Van képünk hozzá: John Rambo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szegény muksó XD....látom jó lesz ez a film,sok vérrel & action.Várom!

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

pff nah m1 a lényeg youtoben van fent 😄

Kicsit nagyobb bökõt is kaphatott volna!

Kap egy puszit a nyakára, mi más lehetne még?! 😉))
Szerintetek mi lesz a sorsa szegény muksónak az elsõ képen? <#vigyor1>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Én várom nagyon, kiváncsi vagyok. Mondjuk Rambo 1 ultimate jó film volt, de én azért szerettem a 2-3-at is.

bertino
ez minden lesz, csak übergagyi nem 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csuszi
a fekete trikóban karajul igazad van!!!!!!!!!!!!!😄 és az Arnie-s ötlet sem rossz, én megnézném, még ha übergagyi is lenne, de úgyse lenne...😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Ugyanaz a cucc, csak az 1.képen süt a nap meg minden, a 2. képen meg esik és uyge a vizes cucc máshogy néz ki, mint szárazon...
Miért lenne öreg 😊 Charles Bronson is simán osztotta a népet hasonló éltkorban 😊
grebber
Azlenne a fasza ha Schwarzenegger-el egy közös akciófilmel búcsúznának a filmvászontól!

Next PC upgrade: 2022

A kép a lényeg. A közeli képen tiszta kiöregedett alkoholista arca van. De a Rocky számomra az utóbbi évek egyik legnagyobb pozitív csalódása volt, szóval nagyon várom.
de nem az,csak pont ugyanígy volt... amúgy nekem a képeken,nem is az tûnt fel,hogy milyen öreg Rambo,hanme az,hogy nem aza fekete trikó van rajta!!!! hejj

ehhez a sztorihoz sokat nem lehet hozzátenni ilyen kezdeti stádiumban...
hejj ez a történetleírás volt a múltkori cikkben is:/