Klikkelj Magyarországért!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, akkor ne is próbáld szerintem XD
Basszus, most akkor basztathatom a MAC címemet, hogy kapjak új IP-t 😄
Basszus, most akkor basztathatom a MAC címemet, hogy kapjak új IP-t 😄
Itt megy... igaz javascript:ck()-t nem próbáltam 😄
"Sorry, you cannot click right now."
Bannoltak volna, mert próbálkoztam egy javascript:ck()-val?
Vagy most mindenkinek ezt írja ki?
Bannoltak volna, mert próbálkoztam egy javascript:ck()-val?
Vagy most mindenkinek ezt írja ki?
16. Hungary 14,979,924 <#taps>#taps>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hozzávágtam 1500 at 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1000...😊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
jejj már 200-nál tartok😄
múlt héten klikkeltem egyik nap 3000et. ha lesz idõm bökök.
múlt héten 44. voltunk. hajrá
múlt héten 44. voltunk. hajrá
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
ez miez?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Klikkelj Magyarországért!
Veszélyben a haza! A litván csapatok a kapukat döngetik, a britek bejutottak, és óriási vérengzésbe kezdtek. Magyarország végképp elveszni látszik. A melyik országból kattintanak többen versenyen lecsúsztunk a 22. helyre, és már ez is veszélybe került. Kattintson! A nemzet megmaradása a tét!Elõttünk a Szlovákok, legyõztek az Osztrákok, dobogó közelében a Szlovének. Eljött az idõ! Mutassuk meg, milyen a magyar virtus!
Néhány óra alatt 22-rõl feljöttünk a 17. helyre 😊
A link alatt találtok klikkelõprogit is, hajrá magyarok!
Veszélyben a haza! A litván csapatok a kapukat döngetik, a britek bejutottak, és óriási vérengzésbe kezdtek. Magyarország végképp elveszni látszik. A melyik országból kattintanak többen versenyen lecsúsztunk a 22. helyre, és már ez is veszélybe került. Kattintson! A nemzet megmaradása a tét!Elõttünk a Szlovákok, legyõztek az Osztrákok, dobogó közelében a Szlovének. Eljött az idõ! Mutassuk meg, milyen a magyar virtus!
Néhány óra alatt 22-rõl feljöttünk a 17. helyre 😊
A link alatt találtok klikkelõprogit is, hajrá magyarok!