5
  • Tetsuo
    A szállítási költség a visszaküldésnél engem terhel és jó magyar szokás szerint az árut még 2x el kell küldenem, meg 8x telefonálnom és 2hónap múlva talán visszakapom a kis fényképezőgépemet v mp3 lejátszómat.. ami ha szerencsém van, még működik 1 darabig.
  • Tetsuo
    igen, én is erre gondoltam.
  • interfleet
    Amit írsz az Magyarországra feltétlenül igaz, az USA-ra pedig egyáltalán nem. Itt visszaküldheted, vagy visszaviheted az üzletbe az interneten rendelt cuccot, nem csak akkor ha hibás hanem akkor is ha csak egyszerűen meggondoltad magad. Legalább is a magukra valamit adó cégeknél mint a Sears, Target, Home Depot, etc. És mindezt nem azért mert a törvény előírja, hanem mert rájöttek hogy ez növeli a vásárlói bizalmet, és ezzel egyenesen arányosan a forgalmat. A szállítási költségről meg annyit, hogy a neten vett áru a lényegesen alacsonyabb özemeltetési költsége miatt sokszor olcsóbb mint a boltban vett áru, ahol meg nem tesznek különbséget az árazásban ott gyakran ingyenes a kiszállítás.
  • kisb92
    Ja, és a szállítási költség is jön: nem mindenki lakik Pesten!
  • Tetsuo
    Az olcsó műszakicikkeket jobb helyben megvenni és nem Csodaországból, mert garanciát érvényesíteni csak úgy éri meg. Márpedig ennél a terméktípusnál soxor igény van eme procedúrára..