1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
#824 http://www.racingsystem.hu/hu/szolgaltatasok/autos_napok/
itt mindent megtalálsz -
#823 Hali!
Érdeklődnék, hogy ez a nyíltnap hogyan is zajlik. Ingyenes? Ha menni akar az ember a pályán ahhoz kell valami külön papír, előre jelentkezés, vagy csak odamegyek, bemegyek és mikor rám kerül a sor megyek egy-két kört? Valamint bent ilyenkor van-e valami büfé, vagy az csak nagyobb eseményeknél van?
Előre is kössz! :) -
Szabi1991 #822 én meg FIA GT-t boxból nézni.. :DD -
#821 Megyek nézelődni :) -
#820 házigazda, kéne új eseményeket beírkálni -
#819 Máriapócs@KOE -
#818 Autós Nyíltnap @ Hungaroring - Augusztus 24 -
Szabi1991 #817 -
öregember #816
1-2 jöhetne a garázsba -
#815 ehun e -
#814 mindjárt lesznek -
öregember #813 volt lent valaki Komáromban? képek ? -
#812 Szerintem, ez a link akart lenni: http://index.hu/bulvar/2009/08/09/halalos_karambol_az_amerikai_autok_talalkozoja_utan/
Amcsi auto, Szlovak rendszammal, 2 gyerek mellette, elozes kozben - nem velemenyeznem, foleg a gyerekek miatt... -
#811 ejj nem figyelnek egymásra :/
Halálos karambol az amerikai autók találkozója után -
Szabi1991 #810 még ide is berakta valaki, úgy szóltak nekem is hogy ott a vidim :DD -
öregember #809 az F1 topikba ne felejtsd el betenni !!!! -
#808 Pug nagyon jól megy... -
Szabi1991 #807 [center] -
#806 majd nyomok én is párat, csak sajnos telóval készültek -
Szabi1991 #805 én a 2 visszafordítóban voltam, vidi megy jútúbra pár órája.. -.-" -
#804 akkor rossz helyen álltál :)
mi az első visszafordítóban voltunk
Safety: elrakta keresztbe párszor :)
Palik: semmi
Turán:
Christian Danner: előttünk állt meg alatta az autó, érdekes volt amikor a Safety Carban 3an ültek :D
Terep rallysok: csak annyi, hogy Palik autójának szép hangja van :)
Coultard: + előttünk megforgatta
-
Szabi1991 #803 ezenkívül gagyi volt az egész :/ -
#802 -
#801 sok LFS meghozta gyümölcsét :DD -
#800 -
#799 3 körön át kergetett egy nálam legjobb esetben is 40 lóerővel erősebb versenyhacsi, meg egy 200 lóerővel erősebb BMW...és nem nagyon bírtak mit csinálni...szerinted nem örültem? XDD Utoljára jól meghajtottam a régi motoromat, gondoltam ha elpusztul hát csatában lehelje ki a lelkét :))) -
#798 az a mosoly ASDASD:DSM_ -
#797 -
Szabi1991 #796 így talán több látszik :)
-
Szabi1991 #795 -
Szabi1991 #794 -
#793 -
öregember #792 frissíteni kéne a fejlécben a dátumokat.... -
rossi46subaru #791 http://www.youtube.com/watch?v=67wLf14korM -
#790 Ott leszek. -
High end PC #789 Vazze, ezt az autót úgy egy hete láthattam, Budapest felől mentem Siófokra az M7-esre, kb arrafelé ment ő is. :DDD -
#788 Igen, de Black Toppal lesz az jobb is
Egyébként gőzöm sincs, sok sikert a projekthoz;-)
Én eldöntöttem, OT lesz a Biguli. -
#787 Euroringen 1:32 eleje az jó idő? :)) -
Szabi1991 #786 júliusi 23–26. Budai vár
A Hősök tere, a Lánchíd, Siófok és a májusi, szegedi bemutató után július 23-án, csütörtökön a budai Vár környékén láthatják az érdeklődők a versenygépeket. Sőt a vasárnapi futam végéig a Forma–1 kerül a középpontba, az Oroszlános udvarban ugyanis boxutcát építünk fel. A Red Bull csapat kiállítja a kocsijait, de az érdeklődők kipróbálhatják a tizenkét személyes szimulátort, amelynek segítségével pilótákká válhatnak és egymással is összemérhetik vezetői tudásukat.
Információink szerint a Dísz térről, esetleg a Szent György térről indulnak az F1-es autók, s a Dózsa György-szobrot megkerülve a Palota úton robognak végig. A közönség ingyen, az úttól néhány méterre felállított kordonok mögül nézheti a bemutatót – a látványos égi parádéról Besenyei Péter műrepülő-világbajnok gondoskodik... -
#785 Euro-ring
- majd lesz videó is -