Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak elkészült ? :DD
most megy
-on.. forma 3.5os gépek elsõ versenye..
-on.. forma 3.5os gépek elsõ versenye..
megkaptad a csillagokat, jók lettek a vidik :))
off/on ? :D

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
nem volt rossz, páran kimegyünk vasárnap SG-rõl :DD
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
én is meglepõdtem rendesen, volt ilyen mecsbokszom régen xD
Én aznap konkrétan befostam, amikor szembe jött:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

durva :DD
remélem olyan idõ lesz a hétvégén is, mint amilyen ma volt.. :)
http://www.youtube.com/v/SGaxfthoaAg
Ezazz:)
Fekete felnit rá, oszt gyühet.
Fekete felnit rá, oszt gyühet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez pár évvel fiatalabb
KÉNE
KÉNE
szép az sx <#wilting>#wilting>
JIC-490 nagyon komoly:DDD
Nem vagyok Audi matyi, de egy ilyen báránybõrbe bújtatott vadállatot szívesen elfogadnék/megépítenék.
Konkrét kedvenc az öreg szivar V8...feketében.<#nyes>#nyes>
Piros Bubu is faszányos.
Nem vagyok Audi matyi, de egy ilyen báránybõrbe bújtatott vadállatot szívesen elfogadnék/megépítenék.
Konkrét kedvenc az öreg szivar V8...feketében.<#nyes>#nyes>
Piros Bubu is faszányos.
Élõbe gyönyörû volt, pirosba még nem is láttam eddig S2-öt. RS2 lökössel elég disznó, egyedül a felniket cserélném le.
a piros audi kéne
Viszont milyen prímát drifteltünk Visontán az AE86 tali keretében :DDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Gondolom itt fixen le van foglalva a pálya stb... A másik meg, hogy félóránként esett-elállt... Mind1 sztem lassan megszûnik Hring gyorsulás...
rábaringen volt porsche tali..
http://www.youtube.com/v/eleB4unbjCk
hiltonba is van, állítólag keddig pesten vannak :D

hiltonba is van, állítólag keddig pesten vannak :D

Nem veszítettél semmit! Egy rakás szar volt az egész... Majd képeket holnap linkelek...
ahogy elnézem, volt pár szépség, de a 6ezer tényleg sok lett volna érte.. :D
remek... készülök indulni.. kinézek az ablakon és szakad az esõ <#violent>#violent><#falbav>#falbav>

üdvözlet mindenkinek!
hév a legjobb, én mindig azzal megyek....(de csak mert nem áll rendelkezésre kocsi) <#vigyor3>#vigyor3>
hév a legjobb, én mindig azzal megyek....(de csak mert nem áll rendelkezésre kocsi) <#vigyor3>#vigyor3>
megérkeztem a syma-s mókáról...... ezért 2 ezret nem adnék, nemhogy 6 ezret :S bohóc volt az egész, kivittek ilyen agyontuningolt európai szarokat is.... de minek ?<#levele>#levele><#wilting>#wilting><#levele>#levele><#levele>#levele>
2e!
Mi most tuti hévvel megyünk! :D Már lassan 2éve csak kocsival mentünk ki, ennek a nagyon nagy hátránya hogy nem lehet drinkelni! :D
Józanul gyorsulást nézni pont olyan szar mint... horgászni.... józanul...
<#idiota>#idiota><#pias>#pias>
Mi most tuti hévvel megyünk! :D Már lassan 2éve csak kocsival mentünk ki, ennek a nagyon nagy hátránya hogy nem lehet drinkelni! :D
Józanul gyorsulást nézni pont olyan szar mint... horgászni.... józanul...
<#idiota>#idiota><#pias>#pias>
mennyi is a beugró ? :-)
Nem biztos! Eddig úgy volt szombat-vasárnap esõ, de ma már ide ért a rossz idõ, most az elõrejelzés szerint vasárnapra már el is vonul az esõ! :) Jössz ki ringre?
szinte már hagyomány :/
Voltunk. Esõ mosta, kicsit kevesen is voltak az indulók, kevés jó verda. Talán legközelebb nem potyára megyek ki Debrecenbõl. :)
ja....
Subaru Találkozó @ Törökmezõ - Június 6
Subaru Találkozó @ Törökmezõ - Június 13!!!
Teeeeeee......
Subaru Találkozó @ Törökmezõ - Június 6
Subaru Találkozó @ Törökmezõ - Június 13!!!
Teeeeeee......
Charade GTti