bár 90% az eddigiekből, hogy Starcraft II, vagy Starcraft MMO lesz a dologból). 1szó mint 100, türelmesen várjuk a minőségi, vérpesdítő akcióval teli PC játékokat.
  • Max Damage
    Látszik hogy a volt Diablo készítőinek egy egész nagy csapatja készíti ezt a játékot... már a kezelőfelület is ismerős :P Amúgy nemlesz ez rossz, csak kinek mi jön be...
  • Morden23
    Asszem a démonok elleni harcra nem sok történelmi példa van, ha kihagyjuk az egyházi etetést.

Amúgy én kifejezetten örülök neki, hogy egy európai nagyváros a színtér, és nem New York unalmas, jellemtelen utcái, vagy valami oregoni redneck falu. Londonnak tényleg van egy igen egyedi stílusa (bár én ilyen szempontból még mindig Varsót favorizálom).
  • wolruf
    Dejó, végre, még egy töksötét játék. Szépek a képek, legközelebb matt fekete képekre is csorgassuk a nyálunk :D
  • Luminas
    Mozgásban biztosan jobban néz ki, legalábbis remélem. :/
  • gyuri12
    jájj miért pont anglia kezd el forradalmárkodni? az angoloknak nem kellett túl sokszor lázangani,az elnyomóik miatt..inkább hellgate:Hungary kéne:D(GYurcsány-csomag lenne a főellenségxD)( nem politizálás,csak vicc)
  • bertino
    .jpg képek :\
  • peterx
    mondjuk 2048x1536-os felbontáson nembiztos h olyan csúnya
  • Akuma
    "Ilyen szép lesz a Hellgate: London" wow azért érzitek az iróniát!! inkább -ilyen csúnya lesz-
    vagy csak az én izlésemmel van a baj...