Panasonic DMC-TZ2 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zSeKo
www.digimomentsvideography.com
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
körülbelül
- 3 megapixel
- 4*es optikai zoom
- hardveres képstabilizátor
- semmi extra, ami csak feleslegesen drágítja
Tudtok ilyet ajánlani?
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=DSC-R1&site=odw_hu_HU&pageType=Overview&category=DCC+Digital+Still+Cameras
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
http://gaborszantai.co.uk/
LEGYEN:
1)KOMPAKT OSZTALY
2)28 mm-es nagylátószög VAGY MEGJOBB
3)JO AR ARANY ERTEK
4)ES HA BELEFER MEG EGY KEPSTABILIZATOR IS JO LENNE:d
KOSZ
"Fuji-n kivul meg fejleszt valaki ????? "
Megnéztem azt a képet, amit írtál, ....nem értek igazán hozzá, de láttam már jobbat is, ha Te is erre gondoltál.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
"hisz a 12 megapixel tökéletesen értelmetlen"
Mindennapos használatra még a 6 is sok.
Hoppte Zsigmond és/vagy Para Zita bemegy a 128-as vagy max. 256-os memóriakártyájával mondjuk MediaMarktba vagy a "Fukarba" és az ott lévõ automatával kinyomtat 9x13-as vagy 10x15-ös képeket. Egy 128-as kártyáról kb 50-60 db-t (az egész nyaralást a Rába partján kutyástól, gyerekestõl, sátrastól, suzukistól, bográcsostól, kõbányaistól, mindenestõl együtt). Szarik arra, hogy zajos a kép vagy sem?! Azt sem tudja mi az. Nem menti számítógére, nem írja ki CD-re vagy DVD-re. A gépek kezelésében addig jut el, hogy legalább ami nem tetszik kép azt kitörli és tulajdonképpen ez az ssz képszerkesztési manõver, amit végrehajt.
Egyszer lopva figyeljétek meg Õket nyár végén ezeknél az automatáknál, úgy állnak sorban, mint csövesek az üvegvisszaváltónál.
Ez van ez a magyar valóság.
Európában is ez van, csak mások a dimenziók.
Egy átlagembernek egy vagy két megapixeles gépek kellenek.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ez van, ez kell a jónépnek!
www.digimomentsvideography.com
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
"Látom a panasonic már bevet fût fát hogy eltüntesse a képzajt."....
Igen és egyre több sikerrel. Ugyan izzadtság szagú, de eredményes.
Erre szokás azt mondani, hogy "Tíz év múlva jó kezdõ lesz belõle!", bár szerintem nem kell nekik annyi idõ.....(elég lesz tizenöt).
majd ezis lesz 50e jövõre
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...