23
-
#23 Akkor végre levetítik nálunk is a teljed dragon ball rajzfilmsorozatot? :D -
#22 dög***** meg az összes ORTTs. Más nem tehetek, csak szidom öket. -
winnie #21 "Nyugi, RTL-en este 23:20-tól kezdődő, 18-as piroskarikás filmek is sz@**á vannak vágva, "
ahogy a tv2-n is.
meg persze nem minden film van, természetesen. elég sokszor tunkolnak. -
AljasGetto #20 Nyugi, RTL-en este 23:20-tól kezdődő, 18-as piroskarikás filmek is sz@**á vannak vágva, szóval már a késői vetítés sem véd meg minket azoknak a filmeknek a megvágásától, amiket 10 éves koromban még simán megnézhettem a moziban, mégsem lettem pszichopata... -
winters123 #19 ha esetleg az embernek van konzolja vagy ha társaság jön akkor a TV köré inkább le lehet ülni mint a számítógép elé. De amúgy tényleg semmi haszna már... -
#18 Ennek semmi köze az ORTThez. Ha a **bérenc tvk délután akarják levetíteni a Terminátor 2-t, a nagy zsé érdekében, akkor nuszáj megvágniuk és ujraszinkronizálniuk hiszen akkor sok kisiskolás is néz(het)i a csatornát.
Azt ugye te sem akarod mondani h nem kell semmiféle szabályozás! Ha nem lesz, már másnap homokosok 1mást dugják a Balázs-showban abban biztos lehetsz! -
#17 Erről nem az ORTT tehet, hanem a televíziók az RTLK és a TV2!
Az újraszinkron és a szétvagdosás az alacsonyabb korhatárnak készül, hogy akár főműsoridőben is levetíthessék ill ne csak a 18+nak ajánlhassák a filmet.
A MTV1en, az MTV2n és a DunaTVn nem vágnak semmit, csak később vetítik le..
A kereskedelmi tvk haszonlesése az ami miatt ilyen szarul nyomatják a filmeket, a királyinak meg sajna nincs pénze jobb filmekre.. ennyi.
/Mondjuk azt nem igazán értem, h szélessáv mellé minek tv? -
Reagol #16 Igenis szabályozás kell. Ez nem új keletű dolog. (ld. Mónika show, Valóvilág, Big Bráner és a többiek -> szabályozás nélkül gondoljatok bele milyen undorító dolgokat nyomnának le... )
Viszont az más téma, hogy a sárga kör, szinkronok meg a többi szarság inkább hülyeség, mint előny, ráadásul így mindenképp meg kell venned eredetiben, ha évek után elővéve nem akarsz film közben különböző jeleket nézni a képernyő sarkaiban... -
quentit #15 "És az hogy a vérbe jön az ORTT-hez?"
Pl. a fuck you-t cseszd meg-nek fordítják, amikor az azt jelenti, hogy "bazd meg"
meg a fucked up, nem elromlott, hanem elbaszódott... -
#14 "elcseszik a szinkronokat"
És az hogy a vérbe jön az ORTT-hez? -
Morden23 #13 Akkor irányítsd a gépfegyveredet egy rakat lázongó szülő ellen, akik azt hitték, hogy a TV jól nevel helyettük. -
Wittgen #12 Nem a karikával van baj, hanem azzal, hogy elcseszik a szinkronokat (mer ugye nem szabad csúnyán beszélni, káromkodni, meg a szexista dolgokat hangoztatni) meg megvágatják a filmeket. Sohasem értettem, ha egy film amúgy is korhatáros, akkor mindek kell kivágni belőle a jeleneteket.
Mocskos ORTT, lóf*szt kel ide nekünk felügyeleti szerv. -
Csaba42 #11 Le a Dragon Ball gyilkosokkal! -
#10 ennyi van külföldön is, csak szürkébe alig láthatóan, vagy a müsor előtt. ( kb olyannak kéne lennie mint a tv2 vagy rtl logojának. átlátszó szürke, és kicsi. nem ilyen bazi nagy sárgkák meg pirosak. -
#9 Ez a korhatár karika akkora egy fo.!
Műsor előtt simán elég lenne elmondani, hogy 12-es vagy 16-os karika, vagy max még a szünetek után, mert abból is van vagy 3-4 egy műsorban
LE A KORHATÁR JELZÉSSEL!!! -
albatros #8 Nekünk bejön 1-2 szlovák tv és náluk is van... -
peterx #7 Remélem megszűnik vle az a sok rohadt korhatáros karika!! Külföldön nincs sehol ilyen korhatárjel ez is csak nálunk van nézzetek körül! -
#6 Azért ne örüljetek annyira, nem fog megszűnni higyjétek el. Ma nyilatkozta 2 ORTT-s majom, hogy esetleg átalakulhat imitt amott de ilyen ellenörző szervezetre nagy szükség van és lesz is. -
SlayR #5 ennél csak jobblehet xD -
knightbali #4 Én azért még örülök, mert van esély a pozitív változásra :) -
#3 annyira azért nem kell örülni. [b]"másé lesz ez a hálátlan feladat" -
gyuri12 #2 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -