49
Gladiatus - ON-LINE Római game
  • ChaosTeam
    Remélem tudjátok, hogy jelenteni fogom a Gladiatus Adminjának ezt a témát és végig fogja nézni az összes kirakott "harapólink" tulajdonosa pedig számíthat egy Végleges kitiltásra a játékból :)

Aki játszani szeretne a játékkal az a http://www.gladiatus.hu címet használja.
  • C3rb3ros
    Én is játszottam ezt a játékot, de sajnos mostanra teljesen tönkretették a GO-k. Olyan szabályokat hoznak amit ők sem tartanak be. Aki nem ismerőse a GO-nak és jelentősebb eredményt ér el azt tiltják. A legtöbb ismerősömet és engem is tiltottak, a többiek meg maguktól jöttek rá, hogy nincs értelme így játszani és abbahagyták. Vagy mész arany donornak vagy nem játszol ezzel a játékkal. Felesleges időt pénz és energiát pazarolni így a játékra. Például a GO-k tönkretették a játék egyik értelmét a piacot. Nevetséges, hogy a piacra csak az ő szabályaik szerint tehet ki bármit az ember. A felszerelést amit felvesz az ember már csak vissza lehet adni töredék áron. Az AH is véletlenszerű lett. Ezekkel arra ösztönzik az embert, hogy vegyenek rubint. A támadási szintkorlátok is nevetségesek. egy 20-as szintű ember akár egy 9-es szintűt is megtámadhat viszont visszafelé nem lehetséges. Csak azt nem értem, hogy mire jó, mert már ha egy 11-es szintű emberkét támad akkor is szinte 0 a rabolható arany. A 10-es szintűtől meg nem is lehet rabolnia. Azt sem értem, hogy miért nem lehet ezeket leprogramozni? Ki lehetne hagyni a GO-k szubjektív értékelését akik a saját szabályaikat sem tudják betartani. Senkinek nem ajánlom a játékot. Van sokkal jobb hasonló játék.
  • FL Zoli
    Szevasztok, van 1 karakterem az 5-ös szerveren(magyar), ebben a félévben 2 szer léptem be. Ha valaki szeretné, egy kis forint ellenében szívesen átadom.
    Nem írok nevet, mert tudom, hogy illegális eladni.
    Röviden annyit hogy top 300-ban van. Pozitív mérlegű(ennyi idő után is),jó alap- Jó zsoldosok- jó felszerelés

Írj privit, mókamikik kíméljenek
  • 666miki666
    Van egy tuti oldal ahol segítségek vannak a játékhoz. Én is ezt használom.
    www.wini.lapunk.hu oldalon.
    (A vámpíros farkasosra katt és ott találod)
  • Bascat24
    Sziasztok!
    Az már rég nem érvényes amit régen írtam!
    De aki akar játszani szívesen várjuk az egyesületünkhöz!
    http://s7.gladiatus.hu/game/c.php?uid=34339
    A linken keresztül regisztrálj!
    Kösz!
  • Bascat24
    Üdvözlet!Akit érdekelne 1 6os szerverbeli karakter(nem sokat játszottam vele-átnevezheted stbstb.)az írjon az e-mail címemre: [email protected]!
  • Dani SE
    LÉCCI TÁMOGASSATOK ÉN NEM VEREK ÁTT LEGALÁBB SENKIT H INGYEN RUBIN,CSAK EGY KATTINTÁS!! AZ NEKEM JÓ :) MIBE KERÜL EGY KATTINTÁS???? AKKOR HÁT KÉRLEK KATTINTS IDE:

IDE
  • mefi01
    kingtiger kamuzik, nehogy rákattintsatok

ha azt akarjátok hogy ingyen rubinotok legyen akkor ide kattintsatok, és az oldalon szereplő módszer szerint ingyen hozzájuthatsz a rubinokhoz

KATT IDE

és amiért megmondtam ezt a nagyszerű titkot, ezért kérlek titeket támogassatok azzal hogy rákattintottok a következő linkre:

KATT RÁ PLS:
    http://s5.gladiatus.hu/game/c.php?uid=39595
  • darkmind14
    Hell! en meg csak most jelentkeztem, es meg nem annyira ertem, hogy mit kell csinalni, bar mar 4es szintu vagyok! aki server 5os, az kerem keressen meg.
  • donoki
    hát már nem :|
  • dante3
    Úgy látom nem túl népszerű ez a játék az Sg-n!
  • Rise Against
    én szívesen támogatlak egy kis arannyal, nem kerül nekem semmibe.
    De erre a többiek azt mondják, hogy önreklámozás, vagy szopatás, nyerészkedés, amit itt nem szeretnek. Mellesleg asszem a gladiatus szabályzata ezt tiltja.
  • Atreius
    KATTTTTTTTTTTT!
  • kurama
    Van vki aki az angol, 5 szerveren nyomja?
  • kurama
    ok kösz
  • Rise Against
    lassacskán töltődik magától, asszem rávuszed egeret HP-ra és kiírja mennyit töltődik óránként.
    Szvsz meg mindegyik expedíción tök random hogy milyen ellenfeleket kapsz, szal teljesen mindegy
  • kurama
    Hi!
    Ma keztdem játszani vele.
    Nem tudja megmondani vki hogyan kell hp-t tölteni?
    Vagy az töltődik magától mint a bitefightban?
    És melyik expedícíót javasoljátok?
  • Gurat
    Én ma kezdtm játszani :)
    Egész jó game...
    6 küzdelmem volt az Arénában abból 5 nert és 1 döntetlen :) Egy bnap alatt nem is rosz :)
    A szerver 2-n vagyok... Keressen meg aki ott játszik!
  • Locksmith
    Senki sincs az server 1-en?
  • Locksmith
    Kár!
  • gyuri12
    bazz én a kettesen vagyok...
  • gyuri12
    bazz én a kettesen vagyok...
  • Locksmith
    Ja és a nevem Lausus
  • Locksmith
    Igaz! a server 1
  • Rise Against
    senki nincs a 2-esen? -.-
  • Rise Against
    azért nem elhagyagolható szempont a szerver száma =)
  • Locksmith
    Létrehoztam egy guildet Pannonian_Legion néven, akit érdekel jelentkezzen.Jelenleg velem együtt hatan lehetünk.
  • kingtiger
    Server 1
    A higskore-ban 40-55 hely között ingázok...
  • Rise Against
    hanyas szerveren vagy?
  • gyuri12
    én még mindig nyomom! jó is a játék:)
  • kingtiger
    Hahó emberek!

Én már 6 os szinten vagyok, guildot akarok és csak magyarokat.....

Senki nem nyomja?
  • gyuri12
    én még játszok! mondjuk valaki kihívott az arénában,oszt vesztettem:)
  • Rise Against
    na, játszik még valaki? Ki akar nyomni velem egy arénát? xD
  • kingtiger
    Ez nem béta
  • gyuri12
    most este dolgoztam(elvileg) 8 órát a zistállóban,megnézem,hogy mennyit is kaptam:)
  • Nuki
    ez is ilyen ingyen tesztelhető bétaverzió? :D
  • Rise Against
    nah, már játszok én is, 2-es szerveren vagyok... egész jó játéknak tűnik, tiszta bitefight, de nekem valahogy jobban bejön, a kezelőfelület miatt :p
  • gyuri12
    van istálló? mennyi a napi bevétel ottan?:D én most amúgy egy barbárral küzdök:D az előzőt fölényesen megnyertem...
  • kingtiger
    Na megeyek melózni az istálóba, mert kell a pénz....

http://s1.gladiatus.com/game/c.php?uid=20059
  • kingtiger
    Fel kell menni 5-ös szintre (persze a maxot még csak 3-ast látok), aztán csinálunk hungarian guild-et