6
  • eax
    Bocs, elirtam, TMC.
  • eax
    Hat mondjuk en biztosan jobban orulnek, ha lenne OS a mobilok nagy reszen, nem csak az "ezhudedraga" kategoriaban, lenne rajta touchscreen, projektoros keyboard, normalis keziras/hangfelismeres, GPS vevo TCM-el, wimax, picit biztonsagosabb bluetooth szabvany, normalis kapacitasu akkuk (vagy nem akkuk, pl. fuel cell), vagy akar olyan hulyesegek is, mint barometer, villamdetektor, vagy valami olyan cucc, amivel ha odatartja a telefont az ember a szerverhez, akkor a szervizproci radion attolja, hogy mi mennyire porog, mi doglodik benne, es nem kellene az alaplapon a ledeket vadaszni. Annnyi ertelmes fejlesztenivalo lenne, de erre mit csinalnak? Fengshui-merot. Eljen.
  • perverztata
    Mondjuk én nem erre jutottam volna c ikk után:
    "Úgy tűnik tehát, hogy a mobil készülékek valóban egyre inkább nélkülözhetetlenné és az ember szinte minden feladat elvégzésére képes segítőivé válnak."
    Ez vagy egy gagyi fordítás, vagy a cikk író buta következtetése! Mondjuk tény hogy nélkülözhetetlen a telefon, de ehhez a fent leírtaknak a legkevesebb köze sincsen!
  • Gerygrey
    digitális személyi aszisztens, Personal Digital Assistant azaz PDA nagyon régóta létezik, és tényleg nem hülyeség. Viszont a fengshuit a világ egyik legnagyobb kreténségének tartom, a mobilba épített "fengshui-mérőnek" meg legalább annyi az értelme mint a tévétávirányítóhoz szigszalagozott mobilnak a UPC reklámban.
  • Garrett27
    Diéta, aerobik, fitnesztanácsadás... én még hozzá tenném azt is, hogy "anti-mobilozás", avagy: mobilozz kevesebbet, hogy megelőzd a sugárzás-okozta rák keletkezését...
  • duke
    "A felhasználók a beépített mikrofonokkal először egy 3D-s akusztikus képet készíthetnek a lakásról, majd megmérhetik a zajszintet és az integrált GPS-vevő egységnek köszönhetően az épület pontos helyzetét, végül a kamerával színelemzéseket végezhetnek."

Erdekes valyon meg hova fejlodnek a mobilok.Manapsag telefon funkcio mar jelentektelen aprosag,inkabb egy hordozhato szamitogeprol illetve multimedias kozpontrol beszelhetunk.De lehet hogy elobb utobb mar digitalis szemelyi aszisztense alakul.Tesznek bele egy holografikus vetitot egy mesterseges inteligencia programot es ,ez utan mar csak az a kerdes,mikor kapnak emberi jogokat a "telefonok".Majd jonnek a hirek,hogy a telefonok megint tuntetni akarnak a jogaikert.