17
-
Acheron #17 Sztem nem rossz a képek alapján,bár tény hogy a fostos gépem miatt ezzel se fogok a közeljövőben gammázni -
#16 szülinapomon lesz jejdejó -
Loverman #15 szép is lesz, jó is lesz csak jöjjön már.
-
#14 Braghar:
Valahogy nekem is ez a véleményem a StarCraft II shotjait bazselva. A CG intro brutális, de ugye az ingame a minden, ebben meg csak a múvik tudnak segíteni rajtunk ("neagyisten" 1 demo ^_^). Holnap fellövik az ingame movie-t is a sc2/múvi oldalra, majd akkor jobban belelátunk. Javaslom, hogy a hell-t is mozgásban nézd meg. -
Braghar #13 Hat nem'tom... a kepek nem tul meggyozoek, de azert a jatekmenet csak jo lesz. -
#12 Még a 3. on is? ;) Amúgy kedved szerint lehet külső és belső nézetre váltani. Helyzettől függően, ahogy jobban esik. -
n0k0m #11 eZ hogy FPs? Mindegyik kepen TPS-nek tunik. -
#10 Akuma:
Szép ez, csekkeld ingame-ben :)
Azon felül rettenetesen hangulatos is, az eddig összeharácsolt infóból. Amúgy biztosan stílus függő is, de aki szereti a futurisztikus játékokat, netán még az akció-rpg is ott van a lehetőségek listáján annak tuti nyerő szerintem. -
#9 Csak hoznák ki minél hamarabb, tavaly is símán az év legjobban várt játéka volt a listámon (az UT3 al együtt :), remélem a Blizzard is Diablo III jelent be holnap (bár 90% az eddigiekből, hogy Starcraft II, vagy Starcraft MMO lesz a dologból). 1szó mint 100, türelmesen várjuk a minőségi, vérpesdítő akcióval teli PC játékokat. -
#8 Látszik hogy a volt Diablo készítőinek egy egész nagy csapatja készíti ezt a játékot... már a kezelőfelület is ismerős :P Amúgy nemlesz ez rossz, csak kinek mi jön be... -
Morden23 #7 Asszem a démonok elleni harcra nem sok történelmi példa van, ha kihagyjuk az egyházi etetést.
Amúgy én kifejezetten örülök neki, hogy egy európai nagyváros a színtér, és nem New York unalmas, jellemtelen utcái, vagy valami oregoni redneck falu. Londonnak tényleg van egy igen egyedi stílusa (bár én ilyen szempontból még mindig Varsót favorizálom). -
wolruf #6 Dejó, végre, még egy töksötét játék. Szépek a képek, legközelebb matt fekete képekre is csorgassuk a nyálunk :D -
Luminas #5 Mozgásban biztosan jobban néz ki, legalábbis remélem. :/ -
gyuri12 #4 jájj miért pont anglia kezd el forradalmárkodni? az angoloknak nem kellett túl sokszor lázangani,az elnyomóik miatt..inkább hellgate:Hungary kéne:D(GYurcsány-csomag lenne a főellenségxD)( nem politizálás,csak vicc) -
#3 .jpg képek :\ -
peterx #2 mondjuk 2048x1536-os felbontáson nembiztos h olyan csúnya -
Akuma #1 "Ilyen szép lesz a Hellgate: London" wow azért érzitek az iróniát!! inkább -ilyen csúnya lesz-
vagy csak az én izlésemmel van a baj...