28
-
spydee #28 a tökönrúgáson félóráig nevettem...LOL! -
asdasdasd #27 Tőccsetek: http://www.torrentz.com/search?q=Robot+Chicken -
Lordboxi #26 brühühühü. Má majd nem nagyon örültem -
HaDes007 #25 nézem a címet. wtf. aztán...
csodás bulváros cím. remek. -
Prof William #24 Azt hittem hogy a készülő SW animációs sorozatról lessz szó... De tévedtem.. Éljen a félrevezetés! -
winnie #23 "érdekes valamiről úgy ítélkezni hogy nem láttad (clone wars)"
olvasd el, hogy mire reagáltam és helyben is vagyunk:) -
Mihail #22 et tényleg jó:
http://www.youtube.com/watch?v=UwQV_JJXulM -
Mihail #21 érdekes valamiről úgy ítélkezni hogy nem láttad (clone wars) -
Mihail #20 no comment -
Librarian #19 Most beledöglötök abba, hogy el kellett olvasni egy olyan cikket, ami nem igazi SW filmről szólt? :D Én egyébként gurultam a traileren. :DDDD Biztos jó lesz.
-
beef #18 Tényleg RobotCsiken szerepel bármely részben is, a főcímen kívül? :)
Még csak első évadnál tartok, de óriási. -
castorr #17 Nekem az tetszett amikor a gyilkos mongúz lelő mindenkit (Kennedy-t stb) -
herrherry #16 RobotCsirke zseniális. Csak ajánlani tudom, még a sok fikagépnek is szerezhet meglepetéseket, csak hát ők úgyse vallják be :) -
Loverman #15 "Kijött a Star Wars animációs film előzetese"
azért a cím egyáltalán nem a cikkre utal...
mellesleg a Clone QWars nagyon jó, de persze aki csak fikázni tud, annak... -
#14 AZÉRT CIMBE IRHATTÁK volna hogy bár swről fog szolni, de nem igazi sw film, főleg h nem rég írták, hogy szeretne lucas bácsi tvfilems folytatásokat, (: -
Balu0 #13 Aki nem tud JÓL angolul, és nincs tisztában az amerikai humorral, annak tényleg gagyinak tűnhet.. amúgy fergeteges, egy csomó részt megnéztem már, és sokszor sírtam a röhögéstől... Az egyik legnagyobb a mario és Luigi Vice City-ben rész :D -
winnie #12 a kidolgozás az tényleg ilyen a SP is milyen gaiy kidolgozásilag, de éppen ez a lényeg:) -
pauly #10 Na ennyi elég is volt ebből a vacakból... -
#9 +u -
#8 yotube...ennyit az igényességről, még ha csak ilyen formában "szivárgott" ki, akkor is... -
#7 Írni meg nem tudok... :P Robityúk-ot akartam. -
KoS #6 Amugy en se lattam meg egyetlen reszt sem. Ugyhogy meg nem alkotok rola velemenyt... -
KoS #5 Attol hogy teged nem erdekel vagy nem tetszik, nem feltetlen szenny...
En orulok hogy megjelent ez a hir, mert igy legalabb tudomast szereztem rola.
Mar alig varom hogy lassam a reszt :) -
#4 Semmi baj nincs a Clone Wars-al, de erről a Robigyúkról még nem hallottam. -
winnie #3 "Kit érdekel ez a szenny?"
engem a clone wars nevű szenny nem izgat (nem láttam, de leírom róla, hogy szenny, mert más nem lehet), de a robot chicken valóban ász. enyhén gurulós sorozat. (kudos lucaséknak, hogy ők is rajongók)
amúgy pont most olvastam egyet az sw.comon, hogy hogyan is készült a rész: http://www.starwars.com/community/news/media/f20070509/indexp2.html -
#2 Hát, igen. Ez engem is meglepett... Ismeri valaki a Robot Chicken-t? Ha népszerűbb mint az SP miért nem hallottam még róla? Nem mintha attól lenne népszerű valami, hogy én hallottam róla ;-) -
#1 Ez most ugye csak vicc volt?
Kit érdekel ez a szenny?
Azt hittem legalább a Cloe Wars -t folytatják.
Azért nem kéne ilyen címekkel átkúrni az embereket. Már kezdtem reménykedni, hogy valami értelmes dologról van szó.
Süllyed SG csak nem tudom meddig.