4
  • nyanya
    #4
    Van már itthon is jó példa! És nem is a felsőfokú képzésben, hanem mindjárt az általánosban! Van egy újpesti iskola. Oda jár a lányom, és a fiam is jövőre. Délelőtt a szokásos anyag (nem a megszokott módon, lazán, vidáman, de keményen követelve a teljesítményt, egyénileg és csoportban is). Kora délután és délután viszont : zene , tánc , sport, művészet és itt értsd: magyar vers és próza (írás is), színjátszás, rajz , kézműveskedés. De van számtech, programozás is. Minden gyerek megtalálja azt, amit leginkább közel érez magához. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék hálával a Károlyira és a vezetésre! És ez nem minden! A versenyeken és a művészeti galériában a kerület minden iskolájából fogadják a versenyzőket, és a pályázókat! Valóban az életre nevelnek, nemcsak saját iskolán belül teremteneki verseny- és bizonyítási lehetőségeket! NEM alapítványi. És bizony őket is nyomorgatja a sok reform. De valahogy sikerül Nekik így is egy szuper sulit összehozni, működtetni!
  • assdf
    #3
    Na végre ez egy hasznos ötlet, kár hogy magyarországgal ez köszönöviszonyban sincs és tartok tőle (ismerve a jelenlegi rendszert) hogy sohasem lesz.
  • menpe
    #2
    Mi is pont így tanultuk a hálózatépítést. Terembe be, ha valamit nem értesz, ott a router, ki lehet próbálni. Ha magad jössz rá a titok nyitjára, az sokkal többet ér, mintha elondanák. Örök klisé, de ideillett.
  • bvalek2
    #1
    Az üzleti ismeretek biztos szörnyen fontosak az emberiség túlélése érdekében... ha globális felmelegedés, akkor inkább a festészet a hasznosabb, mintsem a biznisz