13
Samsung HT-Q20 házimozi előnyei,hátrányai,hibái
-
zzolee82 #13 Hol tudnék utánanézni ezután a régiókód után ?
ill ezt ki lehet iktatni valami kódal ??? -
#12 A régiókód:
"A világot szerzői jog alapján hat régióra osztották (Európa: régiókód 2). A DVD-lejátszókat és a szoftvereket is a mindenkori régiókóddal jelölik. A lejátszáshoz a kódok egyezése szükséges. A szoftvergyártótól függ, hogy egy DVD több régiókóddal rendelkezik-e."
nos, tehát csak Európából származó DVD lejátszóval tudod a 2-es régiókódú DVD-t lejátszani:) -
#11 Az, hogy szabvány azt nem pontosan tudom, ha minden igaz mind a kettőre lehet teljesen nyugodtan írni mind filmet, mind pedig adatot.
Papámnál is Samsung DVD lejátszó van, és neki is ezt írta ki a - os DVD -re. Amúgy nemértem, minek kell 3 meg -, amikor is szerintem csak az árban változik. De ha teljesen biztosra akarunk menni, vegyük a + t, ha nem számít kb 25 ft:) -
zzolee82 #10 hi !
Mindig ugyanazok a lemezek a szarok !
Garancás amugy, még 1 hetes sincs , valami tipushibát olvastam erröl ,egy oldalon de még JÓ megoldását nem láttam sehol :(
-
viizo #9 tudni kellene, hogy ugyanazokat a lemezeket köpi-e ki, vagy pedig mindig más lemmezzel csinálja ezt?
lehet hogy a lézerfej kezd elfáradni, azért a bizonytalan lemezbeolvasás
garanciás még a cucc? -
zzolee82 #8 Nem jó a 4 másodperces ki-be vevéssel se :(
Mi volt 10 másodperc ???
Mire gondolsz mi mennyi volt ? -
zzolee82 #7 A DVD lemez márkája az mindegy hogy ridisc , ridata vagy memorex nem lemez függő ez biztos . RW-vel még nem próbáltam -
#6 de lehet megoldás ha beteszed a lemezd, vársz 4 másodpercet, majd ki és ujra be. itthon az LG az ujraírhatókkal szokott szenvedni, így viszont egyből beolvassa.
csak mostanába, lejátszásoknál néha ugrik 10 másodperceket előre:S eléggé zavaró. pedig régi, és most felbontott lemezzel is ezt csinálja.
ez kb mennyi volt? -
zzolee82 #5 CSá !
Ezt a régiókódot nem értem :( . Kis info kellene erröl mert lehet az !! :)
A DVD lemezeket meg más DVD beolvassa csak az enyém nem :(
A minuszos - pluszos DVD lemezeken több különböző film van ugyanolyan DVD márkájú lemezen és az egyik megy a másik meg nem :(
így szerintem marad az első és a negyedik ok :D -
#4 Ezt úgy érted hogy Pluszos nem? a Minuszos a szabvány.
DVD+R-> Adatokhoz
DVD-R-> Filmekhez -
#3 milyen márjákú dvd? meg miylne tipusu. mer lehet ujrairható, és azt nem szereti. -
#2 Több oka is lehet:
a DVD regiókódja nem megfelelő (magyarországon 2)
Vagy: a DVD le van tiltva, és ellenőrizni kell a lemezt:)
Vagy: a DVD pl minuszos, és a lejátszó nem compatible vele.
Vagy: nem tudom:D -
zzolee82 #1 HElló !
Kis segítség kellene valakitöl !!!
A héten vásároltam egy Samsung HT-Q20 tip. házimozi rendszert ,
és amikor berakok egy írott dvd-t akkor ezt írja ki hogy :
" PLAY PROHIBITED PLEASE , CHACK DISK "
Persze nem mindegyik dvd-nél pl: 10ből 3nál igen !
Szóval aki tapasztalt már ilyet és tud nekem segíteni annak örülnék .
Előre is thx !!!
[IMG]http://[/IMG]