Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Charade GTti
Érdeklõdnék, hogy ez a nyíltnap hogyan is zajlik. Ingyenes? Ha menni akar az ember a pályán ahhoz kell valami külön papír, elõre jelentkezés, vagy csak odamegyek, bemegyek és mikor rám kerül a sor megyek egy-két kört? Valamint bent ilyenkor van-e valami büfé, vagy az csak nagyobb eseményeknél van?
Elõre is kössz! 😊
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

1-2 jöhetne a garázsba
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amcsi auto, Szlovak rendszammal, 2 gyerek mellette, elozes kozben - nem velemenyeznem, foleg a gyerekek miatt...
mi az elsõ visszafordítóban voltunk
Safety: elrakta keresztbe párszor 😊
Palik: semmi
Turán: <#worship>#worship><#worship>#worship> <#worship>#worship>
Christian Danner: elõttünk állt meg alatta az autó, érdekes volt amikor a Safety Carban 3an ültek 😄
Terep rallysok: csak annyi, hogy Palik autójának szép hangja van 😊
Coultard: <#worship>#worship> + elõttünk megforgatta
Charade GTti
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként gõzöm sincs, sok sikert a projekthoz;-)
Én eldöntöttem, OT lesz a Biguli.
A Hõsök tere, a Lánchíd, Siófok és a májusi, szegedi bemutató után július 23-án, csütörtökön a budai Vár környékén láthatják az érdeklõdõk a versenygépeket. Sõt a vasárnapi futam végéig a Forma–1 kerül a középpontba, az Oroszlános udvarban ugyanis boxutcát építünk fel. A Red Bull csapat kiállítja a kocsijait, de az érdeklõdõk kipróbálhatják a tizenkét személyes szimulátort, amelynek segítségével pilótákká válhatnak és egymással is összemérhetik vezetõi tudásukat.
Információink szerint a Dísz térrõl, esetleg a Szent György térrõl indulnak az F1-es autók, s a Dózsa György-szobrot megkerülve a Palota úton robognak végig. A közönség ingyen, az úttól néhány méterre felállított kordonok mögül nézheti a bemutatót – a látványos égi parádéról Besenyei Péter mûrepülõ-világbajnok gondoskodik...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...